Arkadaşlar üniversite mezuniyeti için bu elbise nasıl? Ve bu elbise başka nerde giyilir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar üniversite mezuniyeti için bu elbise nasıl? Ve bu elbise başka nerde giyilir sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gayet güzel topukluyla kombini tamamla
Ya size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bu elbiseyi mezuniyette giymeyi planlıyordum sevgilim de gelecek ve dans edeceğiz ama mezuniyete daha var o yüzden başka nerde giyebilirim bunu? Mesela yemekte olur mu? Gerçi bu dizilerde oluyor genelde gerçekte de vardır ama şık restoranlarda ben ı ödesin istemiyorum çünkü elbise’yi ona attığımda satın almak istedi çok ısrar etti bende desem ki bende seni yemeğe davet ediyorum desem nasıl olur?
Eğer maddi durumun varsa başbaşa şık bir restoranda bu elbiseyi giyerek yemek yiyebilirsiniz bunun haricinde düğün gibi yerlerde de giyilebilir
Baş başa nasıl olacak?😅 hem baş başa utanırım ben ya sanki insanlar olsa daha iyi olur gibi hissediyorum çünkü güzel dans ederiz buna eminim sizce hangisi
Yani başbaşa derken masada başbaşa restoranda tabi başkaları da olacak 😀 öncedem yemeğe çıkın sizin için de antrenman olur 😀
😅😅ben biraz fesatça algıladım shahaha 😅😅 ya deneme değil de ben onun haberi olmasın istiyorum yani bi anda olsun ansızın istiyorum zaten danstan haberi yok ama dans etmek istiyordu benimle. Yani yemek fikri nasıl sizce? Ya da tanımadığımız birinin düğününe mi sızalım?😅
Hshshsha 😀 düğünü boş ver o zaman en iyisi yemek olur sizin için elbise de güzel zaten daha nolsun 😀
Dans ne olacak? Gerçi şık mekanda dans edilir diye düşünüyorum illa diğer insanların dans etmesine gerek yok😅 onlarda bizi izlesin, hem belki ilk defa dizi de değil de gerçekte görecekler 😅
Dans edersiniz eden olur mutlaka, dizilerdeki dans sahnesini gerçeğe dönüştürücem diyorsun yani 😀😀
Evet evett. 😅😅 hatta dans falan konusunu açarsa yok orada etmeyiz gibi bir şey derim.😅 yemekte şaşırsın istiyorum😅 ve şunu dedim: Hakan bey :) elbise fikrinize karşılık sizi yemeğe davet ediyorum. Bana eşlik eder misiniz?😅😅
Ee bu teklife hayır derse bas tekmeyi gitsin hshsshhs 😀 altina nasil ayakkabi giymeyi düşünüyorsun
Bilmiyorum onu ya😅 sadece şunda kararsızım önü kapalı mı olsa stiletto gibi ve bilek kısmında da ince bant olsa anlatamadım pek ama yoksa bant olmasa mı ama o zaman tuhaf oluyor ya sanki bileği bir şey kesse daha hoş durur gibi
Internetten bakmak lazım elbise güzel buna modern bir topuklu yakışır stiletto olabilir kalın topuklu olmasın bence ayakta güzel durması lazım 👠
Evet ince topuklu daha iyi olur size atsam olur mu resim ben karar veremem 😅
Tabi atabilirsiniz fikrimi söylerim 😃
Abla telefonuma reste attırmak zorunda kaldım bu hesabı açtım bana yazsana, @ismiolmayangirl eğer bulamazsan instagrsmdsn yaz hesabım fatma_unll_
Abla telefonuma format atıldı o yüzden yeni KS hesabı açtım. Ama sana yazamıyorum + 3 seviyesinde olmadığım için nasıl konuşacağız? @ismiolmayangirl
Merhaba gene ben😅 Hülya tarzına güvendiğim için sana sormak istedim. Ben bi elbise giymek istiyorum dışarda ve kararsız kaldım bana yardımcı olur musun yazıp? Ben sana yazamıyorum maalesef @ismiolmayangirl
güzel knk ben eğendim
Ya abla bu elbiseyi mezuniyet için düşündüm sevgilimle dans edeceğiz ama mezuniyete var daha o yüzden bu elbise başka nerde giyilebilir ve dans edilecek biryer olması gerek. @eowyn-_
düğün nişan aksam yemekleri vb her türlü giyilir
Ama dans etmemiz gerek yemekte nasıl dans edeceğiz gerçi öyle restoranlar vardır illaki ama ben bilmiyorum 😅😅tanımadığımız birimin düğününe mi katılsak kimse de kuşkulanmaz
güzel knk. Al bunu
Ya alıcam zaten ama nerde giyicem dans etmek için? helppp
yazsana bana
Klasik sade bir elbise
Bi beden büyük al
Neden?
Benim nikah elbisem de bu markadandı normalde 42 bedenim bu markada 44 bedenler oldu bana arkadaşıma da aynı şekilde bi beden büyük aldı
Kalıpları küçük yani
Abla bu arada ben mezuniyetimde giymek istiyorum bunu erkek arkadaşımla dans etmek gibi bir hayalimiz var. Ama mezuniyete çok var daha. Bu elbiseyi başka nerede giyip dans edebilirim:)
arkası nasıl
Eski model gibi
gayet hos
Güzel