Moda & Stil Türbanlı sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türbanlı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Ben açık kapalı olarak bakmam. kalp güzelliğine bakarım 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Hiç türbalı sevgilim olmadı. Sadece bir kere geçen sene buluşup görüştüğüm oldu. Bence güzel bir şey. Erkeklerin bakışlarından büyük oranda koruyucu etkisi var. Yalnız ciddi niyet ile yola çıktığımda başı açık görmeden yapamam. 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Seninki saçının bir kısmını örtmek olmuş tesettür bu değil. Kendine türbanlı diyen birini de ne biliyim 🤔 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bu tarz hayır. kapanacaksa hakkıyla kapanmalı. yüzünde 2 kilo makyajla dikkat çeken süslümanlar dikkatimi çekmez. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazılarının çok güzel, çekici ve seksi olduklarını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yakışana yakışıyor, ama İlle türbanlı olacak değil çıktığım kızlar... Bu arada sana yakışmış 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Severim. Gözlerin ve yüzün çok güzel maşallah ama dah özenli kapanmalısın 🥰 0 0 Yorumla
Sen54Ben Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Maşallah çok tatlı güzel hanım efendi kızsın güler yüzünüz solmasın İnşallah 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Birisi şu Pers kalıntısı Şii itini kırbaçlasın 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sevmek ayrı bir şey. İlişki anlamında soruyorsan yani beni büyüleyecek kadar güzel olursa anca. 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Soruyu moda dan alıp cinsele çekin niyet belli.. zira türbanlı nedir ya 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. O resimdeki sen isen Türbandan saçlar fırlamış Türbanın anlam ve önemine uygun olmamış 0 0 Yorumla
DarkBluee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu ne saçma soru, kızları giyimine bakarak sevmiyorum, yüz ve karakteri önemli 0 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 787 cevap paylaştı. Benim için fark etmez. Ama sen türbanlı değilsin. Ayrıca bizim sevip sevmemizin türbanlı olan kişinin umrunda olmaması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl buu kapali demek degil ama neyseeh.. Allahh akil fikir versinnn.. insallah duzgun kapanir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunların türbanlı sevmesinin nedeni , kaşâr olmalarından dolayı. Ben şahsen türbanlı sevmem, 0 2 Yorumla Melezbirkız +1 yıl anan kaşardir sus Yorumla Melezbirkız +1 yıl * Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnsanın açık veya kapalı olması bişey değiştirmiyor bende. 0 0 Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kafana şal düşmüş knk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma Yorumla __cmre +1 yıl Türbanını kiskancam Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Puhaha Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yahu bu ne saçma sorudur. Ne sapıkça cevaplardır 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Sevmesen de saygı duyman gerekir. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Böyle güzeli sevilmezmi 0 0 Yorumla
HolyRuh Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Farkı yok ama tesettürlü kadınlar daha hoş 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Fazlasıylaaa...😉 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu türbanlı mı 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görsel olarak hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu türban değil ki modern baş bağlama 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Turbanli deme yanlis anlasilir fjfj 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl İnsan severim kıyafete göre ayrım yapmam 0 0 Yorumla
Külkedisi12 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Severim ama doğru kapanış bu değil 0 8 Yorumla Eyesdontlie +1 yıl Ama en azından nefsini yenip, bir şeyler başarmış Yorumla Külkedisi12 +1 yıl @Eyesdontlie bişeyler yapılıyosa tam yapılmalı böyle olmaktansa hiç olmaması daha iyi Yorumla Eyesdontlie +1 yıl Evet o konuda haklısın Yorumla Eyesdontlie +1 yıl Ama ailesi zorlayan da var Yorumla Eyesdontlie +1 yıl Ben de nefsimi yenemedim mesela Yorumla Eyesdontlie +1 yıl Çarşaf giymek isterdim gerçekten Yorumla Külkedisi12 +1 yıl @Eyesdontlie istediğini yap derim Yorumla Eyesdontlie +1 yıl Olmuyor ki Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Akpliyim ama ben bile sevmiyorum o ne ya 1 7 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Nasıl zihniyet ya bu ne alaka partiyle Yorumla Melezbirkız +1 yıl Ne alaka mk Yorumla Mericeyn10 +1 yıl @Melezbirkız gizliye mi deidn Yorumla Melezbirkız +1 yıl @Mericeyn10 yess Yorumla Mericeyn10 +1 yıl @Melezbirkız okay Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Trol yaaa kesin Yorumla Melezbirkız +1 yıl @Mericeyn10 olabilir Yorumla
tugbakukreyen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Severim tabi benim olsana 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyen misin ayol fakr erkek mi Yorumla tugbakukreyen +1 yıl Lezbiyen nasip olursa Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyenlik günah Yorumla tugbakukreyen +1 yıl Yooo günah değil Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu kiz kim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstan var mi yazsnaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzünde işlem var mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lezbiyenim de dikkatimi çektin😍🤤🤤 İnstan var miiii lütfen 🥺🥺😞💋 Yorumla Soran +1 yıl Sen belirtirsen belki yazarım ama lezbiyenlik günah değil mi Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kız buysa evet 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Ben açık kapalı olarak bakmam. kalp güzelliğine bakarım
Hiç türbalı sevgilim olmadı. Sadece bir kere geçen sene buluşup görüştüğüm oldu. Bence güzel bir şey. Erkeklerin bakışlarından büyük oranda koruyucu etkisi var. Yalnız ciddi niyet ile yola çıktığımda başı açık görmeden yapamam.
Seninki saçının bir kısmını örtmek olmuş tesettür bu değil. Kendine türbanlı diyen birini de ne biliyim 🤔
bu tarz hayır. kapanacaksa hakkıyla kapanmalı. yüzünde 2 kilo makyajla dikkat çeken süslümanlar dikkatimi çekmez.
Bazılarının çok güzel, çekici ve seksi olduklarını düşünüyorum.
Yakışana yakışıyor, ama İlle türbanlı olacak değil çıktığım kızlar... Bu arada sana yakışmış
Severim. Gözlerin ve yüzün çok güzel maşallah ama dah özenli kapanmalısın 🥰
Maşallah çok tatlı güzel hanım efendi kızsın güler yüzünüz solmasın İnşallah
Birisi şu Pers kalıntısı Şii itini kırbaçlasın
Sevmek ayrı bir şey. İlişki anlamında soruyorsan yani beni büyüleyecek kadar güzel olursa anca.
Soruyu moda dan alıp cinsele çekin niyet belli.. zira türbanlı nedir ya
O resimdeki sen isen Türbandan saçlar fırlamış
Türbanın anlam ve önemine uygun olmamış
Bu ne saçma soru, kızları giyimine bakarak sevmiyorum, yüz ve karakteri önemli
Ben çok güzel buluyorum ama bir türlü denk gelemedim
Benim için fark etmez. Ama sen türbanlı değilsin. Ayrıca bizim sevip sevmemizin türbanlı olan kişinin umrunda olmaması lazım
buu kapali demek degil ama neyseeh.. Allahh akil fikir versinnn.. insallah duzgun kapanir
severim de sapık değilse böyle istekli değilse
Bunların türbanlı sevmesinin nedeni , kaşâr olmalarından dolayı. Ben şahsen türbanlı sevmem,
anan kaşardir sus
*
İnsanın açık veya kapalı olması bişey değiştirmiyor bende.
Kafana şal düşmüş knk
Kıskanma
Türbanını kiskancam
Puhaha
Yahu bu ne saçma sorudur. Ne sapıkça cevaplardır
Sevmesen de saygı duyman gerekir.
Böyle güzeli sevilmezmi
Farkı yok ama tesettürlü kadınlar daha hoş
Fazlasıylaaa...😉
Farz için değil tarz için bu ama
Bu türbanlı mı
Görsel olarak hoşuma gidiyor.
Severim, türbanlımısın?
Senşn gibisini sevmem
Bu türban değil ki modern baş bağlama
Özel ilgi alanım
Turbanli deme yanlis anlasilir fjfj
İnsan severim kıyafete göre ayrım yapmam
Severim ama doğru kapanış bu değil
Ama en azından nefsini yenip, bir şeyler başarmış
@Eyesdontlie bişeyler yapılıyosa tam yapılmalı böyle olmaktansa hiç olmaması daha iyi
Evet o konuda haklısın
Ama ailesi zorlayan da var
Ben de nefsimi yenemedim mesela
Çarşaf giymek isterdim gerçekten
@Eyesdontlie istediğini yap derim
Olmuyor ki
Gel seveyim bi
Akpliyim ama ben bile sevmiyorum o ne ya
Nasıl zihniyet ya bu ne alaka partiyle
Ne alaka mk
@Melezbirkız gizliye mi deidn
@Mericeyn10 yess