Bugün bir kaç şey almak için avm ye gittik arkadaşla Zara’dan alacağımı duyunca oo zenginsin falan dedi. Sizce de Zara’dan giyinen biri zengin midir?

Bugün bir kaç şey almak için avm ye gittik arkadaşla Zara’dan alacağımı duyunca oo zenginsin falan dedi. Sizce de Zara’dan giyinen biri zengin midir?

Selamlar, Zara markasının zenginlikle alakası yok. Zara sadece orta gelirli kişilerin “zengin markası” olarak adlandırdığı hurafeden başka bir şey değildir.
Zengin değil tabiki. Zenginlik kıyafet ve telefonla belirlenen bir şey değil, banka hesaplarına bak 10 milyon nakit varsa tamam zengin diyebilirsin ama İphone telefon, Zaradan giyinmek vs. bunlar bir asgari ücretlinin dahi ulaşabileceği şeyler
Cevap
6Cevap
alakası yok
orta hallidir. Zenginler Zara’dan alışveriş yapmaz. Eline binde bir para geçen orta halliler kendine bir güzellik yapmak için Zara gibi yerlerden alışveriş yapar. Zenginler Gucci mucci
Gucci bende giyerim A kalite replika gerçeğinden daha gerçek fkfkd
Yediğinden içtiğinden kısıp para biriktirerek Zara’dan alışveriş yapan arkadaşlarım var. Oradan alışveriş yapan zengin değildir, zengin görünmek isteyen orta hallilerdir bana göre 🙂
zengin gözükmek gibi bir amacım yok sadeece sade giyinmeyi sevdiğim için modelleri çok hoşuma gidiyor
olabilir elbette sizin için söylemedim özellikle marka değeri için takıntı yapanlar var. Sevdiği için tercih edenleri konunun dışında tutuyorum🙂
anladım teşekkürler :)
Zara avrupanın, lcwdan bile alt marka gibi bir şeyi hani champion vs giyselerde cok fark yok beyinleri fakir hepsinin.
Hayatı boyunca mağaza olarak LCW dışında bir yerden alışveriş yapmamış birisi için evet zenginsin …
Orta halli gelir grubunun tercih ettiği kaliteli bir marka.
Fiyatları biraz pahalı fakat çok fazla çeşit yok.
Zenginlik sayılmaz aslında.
Saçmalık hayatta giyinmem bu markadan deli saçması
Zara A kalite marka değil ki aw
Kesinlikle zengindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?