Alışveriş & Hediyeler Senede kaç tane iç çamaşırı alırsınız? greenrachel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben en son toplu almıştım 10 tane geçen sene ocakta. Siz? Güncellemeler+1 yıl Soruyu farklı yönlere çekmeyin lütfen. Özellikle erkekler. Senede kaç tane iç çamaşırı alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Under armourdan aldım en son iki tane 800'e lee den 600'e almıştım yırtıldı awq ona kızgınım ama 0 5 Yorumla greenrachel +1 yıl Çokmuş ama Trendyoldan daha uyguna vardır illa. Likralı ve pamuklu alıyorum ben alacaksam. İçinizden bir ses söylüyor alma zamanın geldi diye ama şu an o ses yok. Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Ben öyle üç liralık ürün almam marka bide kalite takıntım var, ihtiyacın yoktur demek ki Yorumla greenrachel +1 yıl Yine de yırtılmış ama. Yani senede kaç tane oluyor toplam? Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Tam hesaplamadım Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Ama sene değil Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı. çetelesini tutmuyorum 1 0 Yorumla
Sglıkcım257 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ben senelik 8 tane alıyorum pamuklu ama tanesi 300 civarı kaliteli oluyor hemde aşırı rahat ediyorum bu senede alacam 4 5 tane 0 15 Yorumla greenrachel +1 yıl Tanesi 300 çokmuş 🤔 Toplam ne kadar vardır peki? Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl şu an baktım 50 tane var neredeyse Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Çok fazla ya sürekli değişiyorum ya Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Senin ne kadar Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla greenrachel +1 yıl Saymadım da 40-50 arası vardır. İdare ediyor beni şimdilik. 😀 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Nasıl alıyorsun sen sütyen klotmu toplam 50 Yorumla greenrachel +1 yıl Atlet, sütyen, külot evet hepsinin toplamı. Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Az gibi sanki Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Renk mi önemli yoksa pamuk olmasımı Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Takımmı Yorumla greenrachel +1 yıl Takım değil. İkisi de önemli. Sizin ne kadar var toplam? Sütyen hariç tabi.😆 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Hahaha sütyenleride katarsam düşüneyim 🤣🤣 Yorumla greenrachel +1 yıl Takip ediyorsun zaten, geri takip yaptım ama cidden kaç tane var toplam? Yorumla greenrachel +1 yıl Tamam peki Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sayısını bilmiyorum ama 15 tane vardır 0 4 Yorumla greenrachel +1 yıl Çok değil mi ya ama :/ Yorumla Predator12 +1 yıl Ama ortası yırtılıyo bana dayanmıyor Yorumla greenrachel +1 yıl Onu demeseydin iyiydi. İdareli kullan arkadaşım. :D Yorumla Predator12 +1 yıl Malûm şey büyük olunca yırtılıyor elimde değil 😅 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 4 5 adet öncekiler de olduğu için fazla almam 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl 30 kadar 0 4 Yorumla greenrachel +1 yıl Ama çok değil mi yanılıyor muyum Yorumla İnflames2626 +1 yıl Aslında az biliyor musunuz Yorumla greenrachel +1 yıl Bir senede çokmuş gibi geldi sanki bana. Toplam kaç tane vardır ben saymadım da tahmini 50 + diyorum. Yorumla İnflames2626 +1 yıl Aynen öyle 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Under armourdan aldım en son iki tane 800'e lee den 600'e almıştım yırtıldı awq ona kızgınım ama
Çokmuş ama Trendyoldan daha uyguna vardır illa. Likralı ve pamuklu alıyorum ben alacaksam. İçinizden bir ses söylüyor alma zamanın geldi diye ama şu an o ses yok.
Ben öyle üç liralık ürün almam marka bide kalite takıntım var, ihtiyacın yoktur demek ki
Yine de yırtılmış ama. Yani senede kaç tane oluyor toplam?
Tam hesaplamadım
Ama sene değil
çetelesini tutmuyorum
Ben senelik 8 tane alıyorum pamuklu ama tanesi 300 civarı kaliteli oluyor hemde aşırı rahat ediyorum bu senede alacam 4 5 tane
Tanesi 300 çokmuş 🤔 Toplam ne kadar vardır peki?
şu an baktım 50 tane var neredeyse
Çok fazla ya sürekli değişiyorum ya
Senin ne kadar
?
Saymadım da 40-50 arası vardır. İdare ediyor beni şimdilik. 😀
Nasıl alıyorsun sen sütyen klotmu toplam 50
Atlet, sütyen, külot evet hepsinin toplamı.
Az gibi sanki
Renk mi önemli yoksa pamuk olmasımı
Takımmı
Takım değil. İkisi de önemli. Sizin ne kadar var toplam? Sütyen hariç tabi.😆
Hahaha sütyenleride katarsam düşüneyim 🤣🤣
Takip ediyorsun zaten, geri takip yaptım ama cidden kaç tane var toplam?
Tamam peki
Sayısını bilmiyorum ama 15 tane vardır
Çok değil mi ya ama :/
Ama ortası yırtılıyo bana dayanmıyor
Onu demeseydin iyiydi. İdareli kullan arkadaşım. :D
Malûm şey büyük olunca yırtılıyor elimde değil 😅
Saymadigimi farkettim
4 5 adet öncekiler de olduğu için fazla almam
sureklı degısık degısık alırım sen
Bilmiyorum saymadım hiç
Saymadım ama alıyorum arasıra
30 kadar
Ama çok değil mi yanılıyor muyum
Aslında az biliyor musunuz
Bir senede çokmuş gibi geldi sanki bana. Toplam kaç tane vardır ben saymadım da tahmini 50 + diyorum.
Aynen öyle 😊
14. Cift var
Aylık alıyorum boxer
Her zaman alırım
on onbeş
Haftalık 2 3