3. Yü bende nedense çok beğendim alıp günlük hayatta da kullanırım zaten kanvas çanta istiyordum . Ama küçük biraz iş yerine yemek götürüp getiriyorum. Teşekkürler yorumun için. Aslında 3. Ünü de alaşım var ne diyorsun yurt dışından Longchamp getiresim var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu sorunun ramazan tariflerinde isi ne 😅
Model olarak ilki disinda hepsi. Yemek goturmek icin yine de ilki daha kullanisli olur gibi ama.
Kanka KS kafayı iyiyor işe yemek getirip götürüyorum dedim ya heralde ondan dolayı otomatik seçmiş
😅
Aslında ne kadar eşyan olduğunu sen biliyorsun en rahat hangisiyse onu seçmelisin.
Sen isini garantiye al ufak valiz al icine sistem yap herseyini kat :))
2. Bence rengi siyada beyazada gider uyumlu ve kullanışlı
Detayı okudun mu?
O zaman bordo olsun daha büyük
Çanta takmak senin neyine sen ilk önce bi kardeş inşallah imanlı ol dine imana küfretme ayla kardeş
Ilkin siyah rengi guzel olur
İlki güzel ama kırmızı degilde kahverengi
İhtiyacını hangisi karsiliyorsa
3. kesinlikle
Onu bende beğendim hangi rengini alayım kumaşı kot gibi duruyor buna benzer başka yerlerden mi alsam acaba PULL&BEAR manuka trendyol daha var çünkü
Trendyoldan bak başka ne renkleri var
üçüncü
3. Yü bende nedense çok beğendim alıp günlük hayatta da kullanırım zaten kanvas çanta istiyordum . Ama küçük biraz iş yerine yemek götürüp getiriyorum. Teşekkürler yorumun için. Aslında 3. Ünü de alaşım var ne diyorsun yurt dışından Longchamp getiresim var.
2. bence
Kırmızı olan
2 çanta güzel
2 numara
3 olabilir
3. olan iyiymiş.
Kot olan efsane
Onun bir sürü renkleri var içi de farklı , farklı
Parlament mavi diye geçiyor rengi görseldekinin