Kilo 76
Gögüs: 96
Bel: 82
Basen: 92
Omuz: 112
birincisi sansin yok hep gorunus hem vucut olarak, best model dis gorunus ve vucut agirlikli. tipsiz demiyorum ama senden cok cok daha iyileri var ve torpil donuyor orada bosuna heveslenip gitme daha ilk eleme de elerler seni uzulursun
şu an vucuda gidiyorum 4 ay yeterlı olacaktır sanırım vucudum için ben yinede sansımı denemek istiyorum
Dürüst olduğun için tşkler :)
istedigin kadar vucut yap oraya gidenleri bilmiyorsun 3 yildir body calisan arkadasim vardi gecen sene 1. oldu miss&mr model of turkey de acayip torpil var ben uzulme diye hevesin kirilmasin diye soyluyorum gittim gordum cunku piyasayi da biliyorum bosuna uzulursun onun yerine biraz daha calis ajansa kayit ol best model miss turkey hikaye bunlar
Ajansa kaydım var Torpil oldugunu da iyi biliyorum ama ben bir şeyi kafaya koydummu yaparım ve başaracağımada inanıyorum. Ajansa bitmiyor keske o kadar kolay olsa çok çalışmak gerekli ve benım zamanım kısıtlı.. iyi görüş tşkler..
birde atladıgın bır sey var best model kıyafetı en guzel gosterenı secıyor torpılın dısında ve bende kendıme guvenıyorum ve sadece sansımı deneyecegım..
yapsam ne kaybedecem kı ama gıtmesem.. keske diyecem işte onu dememek için basvuracagım
sana soyle soyleyeyim miss and mr model of turkey de ilk 16 ya girdim yurtdisinda okudugum icin yedeklerden aldilar sinavlarim vardi gelemedim finale benimle beraber arkadasim vardi onun burnu estetik diye laf soylediler onu da aldilar ama ayni okuldaydik sinavlar daha onemli diye gitmedik birinci ikinci ucuncu olanlara bak hepsinden bin kat daha guzelim egoist kendini begenmis olarak algilama kultur ve dis gorunus herseyimle kiyasliyorum.
sen de yakisiklisin tipsiz demedim yorumumda duzelttim zaten sadece daha iyileri var vucut calisiyorlar ve gercekten cok sıkı calisti hepsi. ben de bunu diyorum kafama koydugumu yaparim diye tabiki yap heves kalmasin icinde ama once egitim herseyden once annem halam eski mankenlerden şu an ikisi de estetisyenlik ve makyozluk yapiyorlar cekimlere gidiyorlar ve piyasa olmus diyorlar sana ordan para gelmez sohret gelmez belki dizi sinema vs ama neden seni secsinler bir suru insan var detayli dusunmuyorsun aklinda bir sey var evet ama ilerisini de dusun
Bir gün beni o sahnede gördügün zaman ne düşüneceğini çok merak ediyorum dogrusu
Görüşün için teşekkür edip geçiyorum
Hmm pek sanmiyorum seni secceklerne boyun kisa gibi görnüyor ama sansini dene istiorsan
Boy: 186
Kilo 76
Gögüs: 96
Bel: 82
Basen: 92
Omuz: 112
:)
Kardeşim kötü algılama lütfen sadece görüşümü yazmak istedim.
1- boyun 1,86 gibi durmuyo ( belki açı farkıdır kusra bakma )
2 - ölçüler düşük
3 te bol şans dilerim inşAllah başarırsın
Bu tiple bilmem kanka ama bu nickle kesin birinci olursun.
eywallah kardes.. npalım yazcak bısı bulamadım
:)
Cevap
2Cevap
Sanmiyorum secilecegini finalistte olamazsin ama sansini dene
slip mayolu foto atabilir misin
slip mayolu foto lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar