Moda & Stil Kendinize en çok yakıştırdığınız renk hangisi? Minimicki Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor İçinde cıvıl cıvıl hissettiğiniz renk 🎊🎊Benim laci, pembe ve turuncu Kendinize en çok yakıştırdığınız renk hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Siyah, kırmızı, Saks mavisi, mor, nar çiçeği, koyu yeşil 0 0 Yorumla
Heyyo42 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzelmiş. Benimde koyu lacivert ve antrasit 0 4 Yorumla Minimicki +1 yıl Ayyy ikisi de cok hos kombin oluyo 😅 Yorumla Heyyo42 +1 yıl Ben esmer olduğum için açık renk giyemiyorum ondan 😅🥲 Yorumla Minimicki +1 yıl Esmerlere her renk yakısıyo Yorumla Heyyo42 +1 yıl Açık renk olunca daha esmer oluyoruz ama 😅🥲 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Dünya hali bazı renkler bazı insanlara yakışır fakat Bazı insanlar renklere yakışmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoların üstüne neden nickini yaziyosun merak ettim 1 1 Yorumla Minimicki +1 yıl Merak et Yorumla
Ankaralıkız99 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz tenli biri olarak çok soğuk renkleri yakıştırmıyorum ama canlı renkleri sıcak tonları beğeniyorum :) 0 1 Yorumla Clasdex +1 yıl @Ankaralıkız99 ne de olsa ankarali : ) Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Sarı lacivert 1 2 Yorumla Minimicki +1 yıl Severizzzz Yorumla avcikaan +1 yıl Tabeee Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yakışmış, ben siyah giyerim genelde 0 1 Yorumla Minimicki +1 yıl Tesekkürler Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Siyah ve haki çok yakıştırıyorum kendime 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Yeşil renk seviyorum 💚 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Siyah jean, beyaz baskısız tshirt 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çok tatlısın nutella ;) 0 5 Yorumla ebruşbal +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla BriannOconner01 +1 yıl @ebruşbal ne gülüyorsun Malatya güzeli :D Yorumla ebruşbal +1 yıl Nutella tatli cikolata kremasi diil mi ya xjsjs Yorumla ebruşbal +1 yıl Bilmiodm abla napim... Yorumla BriannOconner01 +1 yıl Aynen öyle eski nicki :D Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 888 cevap paylaştı. Lacivert siyah ve koyu gri. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu trol hesap mi ya gercek m bu sen misn 0 2 Yorumla Minimicki +1 yıl Trollük ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trolluk serbest tabi merak ettim Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok güzelsin 1 1 Yorumla 1qalander +1 yıl İsteğimi kabuş eder misin Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Senide evlendiremedi burası ya 😄 0 18 Yorumla Minimicki +1 yıl Burası evlendirme dairesi mi Yorumla hasanhceylan +1 yıl Ben evlendirme dairesi dediğimi hatırlamıyorum Yorumla Minimicki +1 yıl Ben buraya evlenmek için mi giriyorum sence yani burdan biriyle evlenmem icin dangalak olmam lazım Yorumla hasanhceylan +1 yıl Sana bir tavsiye büyük lokma ye büyük konuşma Yorumla Minimicki +1 yıl Konusuyorum yani her seyi erkekler icin yapıldıgını düsünmeniz cok sıkıcı Yorumla hasanhceylan +1 yıl Adet mi oldun bu ne tavırlar her şey erkekler için yapılmadi daha uyanamamissin herhalde 😏 Yorumla Minimicki +1 yıl Ne demem gerekiyo acaba komik mi söyledğin hosuma gitmedi bu siteye erkek düsürmeye gelmedim ben. Etrafımda da cok erkek var Yorumla hasanhceylan +1 yıl Tamam anladık regl dönemindesin sakin ol sana bir espri yaptım çok alınma herşeye. Yorumla Minimicki +1 yıl Regl falan değilim söylediklerinize dikkat edin Yorumla hasanhceylan +1 yıl Çok agresif olma o zaman esprili konuşmayı veya ciddi konuşmayı ayırt edecek yaşta. oldugunu düşünüyorum. Yorumla Minimicki +1 yıl Sevmiyorum bu tarzda espiri Yorumla hasanhceylan +1 yıl Poffffffff... Yorumla Minimicki +1 yıl ☺☺☺😜 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Komik mi önce kız sonra kızdır ne güzel İstanbul be..