Ya avmye gidiyorum Allah'ın pantolonu 450 Lira. Çok şaşırıyorum "Zara'da mıyım acaba?" Diye ama Defacto'dayim. Yok, ucuz kıyafet de bulamıyorum pazardan aldım geçen; 2 yıkamada söküldü orada da ucuz değildi. Nerden bulucam ucuz kıyafet? Kendim mi dikmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çoğu jean pantalonum mango, memnunum.
Fakat çok kilo verdim ve biraz belleri bol gelmeye başlayınca İstanbul’da Beylikdüzü pazarından 30₺ye bi tane jean aldım.
Böyle dökme bi sergide idi. Topshop yazıyor düğmesinde vs.
1.5 senedir sürekli yıkayıp yıkayıp o jeani giyiyorum ve çok memnunum.
Gidin pazardan alın, bundan sonra ben artık öyle yapma kararı aldım.
Bi sergi var, zara ve pull and bear satıyor parçası 30₺ başka bi sergiden bi sürü asos tshirt almıştım zamanında 20₺ye
Yani güzel pazarlarda çok güzel ve kaliteli parçaları çok uyguna alabiliyorsunuz.
En son mavi jeansden abime aldım ben 3-4 tane jean. Outlet kısmından aldığım için tanesi 120₺ye gelmişti ama geçen sene tabii.
Size de tavsiyem bu olur, bi jeana 450₺ verilir çünkü çok uzun ömürlü oluyor ama defactoya verilmez.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Aşkım tasarımcı olarak konuşuyorum her şey çok pahalı ama mecbur olarak zamlar yapıyoruz kumaş fiyatları her geçen gün yükseliyor toptan olsun perakende olarak olsun bu yüzden üreticiler olarak mecburen zam yapıyoruz maliyetimizin karşılığı ve ayriyeten karımız olması için
00 Yorumla
Gerçekten de pahalı ama, yinede marka giyinmek özellikle pantolon konusunda tek seçenek
. Çünkü ucuz pantolonlar kendini ve kalitesizliğini hemen belli ediyor00 Yorumla
- +1 yıl
öncelikle evet sen fakirsin :) canın istediği şeyi istediğin zaman almak lükstür.
kıyafet uygun alabilmek için 2 şey yapacaksın 1. si ihtiyacın olduğunda kıyafet almayacaksın. yazlık kıyafetleri yazın sonunda, kışlıkları kış sonunda alacaksın. 2. internetten kampanya kovalayacaksın. sabırlı olup araştırırsn uygun fiyata hoşuna gidecek ürün bulursun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
38Cevap
- +1 yıl
Geçenlerde bende pantolon alma niyetiyle gitmiştim almadan döndüm 🙃 Zara da olsan kredi çekmen gerekecek 🤷🏻♀️
00 Yorumla Ucuz olan hiçbir şeyi kalmadı maalesef. En kalitesiz marka dediğimiz yerde bile her şey Ateş pahası.
O değil de ya yaşını düzelt ya da nekini değiştir
04 Yorumla- +1 yıl
Nick ironi. Milf meemleri komik oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Meme. Gögüs olan değil. Mizahi olan bir resim, video, metin vs.
Caps gibi
Size tavsiyem iç çamaşırı çorap ve ayakkabıyı olabildiğince en kaliteli digerl kıyafetleri en ucuz olanını almaya çalışın. Bizim bı isportacimiz var çok ama acayip çok kaliteli pantolon satıyor şu anda 120 lira. Tabii marka değil.
00 Yorumlaher şey uctu Allah sonumuzu hayır etsin ucuz tişörtlerle idare ediyorum eskilerle takılıyorum kıyafete 2vbin 3 bin tl harcıyamam gecen ay 2 tv bi ps5 aldım 36 bin tl ye şu an kıyafete kaliteli tişörte para veremen
00 Yorumla- +1 yıl
normal fiyatlar bazen mağazalarda indirimler olur artık almak için değil ihtiyaç için alman gerek eskileri de yakın arkadaşlara ihtiyacı olana vermek gerek ama iyilerini
00 Yorumla - +1 yıl
Enflasyon feci durumda, pahalı tabi, 5-6 sene önce ben tommy den kot alıyordum o paraya, artık defacto o para olmuş, waikiki ye bak daha ucuza bulursub
00 Yorumla - +1 yıl
Aşırı hemde. Ben önceden dünyanın çamaşırını alırdım 399 tl ye simdi bir üst olmus 399 tl şaka gibi
00 Yorumla her şey çok artmış durumda. rakamları telafuzu çok kolay oldu. fakat maaşlarda bu telafuz nedense olmuyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Kazancın az demek ki bizimde az ama bende mahalleden aldığım pantolon zara pantolon 350 400 lira ucuza ne var sen söyle
00 Yorumla Gerçekten her sey cok pahalı ama marka almak yine tek seçenek Cunku kaliteli uzun süre giyebiliyorsun
00 Yorumlaher şey gereksiz pahalı. K*çımıza don alamıyoruz artık
00 YorumlaGizli gizli devaliasyon oldu hemde kaç kere alısman gerek...
00 Yorumla- +1 yıl
Pahalı değil normal Dolara çevirirsen 25 dolar yapıyor sadece biz az kazanıyoruz
00 Yorumla Diş macununu markette 99 liraya bile görebiliyorsan, 450 lira pantolon normal valla 😤
00 YorumlaBaktığına göre fakir değilsin sadece bütçe sorunu yaşıyorsun
00 Yorumla450 TL olması bile artık normalleşti. 4-5 parça şey aldım 2000 lira
00 YorumlaŞaka gibi ülkede giyicek pantalon alınmıyor pahaliliktan rezillik
00 Yorumla- +1 yıl
Zarada 250 tl ye indirime giren kotlar var. Geçen trendyoldan 160 liraya pull&bear kot aldım
00 Yorumla - +1 yıl
ben fakir değilim ama her şey gerçekten çok pahalı..
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 401 cevap paylaştı. katılıyorum bu kadar fahiş fiyatlı olmaması gerek lakin fiyatlar aşırı derecede abartılı
00 Yorumla- +1 yıl
ortalama pantolanlar 300 600 civarı falan mavi defacto lcw polo levis loft falan hepsi aynı. defactoda verdceğine git maviden al daha iyi
00 Yorumla En uygunu İnternette yinede bütçeye göre bulabiliyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
Ankara sincanda 80 tl knka
06 Yorumla- +1 yıl
Kardeş Ankara'da miyim diye sor bi burgaz cehennemine dusmusum ben. burada 250 tl altina gunah vermezler soparlar
- +1 yıl
banane kardeş oda snn sorunun
- +1 yıl
Of ya ne kadar bencil bir millet olmusuz?
- +1 yıl
nabıyım gel Ankara ozaman ben sana alıcam pantalon
- +1 yıl
Soz mu
- +1 yıl
Degil :D :D
- +1 yıl
Her şey çok pahalı ülkede yaşanacak durum yok
00 Yorumla - +1 yıl
Metroyada bak ben ordan giyiniyorum
00 Yorumla Yalnız nick göz kamaştırıyor
00 YorumlaSen de ülkece fakiriz.
01 Yorumla- +1 yıl
Eskisini git ısrafçı olma
00 Yorumla - +1 yıl
Markasız bir giyimin bu fiyata olması normal değil
00 Yorumla - +1 yıl
zara da da o bazlarda fiyatlar ordan al daha iyi
00 Yorumla - +1 yıl
En iyisi netten outlet almak
00 Yorumla - u+1 yıl
Her şey çok pahalı
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Fildişi Sahilleri bizi kıskanıyor.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Her şey çok pahalı maalesef
00 Yorumla Alım gücümüz yerlerde
00 YorumlaEski fiyatları arama artık
01 Yorumla- +1 yıl
Onları aramiyom zaten de azicik indirsek mi he
Her şey çok pahalı
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bunları alan kim o zaman kardeş alan kimm kecileri kacircam 1 tane pantolonum yok ulan para dagittilar da ben mi almadim
- +1 yıl
Hayat uçtu
00 Yorumla lcw de mi
00 Yorumlaaltın kaplama mı
00 YorumlaÜber pahalı her şey
00 Yorumla- +1 yıl
Selam bıkac sorm varda
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 429 cevap paylaştı. maalesef cok pahalli
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
lc waikiki
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
dolaba baksana yahu.
00 Yorumla - +1 yıl
Alırız be güzelim
00 Yorumla Aşırı pahali
00 Yorumla- +1 yıl
Pahalı ya
00 Yorumla - +1 yıl
Her şey çok pahalı.
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Bir pantolon 450 TL 😪 Ben mi fakirim yoksa her şey çok mu pahalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi