Moda & Stil Bunların ikisini aldım aynı kısalıkta dışarda giyilir mi? senagül005 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Giyilmez deseniz bile giyicem bu arada xupwhcowgxoe Güncellemeler+1 yıl Yaz için kombinler bunlar Bunların ikisini aldım aynı kısalıkta dışarda giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. madem giyiceksen bize nye soruyorsun... yakışıp yakışmadığımı yoksa fiziğin hakında övgü falanmı almak niyetindesin 1 0 Yorumla
IVuRKaNI Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl üstekinde metro kalabalıklsa tanga da giyersen si.. kilme ihtimalin de var ya.. rak girer yani.. 0 1 Yorumla elif_dedim +1 yıl güldüm :)) Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Giymek istiyorsan giy kime ne bu arada ikiside çok hoş 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Resimdeki sen misin? Sensen eğer çok yakışmış. 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alttaki eteğin rengi çok hos nerden aldın? Bunun uzununu almayı düşünüyorum. Görseldeki çok mini 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Ah ah merdivene çıkarken ben de arkandan çıksam hxufbfbf 0 0 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bacaklarin cok kalin yakismamis olmaamis bile bunlar kucuk kalmis 0 2 Yorumla senagül005 +1 yıl Kalın degil bu arada ince bacaklarim Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Spor egitmeniyim ben profesyonel olarak yapiyorum bu isi fotodaki sen isen dedigim gibi daha objektif olalim dersen olculerini soyleyebilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok kısa değil mi ya hangi şehirde yaşiyon sen İzmir felan mi😂😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen önce annene bak bence kadin 5 gün önce kriz geçirmiş ne giyeceğini düşünüyon şaka gibi ya Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alttaki çok çirkin üstteki idare eder 1 5 Yorumla senagül005 +1 yıl Ben alttakini daha çok beğendim aslında Yorumla Balbiri +1 yıl Es*ortlar giyiyor o tip etekleri ondan dedim yoksa sen bilirsin Yorumla senagül005 +1 yıl Yok be ne alaka zevk meselesi Yorumla Balbiri +1 yıl Ya onla nasıl oturacan umarım trolsun hjhjhkg Yorumla senagül005 +1 yıl Değilim kanka trol olsam neden böyle bir soru sormak gereğinde duyim? Giydiğim şeyler bunlar Yorumla
Gece_Mavisi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl bence eteği giymeye gerek yok ssjsjjsj 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Neden giyilmesin ki önemli olan nerede giydiğin 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Curetkar isen giyersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tr kızları anca soyunup dikkat ceker zatenn sen kapalı giysen kimse bakmaz emin ol 0 0 Yorumla
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Giyilir zaten giymeceksen neden aldın 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstersen donla gez banane 0 0 Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sen giymek istiyorsan giy ama üşümez misin 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı. Bence super 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Şort mu bunlar 0 2 Yorumla senagül005 +1 yıl Knk etek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından poponu kapat be kızım bu ne böyle. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giyilmez bitanem yapma 0 2 Yorumla senagül005 +1 yıl Giyilir aldım bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz erkekler bütün gün dik gezecez senin yüzünden. Yapma işte bunu Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Giymek istedikten sonra sen 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hay maşallah Roberto Carlos mübarek 😃 0 0 Yorumla
Nazaramııgeldik Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Giyeceksin neden soruyorsun 1 1 Yorumla senagül005 +1 yıl Güzel mi diye Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. yanında olmak vardı :) 0 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Bayramda giy 0 2 Yorumla senagül005 +1 yıl Yok yazın giyicem Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Yaz için süper evet Yorumla
AşKıNKuZeY Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Giyilir çok ta güzel olur alta birsey giy ama 0 3 Yorumla senagül005 +1 yıl E bi zahmet Yorumla AşKıNKuZeY +1 yıl Sürekli yuruyen merdiven cik Yorumla AşKıNKuZeY +1 yıl Gecen bana denk geldi onumde daha kisa giymisti altta da birsey yoktu Yorumla
AlwaysDesired Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl İç Anadolu da yasamiyorsan rahat giyilir sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ee giymissin 0 5 Yorumla senagül005 +1 yıl Sormak isteidm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşadığın şehre de bağlı biraz Yorumla senagül005 +1 yıl Amasya Yorumla mert73900 +1 yıl amasya mı oraya yakınım bende yakından tavsiye berebilirim sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pek uygun değil gibi ama üstteki etek çok güzel Korelilerin etek modeli de iyi öyle istiyorsan eğer bir bak derim şimdiden gardropu yaz için doldurdum bende Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet giyilir
madem giyiceksen bize nye soruyorsun... yakışıp yakışmadığımı yoksa fiziğin hakında övgü falanmı almak niyetindesin
üstekinde metro kalabalıklsa tanga da giyersen si.. kilme ihtimalin de var ya.. rak girer yani..
