Moda & Stil Sizce elbise uzunluğu yeter mi 1-3 yaş için? Zeynepnurdndj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar ben elbise örüyorum ölçüsü 1 2 hatta 3,5 yaş bile giye bilir diyordu 45 sıra düz örgü ördüm yeter mi sizce bu elbise den örüyorum yeter mi sizce altı yine aynı olacak fotoğraftaki gibi Sizce elbise uzunluğu yeter mi 1-3 yaş için? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet uygun bence ama çok tatlı elbise :) 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1 yaş için uygun ama 3 yaş için kısa gelebilir ayrıca elbiseler çok tatlı eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor. 0 2 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Hemeraa +1 yıl Rica ederim ❣️ Yorumla
gokyuzu73737 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Size ev hanımligi ev hayatı ilgili özelden soru Sorsam üni için odevde raportsj gibi olur mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet uygun bence ama çok tatlı elbise :)
1 yaş için uygun ama 3 yaş için kısa gelebilir ayrıca elbiseler çok tatlı eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ❣️
Size ev hanımligi ev hayatı ilgili özelden soru Sorsam üni için odevde raportsj gibi olur mu
Yeter