Kırmızı-bordo ve beyaz rengi kullanırım genelde. Moralim bozuksa beyaz, mutluysam kırmızı ya da bordo. Beyaz dediğim de rakı beyazı ya da french. Diğerleri çok nadir giysime göre sürmek zorunda kalırsam sürerim.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mat siyahi herkes suruyor bebelerde bile goruyorum boku cikti siyah zaten su aralar asiri moda herkes kullaninca ben sevmiyorum öyle kullanmamaya başladım siyahi. En çok bordo suruyorum bordo yani kirmizi tonlari zaten ezelden beri her kadinin birinci tercihidir bende bayiliyorum seksi duruyor bir de tirnaklar uzun ve parmaklar guzelse
01 Yorumla
Siyah :Kısa tırnakta asi uzun tırnakta asil
Kırmızı: kurtarıcı birçok kıyafete uyum sağlıyor
Bordo: beyaz tene çok yakışıyor o yüzden çok seviyorum
Nude: en bakımsız tırnakları bile bakımlı gösteriyor23 Yorumla
https://i.hizliresim.com/4Zq2Dp.jpg en cok kullandigim bu gece cekmistim :)))
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılErgenken koyu renkleri çok severdim :)
Şimdi ise daha doğal ve hoş göründüğü için bu tarz renkleri tercih ediyorum.
1.bp.blogspot.com/.../...ci%25C4%259Ferim+like.jpg36 Yorumla- +1 yıl
neden olmadı zevklerine uygun olmadığı için mi o zaman ben daha da gaza geldim hep bu renkleri kullanacağım :D yok kız benim değil bu sadece rengi tarif etmek için googledan attım buraya
- +1 yıl
o zaman sürekli kullanacağım tonlardan olacak :D
+1 yılBordo. Hem resmi yerlerde hem spor yerlerde kullanilabiliyor. Beyaz tenli oldugum icin kendime de en cok yakistirdigim renk ayrica. Gerektiginde seksi gerektiginde guzel gerektiginde asil durabilen bir renk ayrica.
11 Yorumla
+1 yılKızlar bu bahsettigim rengi daha iyi anlicaklardir ten rengi ile bej karışımı pastel bir renk cogu zaman onu sürerim cok aranan ama az bulunan bir renk nedeni zarafetide zenginligide tatligida özgürlügüde yansitir ve ellerimin cok zarif gözükmesini saglar
16 Yorumla- +1 yıl
numarası kaç rica etsem :)
- +1 yıl
@sosyalkelebek09
- +1 yıl
Cecile nail colors serisi 06 yanda altinda 31 numarasi
- +1 yıl
Çookk teşekkür ederim canım çok aradım o rengi bulamamıştım :) @sosyalkelebek09
- +1 yıl
Rica ederim :)
hic suphesiz mat siyah ojeyle. mercan rengi :) parmaklarim uzun elim kucuk ve beyaz tenliyim guzel duruyor
11 YorumlaKrem rengi esmerim ve ellerim küçük daha güzel gösteriyor renkli oje hem kapatıyor hem daha ufak gösteriyor
11 YorumlaBen oje sevmiyorum da kullanmıyorum da. Özellikle de french hiç sevmiyorum. Yakışanlar var evet ama ben hoş bulmuyorum. Oje değil de belki parlatıcı sürerim o da çok nadir. Öyle çok uzun tırnak da sevmiyorum. Göze batmıcak derecede uzunluğu olmadı bence.
00 Yorumla
+1 yılben cır kırmızı değilde bordoyu daha çok seviyorum :) ama o ojeyi çıkarabilmek ne güçtürr
11 Yorumla
+1 yılKırmızı ama cirt bir ton değil beyaz ellerimde güzel duruyor bence :)
11 YorumlaKırmızı siyah.. ten rengime ve tırnak yapıma yakışıyor bişi ifade etmiyor yani..
14 Yorumla
+1 yılKırmızı - pembe
Ellerimde güzel durduğunu düşünüyorum. Hemen hemen her kıyafete de uyuyor11 Yorumlagenelde mat açık pembe oje kullanırım. elime en çok bu renk yakışıyor gibi 4.bp.blogspot.com/.../pastel08-1.jpg
01 YorumlaO kadar kiz gelmis cevap vermis senin hepimize birer oje hediye etmen lazim :(
15 YorumlaEn çok french kullanırım. Temiz, doğal ve şık görüntü her zaman tercihimdir. Onun dışında, farketmez, hangi ojeyi sürmek istiyosa canım onu sürerim. Tercihen doğal tonlar kullanırım ama bitter kahve ve bordoya da elim sık sık gider.
04 Yorumla- +1 yıl
bitter kahvenin numarası markası ney canım?
- +1 yıl
@nasipkısmethayırlısı Flormar jellylook JL15
- +1 yıl
+1 yılSiyah ve bordo parmaklarım uzun beyaz teslimim koyu renk seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılayyy seçemem kiii hepsini seviyorummmmmm 100 den fazla ojem var her gün bir renk sürerim hatta desenli sürerim oje benim için neşe yaaaa :)))) bence takıdan daha güzel bir aksesuar ayrıcaa :)
11 YorumlaYaz günlerinde açık mavi , pembe , açık kırmızı , yeşil gibi renkleri severim yaz gibi iç açar ama kışları siyah , bordo gibi renkler kullanırım bana soğuğu ve karanlığı çağırıştırır
01 YorumlaSiyah, bordo, french genel olarak tercihlerim bunlar. Sebebi ise daha cool ve kadınsı olduklarını düşünüyorum. Üstelik giydiğin kıyafete uydurması daha kolay ☺️
01 Yorumla
+1 yılKırmızı -asalet, çekici ateş.
Siyah -ağır boğuk
beyaz- sadelik
Nar çiçeği- canlı
Koyu pembe - çingene gibi heyecanlı
AMA ben çoğu zaman French kullanıyorum o da hepsini temsil ediyor ^_^01 Yorumla
+1 yılkesinlikle siyah ve kırmızı ;)
siyah =bebim için vamp'lığın simgesi
kırmızı =disiligin simgesi ;)
belli günlerdede sarı&lacivert yapıyorum odaaa bana göre AŞKIN simgesi ;)04 Yorumla- +1 yıl
Hımmm vamp seviyosun anlasilan :)
- +1 yıl
:))))
+1 yılErkekler oje surmez normal kizlarin cevap vermesi :) kirmiziyi cok severim o yuzden genelde kirmizi oje sürerim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Aslinda oda dogru erkekler burnunu sokmazsa olmaz :)
+1 yılOje kullanmiyorum. Bence bir kizin elleri temiz bakimli ve narinken guzeldir. Ojeye gerk yok bence.
02 Yorumla- +1 yıl
sağol :)
ben oje vurmuyorum cunki oje benim icin bir sey ifade etmiyor yani surunce guzellesiyormuyum? hayir ben dogal halimle rahat oluyorum ve kendime guvenim tam makyaja gerek yok
00 YorumlaSiyah, bordo gibi koyu renkleri tercih ediyorum giysilerime daha cok yakistiriyorum ama french oje de cok kullanisli ve kibar
01 Yorumla
+1 yılBiraz once mor surdum gayet guzel duruyor mor zenginligin ve paranin rengidir dedim belki sansimiz acilir :)
01 YorumlaAskeri yeşil bordo kahverengi. Toprak tonları sürüyorum genelde. Sonbahar çocuğum seviyorum öyle renkleri :)
01 YorumlaMat siyah.
Zaten en sevdiğim renkler arasında her yere ve her kıyafete uyuyor. Seviyorum siyahı çok asil bir renk:)01 YorumlaSiyah, kirmizi, birde ten rengi. Nedeni yok aslinda başka renkler gereksiz gelir çoğu zaman. Bunlara ekliyeceğim koyu mavi ve bordo olurdu :)
03 Yorumla
+1 yılSiyahı çok seviyorum ama süremiyorum :D hep taşırıyorum :D bordo da çok hoşuma gidiyor. Onların dışında doğal renkler daha hoş duruyor sanki
01 YorumlaKan kırmızısı çok severim ama kıyafete göre ojeyide renk olarak kombin yaparm
11 YorumlaÇok büyük tırnaklarım var petrol mavisi bir ojem var onu çok yakıştırıyorum bir anlam ifade etmiyor siyahı çok beğeniyorum sert güzel çekici duruyor kanımca :)
00 Yorumla
+1 yılFrench manikürü. Kibar ve bakımlı durduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılDogal rengimi kullaniyorum, bana dogalligi ifade ediyor.
