Moda & Stil Renkli kombinler mi, siyahlı kombinler mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Genelde nasıl kombin yapmayı seversin giyinirken? Renkli mi, siyahlı koyu renkli mi?Bu kombinlerden hangisi senin tarzın?#EdaModaStil 👠👗🖤💕💖💜🧡💙💚💛 Renkli kombinler Siyahlı kombinler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncelli Renkli kombinler mi, siyahlı kombinler mi? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kadınlar, rengarenk adeta cümbüşü varlıklardır. Öyle cenazeye gider gibi kombinleri yakıştırmıyorum kadınlara. 1 1 Yorumla FikretinMücadelesi +1 yıl *renk cümbüşü
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yazın çok renkli giyiniyorum yeşil pembe mor lila Allah ne verdiyse 😆Ama kışın simsiyahh 2 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Erkekler diil ama kadınlarda renkli enerji veren kıyafetler çok hoş oluyor. 1 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Siyah insanı zarif ve asil gösterir. Siyah bence. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Senin gibi renkli birine ikiside yakışır özelikle renkli kombinler💅💅 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. İkiside tarzım. Siyah kombini daha çok şık buluyorum. 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Açık bir kot pantolon giysem, üzerine siyah ya da lacivert ve keten bir gömlekle tamamlarım kombini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl oldum olası siyahh.renkli giyindiğimde çıplak gibi hissederim kendimi 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siyahlı kombinler 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Siyahlı kombinler 1 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yerine göre değişiyor ama siyah genellikle 🖤 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Renkli olmayan kombinler ( haki ve mavi hariç ) 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siyahlı kombin iyi gibi 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Kesinlikle siyah asil duruş gösteriyor 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah seviyorum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Mavi dışında koyu renkleri tercih ederim.. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. Siyah iyidir.. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. siyahlı kombinler 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı. Kesinlikle siyah 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kadınlar, rengarenk adeta cümbüşü varlıklardır. Öyle cenazeye gider gibi kombinleri yakıştırmıyorum kadınlara.
*renk cümbüşü
Yazın çok renkli giyiniyorum yeşil pembe mor lila Allah ne verdiyse 😆
Ama kışın simsiyahh
Erkekler diil ama kadınlarda renkli enerji veren kıyafetler çok hoş oluyor.
Siyah insanı zarif ve asil gösterir. Siyah bence.
Senin gibi renkli birine ikiside yakışır özelikle renkli kombinler💅💅
İkiside tarzım. Siyah kombini daha çok şık buluyorum.
Açık bir kot pantolon giysem, üzerine siyah ya da lacivert ve keten bir gömlekle tamamlarım kombini
Siyah kombinler her zaman asildir.
oldum olası siyahh.
renkli giyindiğimde çıplak gibi hissederim kendimi
Siyahlı kombinler
Siyah kombinleri seviyorum.
Siyahlı kombinler
Yerine göre değişiyor ama siyah genellikle 🖤
Renkli olmayan kombinler ( haki ve mavi hariç )
Siyahlı kombin iyi gibi
Kesinlikle siyah asil duruş gösteriyor
Siyahı daha çok seviyorum aşkım.
Sana pembe gider bana siyah
Siyah seviyorum
Mavi dışında koyu renkleri tercih ederim..
Hiçbiri benim tarzım değil
Siyah
Siyah iyidir..
Siyah
Siyah
siyahlı kombinler
Kesinlikle siyah
Siyah
Her zaman siyah tabi