Herkeste bu çantalardan var. Bende alacağım galiba. The tote bag ne demek?

Herkeste bu çantalardan var. Bende alacağım galiba. The tote bag ne demek?

Tote bag yani tote çanta, geniş, fermuarsız ve yan tarafından uzun sapları olan sağlam yapılı kumaş çantalar. Son günlerde oldukça popüler aksesuarlardan biri oldu. Genellikle kanvas kumaştan üretiliyor.
The tote bag ne demek diye sormuşsun bu ise Marc Jacobs markasının tote çanta modelinin adı. Bu model çantaların öncüsü diyebilirim. Old money gibi Pinterest kombinlerinde bu çantayı sıklıkla görüyoruz. Uzun süre modası geçmez. Başka markalarda bu çantalardan üretiyor. Büyük ve küçük tote modeller var. Tabii hemen bi tane aldım, benim tercihim Pull&Bear markasının modeli oldu. Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı. Her kombine uymasını ve çok eşya almasını ayrı sevdim.
Cevap
2Cevap
Bence güzeller
Model güzel, lakin her yerde ve herkeste olduğu için sıktı, herkeste olan parçalar özelliğini yitiriyor benim için.
Önceden beğenmezdim şimdi gördükçe seviyor muyum beğeniyor muyum bilmiyorum 🤷♀️ 🤣
Ben ilk çıktığında beğendim, alacaktım ama marka logoları veya yazılarının olmasını sevmediğim için almadım. İyi ki almadım. Belki göz alıştığı için güzel geliyordur :D
Ben inanılmaz rüküş buluyorum. Tote çantanın şekline deniyor bu arada.
Sağ ol öğrendim modelin adıymış aynen 🫶🏻
Herkeste gore gore cirkin seyler guzel gelmeye basladi
Ayyy evet ya
Herkeste varsa sen eksik kalma.
Kalmam alırım
Dünyanın en çirkin çantalarından biri.
Güzel bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?