Kuaförde saç boyatmak kaç tl tutuyor. Kuaförde saç boyama fiyatları 2020 hakkında bilgi verir misiniz? Ve ben beyaz tenliyim hangi renk yakışır sizce?saç boyama fiyatları
Saç boyatmak ne kadar? Kuaförde saç boyama fiyatları 2020 hakkında bilgi verir misiniz?
Selam :) Güzel ve bakımlı kadınlar saçlarını boyamayı çok severler. Saç boyamak kuaförde yapılabileceği gibi evde de yapılabilecek bir işlemdir. Ben saçımı evde kendi imkanlarım ile boyayan biriyim. Bence daha hesaplı ve pratik oluyor. Ancak saçını kuaförde boyamayı tercih eden kadınlar için kuaförde saç boyama fiyatları 2020 hakkında bildiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.
Kuaförde saç boyama fiyatları 2020
saç boyama fiyatları
Saç boyama fiyatları sürekli değişim halinde. Ve maalesef grafik aşağıya değil yukarıya doğru çıkıyor. Kuaförler herkese aynı fiyatı vermez çünkü her kadının saçları aynı uzunluğa ve aynı hacme sahip değildir. Bu yüzden kısa ve uzun saça farklı fiyatlar verilmektedir. Ayrıca bazı saçların rengini açmak için birçok işlem yapılmaktadır. Bu işlemler fiyata eklenerek fiyatı yukarı çekmektedir. Yani saçınızın durumu ve uygulanacak işlemler fiyatı belirler. Aynı şekilde kullanılan boyanın kalitesi de önemli bir faktördür. Saç boyama fiyat tablosu semte göre de değişir. Örneğin Nişantaşı gibi ünlü bir semtte saç boyama fiyatları yüksekken mahalle aralarında bulunan kuaförlerde fiyatlar daha düşüktür. Bir de müşteri tarafından dip boyası ya da tek bir bölgenin boyanması istenebilir. Örneğin kulak arkasında beyazları olan biri sadece o bölgenin boyanmasını ister. Böyle bir durumda kulak arkası saç boyama fiyatları kuaför tarafından belirlenir. Fiyatlar duruma göre değişse de ortama bir fiyat vermek tabi ki mümkündür. Bu fiyatlar Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar konfederasyonu tarafından belirlenir. Peki saç boyatmak ne kadar?
2020 saç boyama fiyatları nedir?
saç boyatmak ne kadar
Kısa saç: 115 TL
Uzun saç: 145 TL
Ombre: 450 TL
1 paket balyaj: 15 TL
Kısa saç röfle: 200 TL
Uzun saç röfle: 230 TL
Gölge: 200 TL
Dip boya: 100 TL
Evde saç boyamak için hangi marka kullanılır?
saç boyama fiyat
Yukarıda da dediğim gibi ben saçımı evde boyamayı tercih ediyorum. Bunun için de Palette Delux kullanıyorum. Yüksek performanslı renk pigmentleri sayesinde saça derinlemesine nüfuz ediyor. Saçımda 6 haftadan kadar kalıyor. %100 beyaz kapama sağlayan yoğun krem boya ile saçların daha güzel görünmesini sağlıyor. Doğal yağlar ile zenginleştirilmiş saç bakım maskesi boyama sonrası saça mükemmel yumuşaklık ve yoğun parlaklık veriyor. Evde saç boyamak isteyenlere tavsiye ederim.
ben uçlarını sarı yapmıştım 4-5 cm sarı uçları yalnız kesmek istemiyorum ondan dolayı boyatıyım dedim onun sadece uçlarını boyatarak tonlama yapabiliyorlar mı acaba bir bilgin var mı?
Saç boyatma ne kadar bade tenliyim tenim acık saçıma hangi renk yakışır
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
100 tl falanmış. ben evde kendim boyamadım gayet rahat kutuda talimatlar var zaten. Ama bence boyama pişman olursun çünkü hem saçı yıpratıyor hemde boya 2 hafta içinde akıyor ben kızıl yaptım 2 hafta sonra berbat bir turuncuya döndü
kalsın. boyama şöyle bişey ilk 3 hafta yoğun parlak duruyor sonra boya akıyor zaten. benim lorealdi en pahalısını aldım kaliteli olsun diye yine aynı. boya aktıktan sonra saç o kadar berbat oluyor ki anlatamam. renk açılıyor yanık parlak gibi duruyor. çingeneler varya yanık cırtlak renkte onun gibi oluyor bu yüzden 3 haftada bir boyamalısın. e bu da çok yıpratıyor saçı benim ilk yapışımda cansızlaştı kurudu zor toparlandı 3 haftD 1 yapsak nolurdu allah bilir
ama kına veya oksijen suyu şeyleri yapabilirsin emin ol çok daha güzel. kızıl tonları istiyorsn kına kullan. Kınaya ekliceğin malzemeler tonunu ayarlar araştırma yaparsın malzemeler hakkında. Ama renk açılsın sarımsı olsun diyosan oksijen suyu. eczaneden 15 tl ye alıp sür saçına tara sıcak havada dolaş güneş ışığı geçsin. çok doğal sarımsı yapıyor parlıyor. 8 yıl yaptım çok memnun kaldım doğal sanıyordu herkes
Şimdi kuaför kalitesi var işletme yeri eğer çok daha kaliteli yerse sade başka işlemsiz boya 50-100 arası değişir. Mahalle arasında uygun bütçede bir kuaför 30-50 arasında değişir..
En İyi Cevaplar