Moda & Stil Bu elbise nikah elbisesi olarak giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu elbise nikah elbisesi olarak giyilir mi? Güncellemeler+1 yıl O ayakkabılarla birlikte yorumlayın lütfen Bu elbise nikah elbisesi olarak giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl çok kötü yaa çok saçma. bence renkli bir şey giy. bu korku filmlerinde cin kadınların giydiği kıyafete benzemiş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nikahta renkli bisey giymek ne kadar mantıklı Yorumla Wolfg +1 yıl açık renkler giyebilrsin ama beyaz istiyorsan daha güzel bir şey seç bunlar eski tarz Yorumla Wolfg +1 yıl www.google.com.tr/url Yorumla Wolfg +1 yıl bak sana birkaç örnek atayım Yorumla Wolfg +1 yıl www.trendyol.com/.../beyaz-midi-boy-nikah-elbise-abiye-elbise-p-231764522www.trendyol.com/.../kadin-atlas-kumas-sirti-baglama-tasarimli-straplez-yaka-yirtmac-detayli-midi-beyaz-abiye-elbise-227-p-812742369www.trendyol.com/.../kadin-dantel-kumas-onu-drape-ve-kollari-transparan-tasarim-beyaz-midi-abiye-elbise-215-p-805334186www.trendyol.com/.../kadin-beyaz-kayik-yaka-drapeli-yirtmacli-uzun-simli-abiye-elbise-p-455682784 Yorumla Soran +1 yıl Attıklarının hepsi güzel aslında Yorumla Wolfg +1 yıl bencede böyle şeyler bak istersen. hem çokda pahalı değil Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hayır. Abartılı ve göz yorucu geldi. Üstelik eski moda galiba 🙃. Daha sade hoş elbiseler tercih edebilirsiniz bence 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Bu elbise nikah elbisesi olarak giyilir.Altına da beyaz renk topuklu bir ayakkabı giyersen fistık gibi olursun 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nikâha daha asil bir beyaz elbise giymelisin bence. 0 0 Yorumla
yaseminkolonyası Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Sana yakıştıysa ve sen beğendiysen bence gayet güzel. Yarım saatlik nikah için tonla para verip elbise alma tekrardan. 1 0 Yorumla
sanrınınsesi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl ayakkabılar çok güzel kameradan da olabilir sanırım ama elbise sanki soluk gibi daha güzeli olabilir🌸🌸 0 0 Yorumla
almirademircss Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Bence nikah elbisesi kirala after parti elbisesi gibi çok güzel olur sonuçta bir kere evleniyorsun 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 885 cevap paylaştı. Çok sade Bence renkli bir şeyler denemelisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nikah diyorum nişan demiyorum Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok göz yorucu bir elbise. Bence giyilmez. 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beğemedim , yinede senin tercihin 0 1 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Beğenmedim yani eski model gibi Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. ayakkabılar hoş ama nikah elbisesi iğrenç 0 0 Yorumla
aslan1955 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Süper olur kapalımısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla aslan1955 +1 yıl Anladım güzel Yorumla
gölgedeyürüyenkız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ay bu çok kötü 0 3 Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Perde gibi perde desenleri Yorumla Soran +1 yıl Neresi kötü mesela Yorumla Soran +1 yıl Hmmn Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Giyilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çok kötü yaa çok saçma. bence renkli bir şey giy. bu korku filmlerinde cin kadınların giydiği kıyafete benzemiş
Nikahta renkli bisey giymek ne kadar mantıklı
açık renkler giyebilrsin ama beyaz istiyorsan daha güzel bir şey seç bunlar eski tarz
www.google.com.tr/url
bak sana birkaç örnek atayım
www.trendyol.com/.../beyaz-midi-boy-nikah-elbise-abiye-elbise-p-231764522
www.trendyol.com/.../kadin-atlas-kumas-sirti-baglama-tasarimli-straplez-yaka-yirtmac-detayli-midi-beyaz-abiye-elbise-227-p-812742369
www.trendyol.com/.../kadin-dantel-kumas-onu-drape-ve-kollari-transparan-tasarim-beyaz-midi-abiye-elbise-215-p-805334186
www.trendyol.com/.../kadin-beyaz-kayik-yaka-drapeli-yirtmacli-uzun-simli-abiye-elbise-p-455682784
Attıklarının hepsi güzel aslında
bencede böyle şeyler bak istersen. hem çokda pahalı değil
Hayır. Abartılı ve göz yorucu geldi. Üstelik eski moda galiba 🙃. Daha sade hoş elbiseler tercih edebilirsiniz bence
Bu elbise nikah elbisesi olarak giyilir.
Altına da beyaz renk topuklu bir ayakkabı giyersen fistık gibi olursun
Nikâha daha asil bir beyaz elbise giymelisin bence.
Sana yakıştıysa ve sen beğendiysen bence gayet güzel.
Yarım saatlik nikah için tonla para verip elbise alma tekrardan.
ayakkabılar çok güzel kameradan da olabilir sanırım ama elbise sanki soluk gibi daha güzeli olabilir🌸🌸
Bence nikah elbisesi kirala after parti elbisesi gibi çok güzel olur sonuçta bir kere evleniyorsun
Çok sade Bence renkli bir şeyler denemelisin
Nikah diyorum nişan demiyorum
Giyilebilir evet
Çok göz yorucu bir elbise. Bence giyilmez.
Beğemedim , yinede senin tercihin
Beğenmedim yani eski model gibi
ayakkabılar hoş ama nikah elbisesi iğrenç
Üzülme ama elbise biraz demode gibi eski sezon
Süper olur kapalımısın
Hayir
Anladım güzel
Ay bu çok kötü
Perde gibi perde desenleri
Neresi kötü mesela
Hmmn
Yaş 38-40 mi bu ne