Alışveriş & Hediyeler 300 TL'ye pantolon pahalı mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 bugün pantolon aldım, 300 tl ye. 300 TL'ye pantolon pahalı mı sizce? Cevapla Pahalı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Şimdi artık çok normal hatta uygun bile ekonomimiz mükemmel 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Önceden pahalı diyebilirdim, ama bu devirde ortalama olmaya başladı 0 0 Yorumla
misbethy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Bu yorum yapanların heralde son fiyatlardan haberi yok değil tabi ki hatta uyguna bile almışsın. 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 305 cevap paylaştı. Mavi'den felan aldıysan normaldir, bu kadar pahalılık yokken bile 200 küsürdü. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En dandik LCW de bile 400 olduysa yapacak bişey yok normal karşılıyoruz artık 0 0 Yorumla
hasretinesiri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet en fazla 200 ben iki gun once 115 e almistim 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 658 cevap paylaştı. Yani artık normal gibi.. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Marka? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gant Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Uygun almışsın Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Link atsana bende bakayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şimdi artık çok normal hatta uygun bile ekonomimiz mükemmel
Önceden pahalı diyebilirdim, ama bu devirde ortalama olmaya başladı
Bu yorum yapanların heralde son fiyatlardan haberi yok değil tabi ki hatta uyguna bile almışsın.
Mavi'den felan aldıysan normaldir, bu kadar pahalılık yokken bile 200 küsürdü.
En dandik LCW de bile 400 olduysa yapacak bişey yok normal karşılıyoruz artık
Bu devirde uygun fjdjf
günün şartlarına göre ucuz
Evet en fazla 200 ben iki gun once 115 e almistim
Bende geçen sene 700 tl e almıştım ama abdden kur farkı
Yani artık normal gibi..
Marka?
gant
Uygun almışsın
Link atsana bende bakayım
2 tane alınır o paraya pahalı
400 mavi de , normal