Moda & Stil Şu çantalar güzel mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Geldiğim ilde farklı bir şey aradım tek bu cantalsr çarptı gözüme hatıra kalacak Şu çantalar güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet güzel bence 1 0 Yorumla
Hicran16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Vintage tarzı olarak çok hoşlar aslında, aynı şekilde vintage kombin yapılırsa uyum sağlayabilirler 1 0 Yorumla
beyzanur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl bende güzel ama pratik değil benim açımdan mesela. İçine çok şey sığdıramam ve her kıyafete gitmez 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne güzel ne kötü ortada kaldım ama vintage bir kombinle hoş olabilir 1 0 Yorumla
Yıldırım_Gokalp Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Parası uygunsa güzel. Sanki tam kazıklancak model gibi 😄 1 0 Yorumla
efedeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Değil eski zamandan kalma ama ikisinden birini tercih etcek olsaydım sagdakini tercih ederdim 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum hayır 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl vintage bir havası var ama pek beğenemedim 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 389 cevap paylaştı. Gorunus acisindan cok guzel. 1 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl salas hırkalarla cok tatli oluyo bunlar 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlki güzelmiş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Di mi otantik bir havası var _Güneş____00 +1 yıl Evet Soran +1 yıl 🤍 _Güneş____00 +1 yıl 💚
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Soldaki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet güzel bence
Vintage tarzı olarak çok hoşlar aslında, aynı şekilde vintage kombin yapılırsa uyum sağlayabilirler
bende güzel ama pratik değil benim açımdan mesela. İçine çok şey sığdıramam ve her kıyafete gitmez
Ne güzel ne kötü ortada kaldım ama vintage bir kombinle hoş olabilir
Parası uygunsa güzel. Sanki tam kazıklancak model gibi 😄
Değil eski zamandan kalma ama ikisinden birini tercih etcek olsaydım sagdakini tercih ederdim
Bence güzel. Kütahya çinileri gibi.
Ben beğenmiyorum hayır
vintage bir havası var ama pek beğenemedim
Gorunus acisindan cok guzel.
İkisi de güzel değil.
Çok güzel tam benim tarzım
salas hırkalarla cok tatli oluyo bunlar
İlki güzelmiş
Di mi otantik bir havası var
Evet
🤍
💚