Ben hala cozemedim 85 beden takinca buyukgeliyor 80 takincada buyuk gibi gibi bunun yolunu bilen var mi ya?
Kilo verince kuculur mu birde yaaa :(
Kilo verince kuculur mu birde yaaa :(
Merhaba arkadaşım sen bize sanırım gögüs cevresinin ölçüsünü verdin. Birde altından sırt genişliğini ölçersen doğru sütyen bedenini bulacaksındır. Kilo verince yağ kaybından dolayı göğüslerde de küçülme olur.
www.bilgizenginleri.org/.../sutyenbedenleri.jpg
82 cm alti ama bana 85 cok buyuk oluyor :(
Her ikisi de değil. Uzmanlık diye yeni bir şey oluştuğunu gördüm sitede. Yardım kısmından ne olduğuna baktım sonra orda bir başvuru formu vardı, gönderdim ve kabul edildim. @Temhemm
Gögüslerin çok fazla küçük olduğu içindir. Söylediğin cm değerlerine bakılırsa arada ki fark çok az. 80 Beden A cup denedin mi hiç?
İşim değil ama hobim ve sanılandan fazla vakit ayırıyorum bu konulara. O yüzden güzellik&moda alanını seçtim. @Temhemm
Onu denemedim oyle alirim cok sagolun:))))
80 ama b, c, d falan onlara bak bide zaten sutyen almaya gittiğinde ordakiler olcuyor bilmiyorsan
Yok ben olcturmem zaten olcusu belli :D ben b takiyordum da oda sıkıdurmuyor :/
demekki b değil :D çıplak ölçmüyorlar zaten korkma :D
kilo verince kuculmez sarkar.
Sporla kilo veriyorum ama :(
farkeden bısıy yok sarkma olur. Gogus egzersizleride yapman lazım dik tutmak için.
var mı bildigin bogus harketleri
Göğüslerinizin dik durmasına ve dolgun görünmesine etki edebilecen en iyi kozmetik yöntem cildi sıkılaştırmaya yardımcı olan bakım ürünleri kullanmaktır. bunlar meme çevresine uygulandığında memelerde sıkılaştırıcı etki yapacak ve zamanla dik ve diri bir göğüs görünümüne sahip olabileceksiniz.
Sütyen seçiminde yanlış beden ölçüsünde bir sütyeni asla kullanmayın. aksine daha sıkı bir sütyen tercih etmeniz yerinde olacaktır. Minimizer (toplayıcı) sütyenler bu konuda oldukça güzel sonuçlar vermektedir. Sütyen tercihinizde muhakkak yaptığınız aktiviteye uygun seçim yapmaya dikkat ediniz. (spor, iş vb.)
Göğüsler dikleştirme ve diri bir görünüme kavuşturmada bilinen en etkili yöntem düzenli spor ve egzersiz yapmaktır. Düzenli spor ve egzersiz sayesinde sadece dik ve gösterişli göğüslere değil fit bir vücuda da sahip olursunuz.
Yapılabilecek en basit egzersizlerden biri iki avcunuzu göğüs hizasında birleştirerek birbirine doğru baskı uygulamaktır. günde en az 3 kez ve 10 ar dakika yapılmalıdır. Göğüs kaslarınızın sıkılaşmasını sağlayacakır.
Şınav çekmek oldukça zor bir harekettir. Başlangıçta dizleriniz ve elleriniz üzerinde yerde durun ve daha sonra dizlerinizi devre dışı bırakarak ayak parmaklarınız ve elleriniz üzerinde durmanız gerekmektedir. şınavda bacaklar bükülmemelidir. daha sonra bütün vücut sabit duracak şekilde kollarınızı dirsekten bükerek ve geri kalkarak şınav çekebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta şınav çekerken nefes alışverişinizi sabit ve düzenli tutmalısınız. Günde 10-15 şınav çekmek hem güzel bir fiziğe sahip olmanızı sağlayacak hem de göğüs kaslarını doğrudan çalıştıracağı için göğüslerinizi etkileyecektir.
Bunun için dambıl veya 1 kilo ağırlığında iki adet cisme ihtiyacınız var. Ancak Elle kolay tutulabilir olmalıdır. Mekik çekecekmiş gibi yere uzanın ve bacaklarınızı bükün. Ardından iki elinize 1er kiloluk ağırlıkları alın. Kolunuz dik olacak şekilde havaya kaldırın. İlk olarak düz bir şekilde yukarı-aşağı ardından dışa-içe kollarınızı açarak hareketi gerçekleştirmiş olursunuz. günde 10-15 defa uygulamak göğüslerinizin açılmasını sağlayacaktır.
Coksagolun
Ne demek. ;)
Cevap
2Cevap
kaç beden sütyen taktığını da mı bilmiyorsun?
Kilo verince küçülür. Beden bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar