Yeni çıkan "idrar lekeli" görünümü olan kot pantolonlar, yüksek fiyat etiketiyle moda dünyasının yeni tartışma konusu oldu. Gözüm kanadı resmen, bu nasıl moda? Sizce bunu giyen var mıdır?
Yeni çıkan ‘idrar lekeli’ görünümlü pantolonlar, 800 $’dan (26 bin TL) satılmaya başlandı. Bu nasıl moda, bunu giyen var mıdır?
Moda dünyasında zaman zaman alışılmadık veya tartışmalı trendler ortaya çıkabilir. Ancak, herkesin tercihi ve zevki farklı olduğu için, bazı insanlar bu tür trendleri benimseyebilir veya deneyebilir. Her ne kadar bazı insanlar için bu tarz trendler ilginç veya çekici olmasa da, diğerleri için bir ifade biçimi veya sanatsal bir ifade olarak görülebilir.
Ancak, idrar lekeli görünümlü pantolonlar gibi trendler genellikle sınırlı bir kitle tarafından benimsenir ve geniş kitleler tarafından kabul görmez. Moda dünyasında çeşitlilik ve yaratıcılık önemli olsa da, bazı trendlerin geniş kitleler tarafından kabul görmemesi normaldir. Bu tür trendler genellikle moda dünyasının sınırlarını zorlamak ve tartışma yaratmak amacıyla ortaya çıkar.
Sonuç olarak, herkesin tercihi farklıdır ve moda trendleri değişkenlik gösterebilir. Herkesin kendi tarzını ve zevklerini ifade etme özgürlüğü vardır, ancak bazı trendler genel kabul görmez ve belirli bir kitle tarafından benimsenir.
Dönem dönem böyle saçma moda adı altında piyasaya bir çok elbise sürülüyor açıkçası önceden ciddiye alıp inanıyordum ama son zamanlarda inanmıyorum sadece sosyal medyaya gündem olması için yansıyor diye düşünüyorum. Aslında modayı algıyla insanların aklına sokmuş oluyorlar diye düşünüyorum 🤨 Çok ince herkes anlamaz 🤙🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yıllardır pantolonuma çıkmasın diye bez kullanıyorum, böyle bir moda varsa ucuza halledebilirim, bezsiz giydikten bir süre sonra bu hali alır pantolonum :)
Vay anasını satayım ya. Ulan dışarda lavabodan çıkınca elimizi farkında olmadan silerdik de, lan şimdi altıma işedim sanmasınlar diye utanırdık. Millet utanmasa dal daddak gezecek ve adına modern diyecekler. Hay sıçayım böyle moda ve modernliğe
Justin Bieber'ın üzerinde hayal edebiliyorum.😂 Yani bu tasarımların alıcısı da hazır. Dikkatleri üzerine çekmeyi seven yabancı celebritys. Üzerine çokta şey etmeye gerek yok hani.
Ben dışarı çıkarken özenle dikkat ediyorum ki ellerimi felan yıkarken pantolonum eşofmanım vs ıslanmasın su değmesin diye öyle dışarı çıkmaya çekiniyorum milletin moda algısı saçma sapan bir hâlde
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Yeni çıkan ‘idrar lekeli’ görünümlü pantolonlar, 800 $’dan (26 bin TL) satılmaya başlandı. Bu nasıl moda, bunu giyen var mıdır?