Plazo pantolon kumaşı duruşu çok kaliteli. Zaten fiyatları 250 den başlıyor sizce 450 çok mu pahalı öğrenciyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok pahalı.
Öğrenci bir kimse için 450₺ bir pantalon için çok bana göre.
Benim öğrenci olan ve guess, MK vs çantalar takan veya arabası olan arkadaşlarım da vardı ama siz bu soruyu sorduğunuza göre size de pahalı gelmiş olacak ki sormuşsunuz.
Bu nedenle öğrenci için bu fiyat bir pantalon için fazla..
Senelerce tommy jean aldım sonra bir ara sürekli mangodan alıyordum. (Tommylerden birini dolap hesabımdan 80₺ye sattım hatta geçen hafta)
Kilo verdim, alırım yine kilo diye gittim beylikpazarından 30₺ bi mumjean aldım ve 2 senedir kilo alamadığım için onu giyiyorum. Üzüldüm verdiğim paralara 😂
Hayat böyledir.. benim gibi pazardan bi jean alabilirsiniz.
Bu arada aldıktan sonra düğmesinde yazan yazıyı farkettim 30₺ye aldığım kot meğer tshop markaymış.
Siz de güzel olan, size ve zevkinize uyan parçaları böyle alabilirsiniz.
Yazık verilen paralara..13 Yorumla- +1 yıl
Pazarlara ve tuhafiye tarzı satış yapanlarda eskiden çok kaliteli mallar olurdu, bazıları ünlü marka olurdu, bazıları duyulmadık ama çok sağlam ve güzel. Son bir kaç senrdir o kalitede pek gelmiyor pazara. Bazı yerler meşhur İstanbul Eminönü, İzmir Kemeraltı vs. 1 sene önce arkadaşla gezerken seyyar 2. el giyisi satan vardı vakit geçirecek yer arıyorduk laf olsun diye baktık fiyat sorduk. 2 tane sıfır varmış biri ABD malı biri Armani Armani gerçek bence aşırı rahat ve sağlam zor şartlarda giydim genelde ekstradan ama hala sağlam. Kumaşı çok kalın ama yumuşak.
- +1 yıl
Ben İstanbul’da pazardan aldım, ikinci el değildi ama aldıklarım.
Çoğu uygun fiyatlı. Beylikdüzü’nde olan pazarda Zara ürünler etiketi (barkodları fiyat etiketi) şekilde satılıyor. Asos marka çok fazla ürün var..
pull and bear gibi markaların da var.
Yani ben alıyorum pazardan, bunca zaman da gereksiz yere jeana para vermişim bunu farkettim.
- +1 yıl
İstanbul'daysanız çok şanslısınız orada çoğu semtte denk geliyor, uygun ve kaliteli ürün. Yenibosnada akraba var bazen giderim yanlarına orada eskidj var star city var, esas şey var çoğu bilmez boynerin fabrika satış mağazası tarzı yeri var fiyatlar çok uygun bedenleri bir kaç kalmışlar falan da var, çoklu da var. Askerliği de İstanbul'da yaptım çoğu semti gezdim her semtte uygun ürün satan yer çıkıyor.
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Farklı mağzalarda benzerisi varmıdır dersin? Çok inceden yüksek gibi ama şu zamanda uygun ne kaldı ki.. bir süredir kıyafet bakmaya çıkmıyorum çok artmıştır eminim ki..
Fakat için rahat olsun illa alcam dersen de şu düşünce olabilir bir abiye zaten 400 en az ona vereceğine bunu alıyorsun çok sık kullanıcaksın
00 Yorumla
- +1 yıl
Ben çalışan biri olarak bu parayı vermem. İnternette ne kaliteli ucuz şeyler aldım. 450 TL ye 4-5 parça kaliteli rahat kumaş bluzlar aldım. Pantolonlarımı daima arma life, tozlu modanisa gibi sitelerden alıyorum ve çok güzel yazlık rahat kumaşları var. Fiyatlar ortalama 50-300
00 Yorumla
Bunun hesabını yaptığına göre demek ki parayı çarçur etmeyi istemeyen bir yanın var. Seni mutlu edecekse al gitsin. Kendin için, mutluluğun için yaptığın şeyleri sorgulama derim. Karşı tarafa aşırı zarar vermiyorsa yaptığın şeyler kendini ön plana koy her zaman
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
69Cevap
Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. En son 310 TL ye pantolon aldım ve içim acıdı. Ama içime sindi. Daha da pahalısını almadım şimdiye kadar. Almam da. Maksimum 350 TLye alırım. Yani bana göre 450 pahalı baya.
10 Yorumla- +1 yıl
Pahalı. Çok pahalı. Aşırı pahalı.
Biz toplum olarak sadece kabullenip normalleştirmeye başladık.
İnsanların temel ihtiyaçları pahalılık olayından muaf bile olmalı.
Giyim ve gıda bizim temel ihtiyaçlarımız.
Eğer her zaman kullanırım dersen ve kendine yakıştırdıysan ve tabi ki bütçeni zorlamıyorsa, almanı öneririm.
Sürekli kıyafet beğenen biriysen, 1 sefer giyip dolabında süs olarak bekleteceksen almasan daha iyi gibi. 🍀00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kişisel bütçeniz bu konuda çok önemli. Sitedeki kişilerin fikirleriyle yola çıkmayı düşünürseniz size şunu net bir şekilde söyleyebilirim hepsi multi milyoner gibi konuşuyor. Eğer ki bütçeniz sizi zorlamayacak ise alabilirsiniz ama diğer gereksinimlerinizi de göz önünde bulundurarak bu kararı vermelisiniz.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Pahalı ama ben fiyati pahali olan bir şey alırken şunu göz önünde bulunduruyorum; 'gerçekten bu sürekli giymek isteyeceğim kadar beğendiğim ve kullanisli bir ürün mü?' Eger senin icin de oyleyse al. Bir iç ç.'na 300-350 veriyorum yani pantolona daha da verilir
10 Yorumla - +1 yıl
Evet pahalı, ben iki pantolonu 300tlye aldım ve indirimli bir şekilde :) Paranızı böyle şeylere harcarsanız başka bir şey istediğinizde paranız olmaz. İlla marka olsun takılmadan aynı modelin farklısını daha uygun fiyata alırsanız hem istediğiniz olur hem de eliniz para da kalmış olur.
Saygılar...
21 Yorumla- +1 yıl
Katılmayan arkadaşlar sebebini de yazabilir mi? Günümüzün şartlarında göre marka takıntısı yapıp bir pantolona 450tl vermek mantıklı değil. Fikrinizi belirtirseniz hoş olur belki benim de düşüncem değişebilir.
- +1 yıl
Çok normal bence şu sıradan kota bile 600tl ödedim ben. Eğer üstüne giydiğin zaman kendine yakıştırıyorsan almalısın.
05 Yorumla- +1 yıl
Paran olmazsa alamazsin işte var ki almışsın bende öğrenciyim pantolonu bırak çanta bile alamadım...
- +1 yıl
@Hayirolamaz5555 çantanın linkini at alayım sana hediyem olsun.
- +1 yıl
Yok teşekkür ederim gerçekten mutlu ettin:)) o amaçla demedim ben
- +1 yıl
@Hayirolamaz5555 biliyorum öğrencilerin başımızın üstünde yeri var. :)
- +1 yıl
Allah razı olsun ❤️
- +1 yıl
beğendiğim pantolon ve ayakkabı için paraya bakmam hoşuma gidiyse kesinlikle alırım ama kemere para vermek zoruma gidiyor nedense. aklında kalacağına üstünde kalsın al gitsin ne düşünüyorsun fiyatı normal ben ondan daha fazla paraya alıyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
450 TL lik pantolon değil. Bende kıyafetlere öyle yeri geldi çok paralar verdim lakin bu pantolon o kadar etmez. Daha ucuzuna çok güzel modeller var aynı renk ve kalıplarda.
