Moda & Stil Sizce bu elbiseleri kaç yaş aralığı giyebilir çok mu kadınsı duruyor 21-22 yaşları için uygun mudur ağır mı kaçar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeşil olan yakın akrabanın kınası için, siyah da düğün için Güncellemeler+1 yıl Dayımın düğünü için Sizce bu elbiseleri kaç yaş aralığı giyebilir çok mu kadınsı duruyor 21-22 yaşları için uygun mudur ağır mı kaçar? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. bence seven giyebilir 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Açıkçası hiç olmaz. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Açık tonlar daha çok dikkat çekiyor. Çoğu kişi koyu tonlarda elbise alıyor seninki farklı olsun Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. bence 22 yaşlar için uygun olmaz.. biraz büyüklerin giydiği gibi 0 0 Yorumla
Kuullanıcıııı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yoo gayet güzel 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Yorumdaki çoğu kişi soluk, daha canlı yaşına uygun şeyler bak dedi de.. Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl Yok bende tesettürlüyüm yeşilin benzeri var aynısı kuzenimde var gayet şık yaşınıza uygun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim siyah da düğün için biraz aceleyle oldu zayıf olduğum için her elbise olmuyordu Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Bu ne ya ne zevksizsin 0 23 Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Birde dayının düğünü için mi yok artık Yorumla Soran +1 yıl Evet, modelden çok üstüme yakışmasını baz aldım. Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Valla bence baya kötü ben şahsen 30 yaşında olsam gene giymem bunu Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Hele de dayımın düğünü için Yorumla Soran +1 yıl Yeşil neyse de siyah iyi bence ya alt kısmı da aynı bu şekilde taşlı pullu giyiyor yaşıtlarım Yorumla Soran +1 yıl Kapalı mısın Yorumla Soran +1 yıl Oha fakesin sen bi de JFLDNFWPXNSL AHAHAHHA YA Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Ne fake i be Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Profil fotosunu ben sanmadın herhalde mk Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Tabiki hayır ya ne kapalısı Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Valla bilmiyorum benim çevremdeki 20 küsürler hiç böyle gitmiyor Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Giymiyor* şehire göre değişiyordur Konyalı falan mısın? Yorumla Soran +1 yıl Çevrem beğendi hep npp önemli olan üstümde duruşu zaten Hee ppdeki sensin aynen fldnflsmfşdmd Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Ya kardesim onu ben sandıysan sende bi sıkıntı var zaten? Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Elbiseden emin olsan soru soramazdın Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Fotoğrafta ünlü bi flimden alıntı. Git biraz genel kültür öğren Yorumla Soran +1 yıl Hayır elbiseden bugün daha bi emin oldum. KFKSMDLD Yani sence onu sen mi sanmışımdır, hiç rol yapamıyorsun. Neyi kastettiğimi de gayet iyi biliyorsun. Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Nasıl R yapılır: Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Bildiğin fake dedin mk çevirme Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Sen böyle elbiseler giy ki biz daha öne çıkalım Hakahakajajj Yorumla Soran +1 yıl Fakesin zaten hala diyorum. Yorumla Soran +1 yıl Erkek biri böyle şeyleri giyemiyor zaten maalesef ckdşcmsşcm Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Aynen kanka erkeğim. Hay allahım yaaa Yorumla
gecenin1siyahı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl En üstteki güzel de renk ağır başka renk olabilir 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl 30 yaş üstü için uygun seni olgun gösterir 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Daha canlı şeyler bakabilirsin ya bunlar soluk 0 0 Yorumla
MâleDominant Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne zevksizsin annem bile giymez bunu 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hamile kadınlardan etkilenecek kadar adam olmayan insanlardan değiliz en azından. Zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz. Yorumla MâleDominant +1 yıl Ne alaka be ben soru sordum. Aşıksan direkt söyle stalk yapma boşuna arap Yorumla Soran +1 yıl He aynen kanka aşkımdan ölüyorum şu an Yorumla MâleDominant +1 yıl Biliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giyilir ama çok ağır kaçmaz mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Galiba ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence siyah güzel ama balık etli olmanız lazım yoksa aşırı kötü durur Yorumla Soran +1 yıl Siz niye gizlisiniz ya şhkgş Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Giyilirr 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Büyüksü değil mii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır be üniversitede değil misin Yorumla Soran +1 yıl Ebet Yorumla Soran +1 yıl Siz neden gizlisiniz sayın gizlii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden istersen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Neden gizli attın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem😂kızlar dm atmasın diye olabilir hahaha Yorumla Soran +1 yıl Ahahah atıyorlar mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii😂gizliden çıkıyım mı sen de atarsın belki fkxlclv Yorumla Soran +1 yıl Bak bakKızlar atmasın diyor ama şimdi mesaj atılması için çıkayım diyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha sende durum farklı olsun istedim çıkayım mı madem dm ye gelelim😂 Yorumla Soran +1 yıl Kimsin merak ettimTabi kesin bana özel😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki de fkslxk yoksa gizli olmam ama merak ettim konuşmanı😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence de gizli olmazsın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelcek misin dm ye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çık çık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım gel hadi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E hadi flckck Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıcam şimdiKsnin erkeklerine dm mi atayım yani 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim bi temizlik işlerm var dönücemm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip dedil fkxkc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne temizliği anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Ev 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geri kapattım ben de artık çok geç hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Tüh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hehehehe hadi bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence seven giyebilir
Açıkçası hiç olmaz.