01 YorumlaSiyah seviyorum ama etrafımda kime sorsam çok itici bir renk olduğunu söylüyorlar :/
01 YorumlaÖnceden Ten rengi, bordo, kırmızı favorimdi. Uzun zamandan beri oje sürmüyorum. Tırnaklarım hep kırılıyor.
00 YorumlaSanirim siyah... Mat olarak da lacivert :)) manyetik olarak gri , çatlayanlarda gumus:))
01 YorumlaRakı beyazı :) sarhoşluğumu hatırlatıyor ve gülümsetiyor beni yeterli:)
03 Yorumlakoyu kırmızı rengini çok seviyorum o kadar ojem var sadece bu rengini kullanıyorum :D
02 Yorumla
+1 yılBir erkek niye merak eder bukadar oje rengini ne ifade ettigini... valla ben işin icinden cikamadm
02 Yorumla- +1 yıl
Frenh... mıknatisli ojelerde bordo, ates kirmizisi ve siyah:))((
+1 yılbu niye bir erkeğin umrunda olsun ki? ojeyle uğraşamıcak kadar üşengecim. sürmem hiç
05 Yorumla- +1 yıl
ayak fetişistiyim demen yeterli olurdu :D ahsjah
- +1 yıl
ojenin sürüldüğü iki uzuv var hepi topu zaten. elcisin o vakit:D
siyah tercihimdir, çünkü bir asalet var. Hem sert hem hanım, siyahla istediğin herşey olabilirsin
01 Yorumla
+1 yılbakımlı olmayı ifade ediyor
siyaha çalan bordo renklerini çok kullanırım :)01 Yorumla
+1 yılOje sevmiyorum, en fazla french yani. Manikurlu tirnaklar bakimli eller sade guzelligiyle yeterli bana gore :)
01 Yorumla
+1 yılbordo french ve oprak rengi kesinlikle bişey ifade etmesine gerek yok bayan eline çok yakışyor
01 Yorumla
+1 yılNude renkler , siyah ve de bordo kirmizisi. Her zaman eskimeyecek renkler
01 Yorumla
+1 yılFrench dogal durdugu icin. Pembe cok seker gosteriyo ve bordo seksi ;)
01 YorumlaSiyah-bordo-french
French özellikle her zaman tercihim01 Yorumla
+1 yılKırmızı mesela bordoyu da severim ama hiç bordo ojem olmadı genelde kırmızı baktığımda beğeniyorum oje sürdüğüm belli oluyo !
01 Yorumla
+1 yılbordo, siyah asi ve gotik duruyor tam benlik o yüzden seviyorum ;)
01 Yorumla
+1 yılKırmızı
Siyah
Mavi
Pembe
Yeşil
Sanırım her rengi kullanıyorum. Giydiğim kıyafetin rengine uyduruyorum genelde.01 YorumlaFrench cok severim. ya da raki beyazi acik pembe cikmaz benden :)
01 Yorumla
+1 yılSiyah, zümrüt yeşili, kan kırmızı veya altın sarısı sedefli.
01 Yorumla
+1 yılSiyah. ciddiyeti kırmızı çekiciliği, parlayıcı sadeliği, sogankabugu sağlığı... en cok siyahi tercih ediyorum
01 Yorumla
+1 yılTırnaklarımda en çok siyah , nude ya da kırmızı kullanırım. Tırnaklarım uzun ve parmaklarım ince. Bu yuzden bana yakıştığını düşünüyorum. çevremdekilerde bana yakıştığını söylerler
01 YorumlaBordo tabiki. Ten rengime en çok giden renk olduğunu dusunuyorum. :)
01 YorumlakIRMIZIII :) HEP KIRMIZI VAR ELİMDE HİÇ DEĞİŞMİYO :)
02 Yorumlasiyah ve mor. Her zaman gideri var. Karanlık güzeldir
01 Yorumla
+1 yılSiyah, Kırmızı, Mavi En sevdiğim renkler ondan belki daha cok sevyrm Asiller bence
01 Yorumla
+1 yılSiyah kullaniyorum genelde benim icinde siyah rengi karanlik ve gizemi ifade ediyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Onemli değil
+1 yılHep siyah kullanırdım ama tırnaklara zarar veriyor kullanmıyorum artık çok daha güzel oldu
01 YorumlaBütün renkleri sürmeyi seviyorum, yeter ki oje olsun :D
07 Yorumla- Devamını Gör (233)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne