Bu elbiseyi daha önce başka bi yerde de giymistim çok sevdiğim için erkek arkadaşımın arkadaşının düğününde de giymek istedim kabul etmedi bu yüzden kavga ettik yine de giyip gittim ama ayni masada bile oturmadik hiç bi yerinde dekolte olmayan düz bi elbise yani sirt gogus hiç bi yerinde bi şey yok? Hayır annem babam beğenmiş çıkarmış almış sanane
Neresi açık ki haksızlık etmiş. Böyle bir erkek arkadaşa sahip olmak can sıkıcı olmalı 😢 Neyse bir daha düğünde giyersen haber versene karşı masana geçip damadı izleyeyim
O işin şakası demek istediğim elbise mankende çok kısa duruyor eğer senin de boyun öyle uzunsa oturduğun zaman külot vs her şey karşı masadan çok rahat izlenir diye espri yaptım
Kıskanç ve özgüvensiz erkeklerden uzak duruun. Sizi çarşafa sokar kendileri mini etekli mini elbiseli kadınlara hayran olurlar. Kendi bildiğinizi okuyun.
Bacakları işte ön kısma doğru bayağı açık daha Ne olsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar da değil ama yani tüm mini elbiseler böyle ki her gün okulda giydiğim sort etekler etekler bu boyda o zaman bi şey demiyor şimdi mi oluyor anlamadım