Yeni bir iç çamaşırı arayışına girerken her kadın benim gibi mi yoksa ben mi abarttım diye düşünmeden edemedim. Sormak istedim... Dolabımdakileri de şöyle bir saydım tabi 8 südyen külot takım ,3 kendimce takım yaptığım südyen ve külot... 3 saten gecelik, 3 saten şortlu takım... 2 penye gecelik, 1 penye şortlu takım benim dolabım böyle yine de yeni bir takım almak istiyorum... Giyecek hiç bir şeyim yok !!! genelde tercih ettğiniz renkleri de belirtebilirsiniz Jartiyer, çorap, string gibi detaylara girmiyorum :)Beylere gelince bol boxer, dar boxer, slip... renk tercihleri... kareli... şu üzerinde yazı olan boxerlar çok eğlenceli...
5 den fazla
10 dan fazla
En fazla 5
1 tane var yetiyor ;)
boxerın kaç çeşidi olsun ki :D
ben slipçiyim mutluyum böyle ;)
Südyen külot takım da var gecelik de şortlu takım da... saten de penye de :))
ben slip giyinirim. beyaz penye sağlıklı renk ve tür olduğu için tercih ederim. ayrıca beyaz sağlıklı olması yanında temizliğin simgesidir. 20 nin üzerinde atlet külot takım var. günlük iki kez duş alırım bu nedenle sık değişirim. boxer giyemiyorum paça kısmı pantolon içerisinde toplanıyor rahat edemiyorum. ayrıca genital bölge dağınık oluyor. slip toplayıcı oluyor. slipini bir diğer faydası genital bölgeyi bacaklardan ayırdığı için terleme olmuyor.
1 yedek 2 haftada 1 yıkansa diye planladım. eskiden haftada bir yıkanır 8 adetti şimdi annem yorulmasın diye 2 haftada 1 yıkama oluyor. bu sebeple 15 tane.
Dolabımın bir bölmesi tamamen gecelik sabahlık, şifonyerimin iki çekmecesi seksi gece çamaşırları ,50 tane kadar alt iç çamaşırı, on destekli ona yakın desteksiz dantelli sütyen, takım olarak hiç saymadım çoğu takım ya da birbirine uyumlu.
gecelik sabahlık da çok enteresan renkler ya da değişik bir tarz bulamadım doğrusu bide 1.5 yıllık evliyim bekarken bu kadar dikkat etmiyordum doğrusu yıllar geçtikte bu sayı size ulaşır inşaAllah :) fantazi kıyafet sevmiyor eşim yoksa bana kalsa alırdım
Altınyıldız, dagi... Bu sezon kadife moda ve marks &spencer da fazlasıyla var... loya da fiyatlar daha makul değerlendirilebilir... pentinin brıde koleksiyonu beyaz ve krem seviyorsan güzel... bunun dışında bende arayıştayım doğrusu
@karizmaa014 Ozguven gibi bisi aynanin karsisina gectigimizde kadinlik duygularimiz guzellesioevet icimizde gozukmuyor ama onu tasimak bile bizim icin cok önemli
benimki de senin gibi 10 tane siyah 10 tane beyazı var :D bir ara gri almış erkeklere çok alternatif yok zannedersem... ince askılı kumaşı farklı bir atleti var bir markaymış hep ondan giyer tek tarzı o zannedersem :D
tek renk iç çamaşırı takımı baymıştı... onda değişikliğe gittiler gri siyah kombin... ya da beyaz üstünde renkli çiçekler, renkli dikiş, renkli biye, renkli püskül gibi bu hoş oldu... penye gecelik çok sevmiyorsunuz işin açığı... saten gecelik değil de babydol falan tercih edicez artık... tüllü şeyleri benim ki sevmiyor ama o da bir seçenek
Transparan perde gibi durmadığında herzaman ilgi çekici olmuştur. Saten gecelikler de 70 lerden kalma gibi. 🙂 Farklı ve orijinal kostümler, babydoll ve vücut çorapları ise oldukça sexy ve güzel. Jartiyer de herzaman sexyliğini koruyor.👍
Pantolon da öyle oluyor alt taraf yırtılıyor ama boxer da benim aletimin olduou yer sürtünmesen yırtılıyor bişey de yapmıyorum öyle acayip bişey falan millet şimdi yanlış anlıcak
En İyi Cevaplar