Neden peki
Açık tonlar daha çok dikkat çekiyor. Çoğu kişi koyu tonlarda elbise alıyor seninki farklı olsun
bence 22 yaşlar için uygun olmaz.. biraz büyüklerin giydiği gibi
Yoo gayet güzel
Yorumdaki çoğu kişi soluk, daha canlı yaşına uygun şeyler bak dedi de..
Yok bende tesettürlüyüm yeşilin benzeri var aynısı kuzenimde var gayet şık yaşınıza uygun
Teşekkür ederim siyah da düğün için biraz aceleyle oldu zayıf olduğum için her elbise olmuyordu
Rica ederim 😊
Bu ne ya ne zevksizsin
Birde dayının düğünü için mi yok artık
Evet, modelden çok üstüme yakışmasını baz aldım.
Valla bence baya kötü ben şahsen 30 yaşında olsam gene giymem bunu
Hele de dayımın düğünü için
Yeşil neyse de siyah iyi bence ya alt kısmı da aynı bu şekilde taşlı pullu giyiyor yaşıtlarım
Kapalı mısın
Oha fakesin sen bi de JFLDNFWPXNSL AHAHAHHA YA
Ne fake i be
Profil fotosunu ben sanmadın herhalde mk
Tabiki hayır ya ne kapalısı
Valla bilmiyorum benim çevremdeki 20 küsürler hiç böyle gitmiyor
Giymiyor* şehire göre değişiyordur
Konyalı falan mısın?
Çevrem beğendi hep npp önemli olan üstümde duruşu zaten
Hee ppdeki sensin aynen fldnflsmfşdmd
Ya kardesim onu ben sandıysan sende bi sıkıntı var zaten?
Elbiseden emin olsan soru soramazdın
Fotoğrafta ünlü bi flimden alıntı. Git biraz genel kültür öğren
Hayır elbiseden bugün daha bi emin oldum.
KFKSMDLD Yani sence onu sen mi sanmışımdır, hiç rol yapamıyorsun. Neyi kastettiğimi de gayet iyi biliyorsun.
Nasıl R yapılır:
Bildiğin fake dedin mk çevirme
Sen böyle elbiseler giy ki biz daha öne çıkalım Hakahakajajj
Fakesin zaten hala diyorum.
Erkek biri böyle şeyleri giyemiyor zaten maalesef ckdşcmsşcm
Aynen kanka erkeğim. Hay allahım yaaa
En üstteki güzel de renk ağır başka renk olabilir
30 yaş üstü için uygun seni olgun gösterir
Daha canlı şeyler bakabilirsin ya bunlar soluk
Ne zevksizsin annem bile giymez bunu
Hamile kadınlardan etkilenecek kadar adam olmayan insanlardan değiliz en azından. Zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz.
Ne alaka be ben soru sordum. Aşıksan direkt söyle stalk yapma boşuna arap
He aynen kanka aşkımdan ölüyorum şu an
Biliyorum
Bir tık ağır
Yani gibi gibi
bıraz daa csnlı yasına uygun sryler bsk bence
Giyilir ama çok ağır kaçmaz mı
Galiba ya
Bence siyah güzel ama balık etli olmanız lazım yoksa aşırı kötü durur
Siz niye gizlisiniz ya şhkgş
Uygun değil
Giyilirr