sade bir nikah yapmayı düşünüyoruz ben harcamayı minimumda tutmak istediğim için ucuz alternatiflere yönelmeye çalışıyorum fakat görümcem bu elbisenin fazla basit kaçtığını söylüyor. Sizce nikahta giyilebilir mi?
Bence şık ve tatlı bir elbise. Basit falanda olmaz aldırma. Gösterişten uzak bu çok hoşuma gitmişti benimde. Trendyolda var bu tür elbiseler baya. Giyilir. Saçını ve makyajını yine sade bir model yap gayet şık olursun :)
1|1
0|0
BlueCupcake | Moda & Stil konusunda 747 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Gerçekten kötü hayatında 1 kez evleniyorsun daha güzel birşey de olabilirdi. Tamam iyi güzel ama çok kötü yani işleme detayı bile yok tüllü uçuş uçuş hanım hanımcık bir elbise de olabilirmiş yinede tercih senin. 😊
Çok basit evet. Ben eşime yakıştıramam bunu. Dantelleri nakışları süslemeleri olmalı
1|0
0|0
Soran
1 ay
Minimalist tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor ya daha ucuz olmaları ise başka bir artıları. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)
Affedilmeyen | Moda & Stil konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Şık bir elbise gibi geldi bana giyilebilir neden giyilmesin ki gayet güzel..
2|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Guzel ama diksi hatalari var gibi Yoksa çok hoş nikah için üstüne çiçekli taç falan
1|0
0|0
Soran
1 ay
Yorumlarına biraz göz gezdirdim insanlar sizin gibi dikiş hatası ve potluktan bahsetmiş hep. Bu olmasa bile buna benzeyen bir model düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için. :)
Görüş sahibi
1 ay
Rica ederim. Sade diyenlere bakma aynı kişiler twiterde sadeliğin hastasıyız diyor. Yakışır mutluluklar dilerim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1613Bu da güzelmiş. :)
Gösterişten uzak bu çok hoşuma gitmişti benimde.
Trendyolda var bu tür elbiseler baya.
Giyilir.
Saçını ve makyajını yine sade bir model yap gayet şık olursun :)
Minimalist tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor ya daha ucuz olmaları ise başka bir artıları. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)
giyilebilir neden giyilmesin ki gayet güzel..
Yoksa çok hoş nikah için üstüne çiçekli taç falan
Yorumlarına biraz göz gezdirdim insanlar sizin gibi dikiş hatası ve potluktan bahsetmiş hep. Bu olmasa bile buna benzeyen bir model düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için. :)
Rica ederim. Sade diyenlere bakma aynı kişiler twiterde sadeliğin hastasıyız diyor.
Yakışır mutluluklar dilerim😊
Aksesuarlarla hareketlenir belki ya gelinlikler çook pahalı. :D