Moda & Stil Karabük üniversitesi mezuniyet elbisem nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Herkes bana bakar dimi 😇 Güncellemeler+1 yıl Zenciler bana bakar mı? Güncellemeler+1 yıl Etkilemek istiyorum aaahh Karabük üniversitesi mezuniyet elbisem nasıl? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bora505 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Bu elbise ile mezuniyet törenine katılabileceğini sanmıyorum da katılırsan da hakkında olumlu şeyler düşünen pek olmaz herhalde. 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl oooo çok iyi yaa üni deki tüm zenciler peşine takılır sonra seninle birlikte hastaneye giderler 😅 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaş ne Karabükmüş bu.. ? Bu yaşta üniversite sınavına tekrardan girip, Karabüğe geçiş yaptıracaksınız bana 😈🤣 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Gayet iddialı bir kombin doğrusu ve bunuj için de iyi bir fizik şart gibiSanırım bakmayan kalmaz gibi ne dersin 0 1 Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Bu elbiseyi taşıyabilecek bir fiziğe sahip olmalısın sanrımOldukça cesur ve iddialı gibisinNe dersin Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Dünyada konuşulan bir üniversitemiz var artık daha ne olsun 😂😂😂 0 0 Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hahaha artık herkes Makara yapar bakar bakar 0 0 Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bence vücudunu lateks kapla burun deliklerin hariç. Şık değil ama en azından sağlıklı 0 0 Yorumla
deliyimgaliba Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ahaha Karabükteyim ama böyle giyinen hiç görmedim 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Ne diyim şimdi bilemedim üniversite mimli ezeldende sevmem kiyafete duruma müsait 0 1 Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Sadece baksa direk grup Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl gulmekten anneni yedim eskortluga baslarsan bu dert tasa kalmaz yavrum 0 0 Yorumla
kucukmrfrk35dk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tam da o üniversiteye uygun bir mezuniyet elbisesi, süper... 😂 0 1 Yorumla kucukmrfrk35dk +1 yıl Yanlış anlama, ama sonra virüs kaparsan pişman olursun... 😂 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Mezuniyete uygun değil 1 3 Yorumla ByDreamm +1 yıl Selam nasılsın Elin nasil oldu? zaten bu kıyafeti giyemezde Karabük üni deki olaylardan şaka yapiyor sanırım arkadaş 😅 Yorumla AhesteEbru +1 yıl @ByDreamm sağol elim iyileşti. Yorumla ByDreamm +1 yıl İnsan bı iyiyim sen nasılsın falan filan derdi ama hocam ayıp değil mi 😅 iz kaldı mı peki Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Canın büyük istiyor wnlasilan 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. sen baya hasta olmak istiyorsun :D 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Karabük için artık normal bunlar sjjsjsj 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Güzel değil 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadam4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Nijeryali s*ikici mi istiyon 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Baban seni almadı daha apar topar oradan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl komik cocuk dskfjskg 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik değil mi soru Cevap sahibi +1 yıl Coooook...www.youtube.com/watch
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Zencilerle mi takılacaksın la fjf 😃😃😃 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 904 cevap paylaştı. Zenciler hemen ilgilenir seninle.😀 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Trrolll 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bakar bakar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karabük için değmez 0 1 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Karacük için diyecektin galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bu elbise ile mezuniyet törenine katılabileceğini sanmıyorum da katılırsan da hakkında olumlu şeyler düşünen pek olmaz herhalde.
oooo çok iyi yaa üni deki tüm zenciler peşine takılır sonra seninle birlikte hastaneye giderler 😅
Arkadaş ne Karabükmüş bu.. ? Bu yaşta üniversite sınavına tekrardan girip, Karabüğe geçiş yaptıracaksınız bana 😈🤣
Gayet iddialı bir kombin doğrusu ve bunuj için de iyi bir fizik şart gibi
Sanırım bakmayan kalmaz gibi ne dersin
Bu elbiseyi taşıyabilecek bir fiziğe sahip olmalısın sanrım
Oldukça cesur ve iddialı gibisin
Ne dersin
Dünyada konuşulan bir üniversitemiz var artık daha ne olsun 😂😂😂
Hahaha artık herkes Makara yapar bakar bakar
Bence vücudunu lateks kapla burun deliklerin hariç. Şık değil ama en azından sağlıklı
Ahaha Karabükteyim ama böyle giyinen hiç görmedim
Ne diyim şimdi bilemedim üniversite mimli ezeldende sevmem kiyafete duruma müsait
Sadece baksa direk grup
gulmekten anneni yedim eskortluga baslarsan bu dert tasa kalmaz yavrum
Tam da o üniversiteye uygun bir mezuniyet elbisesi, süper... 😂
Yanlış anlama, ama sonra virüs kaparsan pişman olursun... 😂
Mezuniyete uygun değil
Selam nasılsın Elin nasil oldu? zaten bu kıyafeti giyemezde Karabük üni deki olaylardan şaka yapiyor sanırım arkadaş 😅
@ByDreamm sağol elim iyileşti.
İnsan bı iyiyim sen nasılsın falan filan derdi ama hocam ayıp değil mi 😅 iz kaldı mı peki
Bu kadar troll soruya da atlanmaz be
Siyahi mezun olacaklara bakarlar
Canın büyük istiyor wnlasilan
3 zenci arto 1 HIV garanti
Ortama ayak uydurmuşsun
Fizik güzelmiş
Hayırlı ramazanlar
sen baya hasta olmak istiyorsun :D
özelikle zenciler ilgi odağın
Karabük için artık normal bunlar sjjsjsj
Çok iyi süper kıyafet on numara
Bu arada elbise çok güzel jfjgj