Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle ben 21 Yaşındayım 2 sene önce evvel yanlarda saçlarım dökülmeye ve kırılmaya başladı saçlarım çok gür ve düzdü saçımı ilk defa 3 e vurdum ve durumu anladım yanlarda açılmalar var saç ekimi düşünüyorum sizce ne kadar tutar ortalama bir klinikte ve kaç greft gerekir bilgisi olan varsa

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
21 yaş saç ekimi için çok erken.
Saçlar 30-35 yaşlarına kadar dökülmeye devam eder. O yüzden hangi kliniğe gidersen git sana 30ol gel diyecektir. Ya da parasına bakıp randevu verecektir.
Öyle fakat 35 yaşından sonra ektirsem ne yarar gençliğinde bunları istemek şart benimki stresten kaynaklı bir durum yani genetik değil
Dostum ben saç ekim uzmanıyım.. açık konuşmak gerekirse 21 yaş ekim için erken fakat tabi ki işlem görebilirsin. Yalnız şunu unutma 1. Seanstan sonra ektiğimiz saçlar hariç kendi saçların dökülmeye devam edecektir ( stres , hastalık ) gibi durumlardan dolayı yani gelecekte 2. bir seans görme ihtimalin var.
Merhabalar evet bir yakınım aynı şeyleri söyledi şok dökülme oluyormuş yandaki saçlar içinde ama problem değil sanırım geçici merak ettiğim bir soru var acaba benim bu bölgeler için tahminde bulunsaniz kaç greft lazim olur ve fiyat aralığı ne olur
Tamam söylediğin şey doğru fakat benim bahsettiğim durum farklı. Şok dökülme operasyondan 2 ile 4 ay arasında gerçekleşen ekilen saçların dökülüp tekrar çıkma durumu. Benim bahsettiğim olay şu ; diyelim sen saç ekimi yaptırdın ekilen saçlarda şok dökülme oldu tekrardan çıktı sorun yok fakat senin yaşın genç olduğundan dolayı ekilen saçlar değil ekilmemiş saçların dökülmeye devam edecek , ekilen saçlar orada kalacak. tekrardan boşluk açılacağından dolayı 2. seans olma ihtimalin var dedim. Fiyatlar değişkenlik göstermekte ama ortalama şu an 15 bin TL. Yaz sezonuna gireceğimizden dolayı.
Peki kendi saçlarım dokuldukten sonra çıkmıyor mu yani kalıcı olarak mı dökülüyor orayı pek anlamadım
Kendi saçlarin dokuldukten sonra genelde çıkmaz o yuzden 2. Seans gerekebilecegini soyledim.. ekilmis olan saclar kesinlikle dokulmez tabi ki allah korusun kanser vb. hastaligin olmadigi surece
O zaman ne anlamı kaldı ekimin daha önce böyle bir şey duymamıştım
e zaten bu durumdan dolayı yaş bekle diyoruz :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!