😄 Yorumla Minimicki +1 yıl Biz de böyle 😜 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Enteresan...Anlaşıldı adetsin ama 😊 çikolata ye iyi gelir Yorumla Minimicki +1 yıl Adetim biteli 4 gün oluyo Yorumla hasanhceylan +1 yıl Vay be onun stresi var demek ki üzerinde 😅 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. Kırmızı. 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. Mavi, siyah. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. mavi kesinlikle 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 729 cevap paylaştı. Mor renk 0 0 Yorumla
Çiçekkızotuz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olmamış Aşko 0 2 Yorumla Minimicki +1 yıl Oldu mu olmadı mı diye sormadım Yorumla Çiçekkızotuz +1 yıl Tamam ne. kızıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Siyah, kırmızı, Saks mavisi, mor, nar çiçeği, koyu yeşil
Güzelmiş. Benimde koyu lacivert ve antrasit
Ayyy ikisi de cok hos kombin oluyo 😅
Ben esmer olduğum için açık renk giyemiyorum ondan 😅🥲
Esmerlere her renk yakısıyo
Açık renk olunca daha esmer oluyoruz ama 😅🥲
Dünya hali bazı renkler bazı insanlara yakışır fakat Bazı insanlar renklere yakışmaz
Fotoların üstüne neden nickini yaziyosun merak ettim
Merak et
Beyaz tenli biri olarak çok soğuk renkleri yakıştırmıyorum ama canlı renkleri sıcak tonları beğeniyorum :)
@Ankaralıkız99 ne de olsa ankarali : )
Sarı lacivert
Severizzzz
Tabeee
Yakışmış, ben siyah giyerim genelde
Tesekkürler
Siyah ve haki çok yakıştırıyorum kendime
Siyah ve açık renkler.
Yeşil renk seviyorum 💚
Kırmızı guzumm en seksi renk 🔥
Siyah jean, beyaz baskısız tshirt
seçemedim ama siyah diyim ösdksl
Kahve bordo mor gri renkleri yakışıyor
Siyah, beyaz, mavi, kahverengi.
Siyah, bebe mavisi , kırmızı
Çok tatlısın nutella ;)
🤣🤣🤣
@ebruşbal ne gülüyorsun Malatya güzeli :D
Nutella tatli cikolata kremasi diil mi ya xjsjs
Bilmiodm abla napim...
Aynen öyle eski nicki :D
Lacivert siyah ve koyu gri.
Bu trol hesap mi ya gercek m bu sen misn
Trollük ne var
Trolluk serbest tabi merak ettim
Çok güzelsin
İsteğimi kabuş eder misin
Beyaz olabilir gayet iyi
Güzel olmuş
Senide evlendiremedi burası ya 😄
Burası evlendirme dairesi mi
Ben evlendirme dairesi dediğimi hatırlamıyorum
Ben buraya evlenmek için mi giriyorum sence yani burdan biriyle evlenmem icin dangalak olmam lazım
Sana bir tavsiye büyük lokma ye büyük konuşma
Konusuyorum yani her seyi erkekler icin yapıldıgını düsünmeniz cok sıkıcı
Adet mi oldun bu ne tavırlar her şey erkekler için yapılmadi daha uyanamamissin herhalde 😏
Ne demem gerekiyo acaba komik mi söyledğin hosuma gitmedi bu siteye erkek düsürmeye gelmedim ben. Etrafımda da cok erkek var
Tamam anladık regl dönemindesin sakin ol sana bir espri yaptım çok alınma herşeye.
Regl falan değilim söylediklerinize dikkat edin
Çok agresif olma o zaman esprili konuşmayı veya ciddi konuşmayı ayırt edecek yaşta. oldugunu düşünüyorum.
Sevmiyorum bu tarzda espiri
Poffffffff...
☺☺☺😜
Komik mi önce kız sonra kızdır ne güzel İstanbul be..😄
Biz de böyle 😜
Enteresan...
Anlaşıldı adetsin ama 😊 çikolata ye iyi gelir
Adetim biteli 4 gün oluyo
Vay be onun stresi var demek ki üzerinde 😅
Beyaz, gri, krem tonları
beyaz seviyorum ❤️
Siyah… 🖤