Moda & Stil Uzun giden pantolonlar kısa boylulara yakışır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun gibi pantolonlar boyu uzun mu yoksa daha mı kısa gösterir? Uzun giden pantolonlar kısa boylulara yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çok saçma duruyor lütfen kısalar böyle uzun şeyler giymesinnn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne giysin o zaman ahaha mom jeans falan mı Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu çok zarif birtakım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya ama boyum kısa yakışmaz galiba Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Topuklu giy altına Yorumla
asdfghjkşizxcvbnmöç Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bende kısayım hiçte takmıyorum şahsen istediğimi giyiyorum sende giy kendini iyi hissediyorsan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya şöyle ben boyumu daha uzun göstermeyi seviyorum ondan sordum. Yoksa arada giydiğim oluyor ama genelde mom jeans giyerim Yorumla asdfghjkşizxcvbnmöç +1 yıl Topuklu giy eğer seviyorsan daha güzel duracaktır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok saçma duruyor lütfen kısalar böyle uzun şeyler giymesinnn
Ne giysin o zaman ahaha mom jeans falan mı
Bu çok zarif birtakım
Evet ya ama boyum kısa yakışmaz galiba
Topuklu giy altına
Bende kısayım hiçte takmıyorum şahsen istediğimi giyiyorum sende giy kendini iyi hissediyorsan
Ya şöyle ben boyumu daha uzun göstermeyi seviyorum ondan sordum. Yoksa arada giydiğim oluyor ama genelde mom jeans giyerim
Topuklu giy eğer seviyorsan daha güzel duracaktır
Bacak boyu uzun olmalı
Fotodaki manken gibi misin
Yakışabilir.
Senmisin fotodaki
Yakismaz