Bak şöyle anlatayım. Öncelikle siz bu konuda en başında konuştunuz anlaştınız vs. ve sen gidip anlaşmayı bozup böyle bir şey giydiysen sen istediğini söyle suçlusun.
Ama sen uzun etek crop vb. kombinlerini anlattıysan o da kabul ettiyse. Bu durumda adam suçlu, laf edemez.
Anladığım kadarıyla da bitirmek değil sorunları çözmek istiyorsun ki bu konuda sana katılıyorum ama iş sana uzanıyorsa istemediğin şeylere gidecekse sevsende bitirmelisin ileride biter yoksa.
Kötü olan erkekleri, sevgiline anlatma konusunda şöyle bir bilgi vereyim. Her bakanı anlatırsan bu senin gereksiz kıskandırma çabası içinde olduğunu gösterir ve bir süre sonra erkek sen ne dersen de umursamaz, gerçek bile olsa, ha içten merak ederde umurasmaz.
Bak bu ve benzeri bir olay yaşandığında bakan kişinin suratına sinirli sinirli bak, kafasını çevirir zaten toplum içinde durmazlar, veya ne bakıyorsun lan gibisinden çıkış, hiçbir şey yapamazlar.
Onun dışında, eğer rahatsızlık durumun geçiciyse, yani atıyorum çarşıda yürüyorsun anlık kişi baktı, çarşıda da bir binaya gireceksin ve o kişiyle görme alanın gidecek, anlatman gerekmiyor, ama aynı kişiyi bir kez daha bakarken görürsen anlatmalısın.
Yani ilk bakış "öküz" gibi olmadığı sürece anlatmana gerek yok, çünkü gereksiz sorun kavga çıkar. Sende kalkıpta sevgilinin kavgaya girmesini istemezsin, her erkeğin her sevgilinin, teke tekte yiyebileceği insan var yiyemeyeceği insan var, dövedebilir, dayakda yiyebilir bu sokakların kanunu, ayrıca kavgalar da genel olarak en az 1 e 2 yaşanır o yüzden gereksiz anlatman.
Ha çok çok rahatsız oldun veya rahatsız olmadın çok fazla ama bakmaya devam ediliyor veya bir kere bakıldı gördün, sonra tekrar tekrar baktığını gördün, sal o zaman sevgiline o halletsin, gerek konuşarak gerekse vuruşarak. Konu orada "bu kız benim" imajı vermektir.
çok kaba konuşmuşsun erkek çok medenice konuşmuş. Ayrı olarak sana bakanları sen sevgiline söylesen nolucak sevgilin gidip onları mı dövücek ya da bakmayın sevgilime mi diyecek
ya da sen bu bilgiyi sevgiline söyledin elinize ne geçti
boş işler maalesef
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
uzun iliskisinin yeni sevgilisi bakan kişi ondan söyledim o an telefonda konusuyorduk zaten
yanlış üslup doğru sözün katilidir diye boşa dememişler. Çocuk haksız durumdayken senin yazdıkların sayesinde haklı gibi duruyor. Bence daha sakin açıklamalıydın. Ayrıca bu çocuktan da bir halt olmaz. Bugün giyime karışan yarın her şeye burnunu sokar
E haksızsın. Ayrıca cok kabasın sureklı mal mal dıyıp cok agresıf konusmussun. Soyleneeck sey var soylenmeyecek sey var. Adam sana bana deme dıyo sadece bunu soylemendekı amacıda anlamadım ben
Birbirinizi kisknadrma çabaları... Gereksizdir. Öyle bişey yapınca uyarman gerekir. Ve sende başka erkkten bhstmemen gerekir.. bunlar ilişkide soğutma nedenleri.