Ben ariana olsam şu konseptte pinterest modeli gibi gelirdim galaya, bu kıyafet ne ya hayal kırıklığı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ariana olsam şu konseptte pinterest modeli gibi gelirdim galaya, bu kıyafet ne ya hayal kırıklığı

Baktım biraz, zendaya ve lana baya iyiydi
Kıyafeti cidden berbat ötesi
Cevap
6Cevap
Hayır izlemedim hiç
Bir tek Gigi hadidi beğendim temaya tek uyandı sanki yeni uyanmış bir prensesdi. Met gala genel olarak hayal kırıklığıydı zaten temaya uyan cok az kişi var
lanayla zendeyayı gormedin mi
Lananın kafasındakı tül karip duruyodu ama yakışmışda, zendaya prensesden çok kötü karakterli cadıya benziyodu güzel fikir ama temaya pek uyduramadım ben daha soft seyler minnoş çicekli şeyler beklerdim
temanın konusu muhtesemdi ama kimse konuyu anlamamis ve özenmemiş yazık. Özellikle de ariana gibi gecenin en ünlu isimlerinden biri için... fiyaskonun dibi ya
Cidden ha sen sey dedin mi hic ulan orada ben olucakdım şimdi naomiyi gördün mü yaa after partilerde daha şık giyiyo bu kadın bir fakirleşmemi geldi yoksa takmıyolar anlamıyorum arianaya hic girmeyek dışarı çıkınca bile ondan daha şık oluyoruzdur biz
O kadar ünlü ve güzel olsaydim konu da bu kadar muhtesemken param da varken gercekten muazzam kombinler ortaya cıkarırdım. Hiç mi umurlarinda degil veya yaratici degiller acaba
bi de şu filistinle met gala ne alaka herkes boykot etmis gene
Bella yı beklerken gözüm yollarda kaldı valla acaba nasil olucakdı diye yaşlandım. ahsha
Kızım yaa vallahi biz ünlü olsak giyimimizle ön planda olurduk cok para mı bunaltdı bu insanları anlamıyorum ben
hic anlamiyorum cidden ya sen Arianasin bu kiyafet neee
2 kelebekle işi kurtaracağını sanmış her halde onu doğum gününe bile giyimez insan
Yarım yamalak izledim, favorim tyla bayıldım müthişti...
ayy aynı fikirdeyim ben olsam o kadar dikkat çekici giyinirdim ki jsjsjsjjs
Yok izlemedim hastaydım
gecmisolsun
Teşekkürler
Niye kız ne güzel elbise işte nesini beğenmedin 😃
Met gala bu olm sıradan giyinmis
met galada sade giyilmiyor gidip ne olduguna bi baksan mi knk
İzlemedim ama bence ari prenses gibi olmuş
Alia Bhatt'ın elbisesi güzeldi beğendim
Hayır ilgimi çekmiyor.
Tyle 'ya hayran kaldim
Lana ve Gigi dısında kimseyi begenemedim😭
Favorim kesinlikle Mona Patel 🦋
Eh işte tam bir fiyasko
Hayır izlemedim
Çok da kötü değil
Cocuk gibi duruyo
İzlemedim
Yok izlemedim
Bişey sorucam elbise beyaz ama içi renkli öyle mi olması gerek başkasında da gördüm buna benzer yani içi renkli
Hayır izlemedim
izlemedim
Düğüne mi gitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?