güldüm :))
Giymek istiyorsan giy kime ne bu arada ikiside çok hoş
Resimdeki sen misin? Sensen eğer çok yakışmış.
Alttaki eteğin rengi çok hos nerden aldın? Bunun uzununu almayı düşünüyorum. Görseldeki çok mini
Ah ah merdivene çıkarken ben de arkandan çıksam hxufbfbf
Bacaklarin cok kalin yakismamis olmaamis bile bunlar kucuk kalmis
Kalın degil bu arada ince bacaklarim
Spor egitmeniyim ben profesyonel olarak yapiyorum bu isi fotodaki sen isen dedigim gibi daha objektif olalim dersen olculerini soyleyebilirsin
Çok kısa değil mi ya hangi şehirde yaşiyon sen İzmir felan mi😂😂
Sen önce annene bak bence kadin 5 gün önce kriz geçirmiş ne giyeceğini düşünüyon şaka gibi ya
Giyilir diyelim de lafımız yer de kalmasın hahaa
Alttaki çok çirkin üstteki idare eder
Ben alttakini daha çok beğendim aslında
Es*ortlar giyiyor o tip etekleri ondan dedim yoksa sen bilirsin
Yok be ne alaka zevk meselesi
Ya onla nasıl oturacan umarım trolsun hjhjhkg
Değilim kanka trol olsam neden böyle bir soru sormak gereğinde duyim? Giydiğim şeyler bunlar
Gayet güzeller giyilir
bence eteği giymeye gerek yok ssjsjjsj
Neden giyilmesin ki önemli olan nerede giydiğin
Curetkar isen giyersin
Tr kızları anca soyunup dikkat ceker zatenn sen kapalı giysen kimse bakmaz emin ol
Giyilir zaten giymeceksen neden aldın
Gormeden inanmam giydigine
Ne bu bebek sahili kombini mi :D
İstersen donla gez banane
Sen giymek istiyorsan giy ama üşümez misin
Bence super 😊
Fıstık gibi hatunsun
Şort mu bunlar
Knk etek
En azından poponu kapat be kızım bu ne böyle.
Giyilmez bitanem yapma
Giyilir aldım bile
Biz erkekler bütün gün dik gezecez senin yüzünden. Yapma işte bunu
Giymek istedikten sonra sen
Gotun görünüyor ama sen bilirsin
Erlekleri azdirmak için birebir
Gece bunla gezme yeterli hava soğuk olur 😅
Giyilir ya neden giyilmesin
Bize gel bunlarla olacaklari izle 😂
Soba borusu gibi bacaklarin var olmamış
Hay maşallah Roberto Carlos mübarek 😃
Giyeceksin neden soruyorsun
Güzel mi diye
yanında olmak vardı :)
Bayramda giy
Yok yazın giyicem
Yaz için süper evet
Giyilir çok ta güzel olur alta birsey giy ama
E bi zahmet
Sürekli yuruyen merdiven cik
Gecen bana denk geldi onumde daha kisa giymisti altta da birsey yoktu
Sohbet sevmiyorsun herhalde
İç Anadolu da yasamiyorsan rahat giyilir sanırım
Giyilir
ee giymissin
Sormak isteidm
Yaşadığın şehre de bağlı biraz
Amasya
amasya mı oraya yakınım bende yakından tavsiye berebilirim sjsjsj
Pek uygun değil gibi ama üstteki etek çok güzel Korelilerin etek modeli de iyi öyle istiyorsan eğer bir bak derim şimdiden gardropu yaz için doldurdum bende
sen misin bu
Hangi il
Evet giyilir
Giyilir
birnci
Daracik
Ylamak isterdim seni