10 Yorumla - +1 yıl
Evet pahalı pantalona o para verilmez. Ünlü markalar kendi sitelerinde %75 falan indirüm yapıyor oradan al. Mesela pier cardin. Çalışıyor olsan neyse ki o durumda bile pahalı.
00 Yorumla - +1 yıl
Kumaş alıp terziye diktirmek daha mantikli ya. Kot, keten vs herhangi bi kumasla diktirmek. Bu fiyatlar ne boyle yemek yerken bile 10 kere dusunuyorum
00 Yorumla Uygun bence, daha ucuzu emin ol kalitesiz olur. Bende geçen H&Mʼden aldım 500 TL idi. Kullanıyorum ve parasına gerçekten değdi.
10 Yorumla- +1 yıl
Öğrenci için çok bence.
Hoş artık her şey hem çok pahalı hem çok normal geliyor.
Beğendiysen ve seni zorlamayacak ise al bence00 Yorumla - +1 yıl
Paran varsa beğendiysen alırsın ama öğrenciyim diyorsun. Paranı idareli kullanmayı bilmelisin. Seni sıkıntıya sokmayacaksa alabilirsin.
00 Yorumla Bence pahalı değil. Geçen hafta bir bez parçasına 550 TL verdim, 600 TL verip bir tane daha alacağım. Her şey çok pahalı. 😅
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Zaradan bir pantolona 500 tl verdim. :s fiyat kavramım yok oldu resmen önceden olsa vermezdim bu kadar parayı ama öyle ya da böyle gidiyor 500 tl bir yerlere en azından sürekli giyeceğim bir şey
10 Yorumla Baban zengin galiba bebisim. Sence de çok değil mi 450 lira bir pantolon için?
10 YorumlaModa & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Dostum herşeye %300 zam geldi. 100-150 liraya markette abur cubur alışverişi yapabilirsiniz sadece.
10 Yorumla- +1 yıl
450 tl artik yüksek fiyat olmaktan çıktı lcwaikikide bile en düşük kotlar 200den başlıyor..
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yorumları korkunç bulan bir benmiyim? Avrupada 30-40 birimlik ürün bizde 500 tl ve hak ediyor yazısı gördüm nee? Çoğu kişi normal yazmış fenalık geçiriyorum şu an geçen yıl daha geçen yıl aldığım 60 tl tayt bu yıl 350 olmuş 😵Hak etmiyor o fiyatı onu bilde
11 Yorumla- +1 yıl
Müstahak bu millete
Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı. Yani aslında bir tık fazla gibi. Ama kumaş kalitesi güzelse yıllarca giyersin.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yaa yorumdakiler mi çok zengin ben mi çok fakirim? 200-250 TL diye pantolon almayı erteliyorum 450 TL ye almam.
20 Yorumla Alma boş ver delimisin yok artık daha düzgün bişey al veya git etek giy
00 Yorumla- u+1 yıl
Biraz pahalı ama artık her şey pahalı sevdiysen al bence
00 Yorumla - +1 yıl
Zaten normal pantolonların 300 TL olduğunu düşünürsek 450 pek de pahalı sayılmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Ne bu
- 1 yıl
Ses
- +1 yıl
sürekli giyeceğin bir modelse eğer evet verilebilir
00 Yorumla Ülke şartlarını düşünürsek gayet ucuz. 2 ay sonra 650 olursa şaşırma
00 Yorumla- +1 yıl
sevdiğin bişeyse paranın ne önemi var paran varsa al
00 Yorumla - +1 yıl
İdeal bence yine de ekonomini iyi finanse etmelisin
00 Yorumla - +1 yıl
Normal. Pantolonlar hep pahalı şimdi. Temmuz ayı ben de 400 TL vermiştim.
00 Yorumla - +1 yıl
Öğrencilere göre bu fiyat pahalı olabilir ama artık ucuz bişey yok ki. Normal pantolonlar bu fiyatta
00 Yorumla Bence gayet normal ekmeğin 5 tl olduğu ülkede pantolon normal 😉
00 YorumlaŞu an fiyatlar maalesef böyle geçen ay 550 TL'ye aldım.
00 Yorumla- +1 yıl
Öğrenciysen bir gelirin yoksa sonra zora düşeceksen alma
00 Yorumla - +1 yıl
Artık böyle fiyatlar yapıcak bişey yok, çok beğendiysen başka bişeyden kısıp alıcan
00 Yorumla Maviden tshirtler 130 tl di düşün fiyatlar uçmuş
00 YorumlaGoogle lensten tarat daha ucuzu vardır online da muhtemelen
00 Yorumla- +1 yıl
Çok pahalı değil piyasa öyle zaten. En kalitesiz ürünler bile 250₺ başlıyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Değil normal fiyatlar bunlar. Yani alım gücü düştüğü için alamayan çok ama piyasaya göre iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Artık 500 TL 50 TL gibi oldu bir değeri yok ucuz hatta
00 Yorumla hayir, ama daha uygunlari bin bir ceset butik vs. yerlerde var
00 YorumlaÇok beğendiysen al yani. Artık almayınca pişman oluyorsun sonraki gün. :D
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Dolap uygulamasında etiketli sıfır ürün satan kullanıcılar var biraz ucuz bir internet sitesi arıyorsan modamizbir çok uygun
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
dediğin gibi en ucuzu 250 normal bir pantolon 350 zaten 450 çok da değil beğendiğin bir şey için
00 Yorumla - +1 yıl
Yaşadığımız ekonomiye göre gayet normal. Fakat bunu alırken ay içerisinde yaşamındaki rahatlıktan fedakarlık yapacaksan alma. Bu benim bir şey alırken genel olarak düşündüğüm bir şey. Beni hiç pişman etmedi.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayır normal fiyatı hatta çok beğendiysen ve kaliteli ise şu anlık ucuz bile sayılır
Yok yani mali felan iyise yani guzel bir fiyat derim aslinda..
Pahalı yani illa bu pantolon olması mı şart?
Ay bende cok begendim kiz link versene KGXFYSIYDURSU
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben eskilerimi giyiniyorum. disaridakiler enayi ariyor satis yapmak icin.
1 aylik harcligimdam fazla dhsjdhjs ama bence gelirin varsa normal alınabilir
00 Yorumla - +1 yıl
kot fiyatları için pahalı değil ama öğrenciysen cırtlak ve sıra dışı renkler alma derim uzun süre kullanıp sıkılmamak için hem de tasaruflu olur herşeye uyar :)))
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
ben 250 tl ye aldım içim acıdı 450 tl çok tabi jskdjdkdksk
00 Yorumla 100 150 liraya da cok guzel pantolonkar var 250 baslamiyor ayrica ailenden para aliyosan hic alma zaten bi suru masraf yapiyosun
10 Yorumla- +1 yıl
Pahalı ama aşık olcak kadar begendysen al bence değer
20 Yorumla - +1 yıl
Çok pahalı Tabii ya Nedir ya altı üstü bir metre şey kumaş yazıklar olsun ya zehir zıkkımı haram olsun allıklar hep beraber
00 Yorumla Canım benim alayım sana
50 Yorumla- +1 yıl
Bende bi tane begendim aldim mecbur cok yukseldim cunku sjsjdn seninkine bakim hangisini begendin
00 Yorumla Dediğin gibi artık en ucuz pantolon 250 oldu
Çok fazla beğendiysen al zaten gittikçe daha fazla pahalanacaklar
00 Yorumla- +1 yıl
450 tl şu an ki şartlar için normal bir fiyat bence eğer imkanın varsa al dünyaya bir kez geliyoruz mutlu ol (:
00 Yorumla - +1 yıl
Çalışan biriysen o fiyat normal ama kaliteside önemli eğer kaliteliyse veririm o parayı
10 Yorumla - Devamını Gör (100)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi