Yani demek istediğim ilk buluşmada tabi ki özenli olmak güzel ama ekstra bir süslü olmak gerekir mi?
Ben takıp takıştıran biri değilim.
Yani demek istediğim ilk buluşmada tabi ki özenli olmak güzel ama ekstra bir süslü olmak gerekir mi?
Ben takıp takıştıran biri değilim.
Şöyle ki; erkeğin alfa , sigma veya beta olup olmamasına göre değişir. Eğer erkek alfa ise, alfa erkek puanı en yüksek olan erkek olup kadın yokluğu çekmediğinden kadın güzel giyinmeli ama alfa erkek iyi giyinmese de olur. Zira duruşundaki çekicilik, yeter ve kadını peşinde koşturur.
Beta erkeğin puanı ise, en düşük olup oldukça güzel giyinmeli ve beta olduğunu asla hissettirmeyip alfa gibi davranmalı. Ama illa ki bir yerde açık verecek ve başarısız olacaktır. Muhtemelen, ikinci buluşma da olmayacaktır. Ama kadın, kendisiyle yüksek gelirli olduğu için evlilik düşünürse;bu başka.. Bir de çok nadir olsa da bakire kızlar, beta erkeklerden hoşlanabiliyor. Zira karşılaştırma yapamıyorlar. Ama maddi durumu iyi betanın, çok olmadığını belirtmek isterim. Beta erkekle buluşan kadının, iyi giyinmesine gerek yoktur. Zira erkek, zaten size hayranlık duyacaktır her türlü
Sigma erkeğin puanı orta olup kadın alfaya tercih etmesin diye iyi giyinmeli ancak kadın güzel giyinmese de olur. Zira sigmalar, alfalar kadar talep görmez ve kadın da seks yapan kadınsa; giyimi dikkate almaz. Bu arada sigma erkek de iyi giyinmelidir. Bu durumda: alfa, beta ve sigmayı daha detaylı olarak şöyle açıklayalım;
Abaza erkeklerin yoğun oldu toplumumuzda yoklukta olan her erkek , seks yapan kadının her hatalarını görmezden gelir. Ancak erkeklerin çoğu talep görmeyen erkek olduğundan, alfa ve beta ayrımını bilmemiz ve ona göre; erkeklerin hareket etmesi lazım. Detaylı olarak şöyle açıklamamam gerekirse;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Selamlar, bir insanın ilk izlenimi, genellikle karşıdaki kişiye bıraktığı en kalıcı izdir. İlk buluşmada ne giyeceğiniz, sizin hakkınızda çok şey anlatır; karakterinizi, tarzınızı ve hatta kişiliğinizi bile. Kıyafet seçimi, aynı zamanda kendinize olan güveninizi de yansıtır. Doğru kıyafet seçimi, hem kendinize olan güveninizi artırabilir hem de karşıdaki kişiye olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlar. Dolayısıyla, ilk buluşma kombininin önemini asla küçümsememeli ve bu konuda gereken özeni göstermelisiniz.
Bana göre evet ilk buluşma zevklerini renk tercihini nasıl bir tarzının oluşunu kendine değer verip vermeyişini her şey konuşmaktan ibaret değildir sunumunu beğenmediniz yemeğin tadına bakar mısınız saygı içerisinde önem verilmeli ilk olan her şey özeldir diye düşünüyorum
Cevap
111Cevap
zorunda değil kimse
Eğer daha önce ortak bir geçmişimizin olmadığı biriyle ilk kez buluşuyorsam rahat olmasını isterim. Çünkü ilk buluşmalarımızın birbirimiz için henüz belli bir özeli veya özelliği yoktur. Birbirimizi tanıdıkça beğendikçe, fark ettikçe devam ettikçe ona karşı özenli ve özeli olmayı isterim.
Eğer buluşacağım kişiyle daha önce telefonla, internetle bir şekilde hep konuşabiliyor ve birbirimizi az çok tanıyabilme şansına sahipsek evet onunla ilk kez buluşacağım zaman ona karşı çok özenli olmaya çalışmak gerçekten kaçınılmaz şekilde kendi isteğim haline gelir. Karşımda ki insanın da çok abartılı olmayan orta halli bir şıklığı ve özeni beni çok mutlu eder ve kendimi ona daha da bağlayabilir. Her şey aramızda ki geçmiş ve karşılıklı duygusal temas ile ilgili.
Olduğundan farklı, ekstra süslü olmak zorunda değilsin ama kılık kıyafete, saça makyaja önem vermek lazım. Üniversitedeyken bi arkadaşımız bi çocuktan hoşlanıyordu, ortam yarattık beraber adaya gittik kalabalık grup. Kız yurtta kalıyor, ilk randevusu, kızı lafta süslemişler. Makyaj falan zaten yok da bakkala gider gibi giyinmiş, saçı yoluk yoluk... çocuk hadi bi ihtimal demişti gelirken ama akşamına direkt yok demiş arkadaşa... yani bihter ziyagil gibi de olma eğer normalde öyle değilsen ama bi özen de göstermek lazım
Özel giyinmek derken gereken özeni ve önemi göstermeliyiz evet, karşı taraf da göstermeli. Ama düğüne gider gibi gitmeye de gerek yok tabi ki. Biraz da buluşacağınız ortama bağlı bu. Ayrıca insanın kendi tarzının dışına çıkması da gerekmez. Sen normalde çok süslü biri değilsen o gün de olmamalısın. Sadece kendi tarzında fakat daha özenerek giyinmen yeterli.
Normalde de süslü olan, düğüne gider gibi makyaj yapan ve şıkır şıkır olan ben 😂😂
İlk buluşmadaki kıyafet illa karşı taraf için olacak diye bir kural yok. İnsanın kendisi için giyinmesi bile özel bir şey.
Markete giderken bile şık gitmeye özen gösteririm. İyi giyinmek insana güç veriyor, bir takımın içinde olsan bile kendini önemli bir iş adamı gibi hissediyorsun.
Hem karşı tarafa bile mesajdır bu ilerleyen zamanlarda. "Bu kişi burada bile özenli giyinmeye çalışıyorsa demek ki bakımına insanlara değer veren biri" gibi düşündürürsün.
Ya arkadaşlar bu kadar kasılmanıza gerek yok ki ben ilk buluşmamda şort ve owersize tişört ile gitmiştim bayağı da çekici idim illa süslenip püslenmenize gerek yok ki sizi siz yapan karakteriniz kıyafet ve makyajınız değil 😌
İlk verilen algı çok önemli doğal ne kadar doğal olabilirsen o kadar iyi bence çünkü yapmacık alışılagelmiş ezber yapılmış randevular ilerisi iyi olmuyor doğal halinle gitmen daha iyi olmuyorsa o zaman olmaz
İlk intiba önemlidir, ne kadar önem verdiğini gösterir karşıya. Ben hep özenirim, özel kıyafet aldığım oldu.
İlk buluşmada tabi ki özel giymek gerekiyor. Bundan kastım takıp takıştırmak değil elbette ama daha şık kıyafetler tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Özel giyinmek değil ama özenli olmak gerekir. Her hafta buluştuğun arkadaşına gider gibi aynı gidiyorsan ortada bir önemsememe vardır. Insan ilk buluşmada heyecanlanır, ona güzel görünmek ister.
O siz türk kızlarının kendilerine yaptığı bir şey sadece yorumlardaki türk kızları beyinleriyle var olmak yerine vücutlarınızla var olmayi tercih ediyorsunuz
kısa cevap : hayır
ama kadınların begenilme iç güdüsü buna kaarşı çıkıyor
Yılın 365 günü bakımlı bakımsız şık veya leş haline şahit olacağım kişinin en kötü halini görmek isterim.
Saçma sapan takıp takıştırmadan özenli ve süslü olmak tabiki hoş bir buluşma. Karşıdakini önemseyip değer vermek ilk buluşmaya özenmek:))
Zorunluluk değil ama karşındaki insana saygıdan dolayı süs değil ama kılık kıyafete özen göstererek gitmek gerekir, tabi aynı durum karşıdaki kişi içinde geçerli
Yok ne gerek var?
Zabahınan kalktığın şekilde elini, yüzünü de yıkamadan git buluş gel.
Bence zevkinize göre giyinin o kadar abartılacak bişey değil ilk buluşma. Devamındaki özen daha önemli
İlk buluşma tabiki.
Sonuçta ilk izlenimler ve giyim kuşam bile karşı tarafa olumlu veya olumsuz fikirler verir.
Yok gerekmez ben mesela doğal haliyle gelmesini isterim makyajsız sade güzellikte sadece temiz olması yeterli gerek yokki makyaja süse püse
Benle buluşacak bir kız olsa olmaz da hadi oldu diyelim çuval giy ama gülüşün yanında getir derdim
Tabi ben mesela ilk buluşmaya smokin giyip giderim HEP
Her şeyin yeteri kadarı güzeldir. Sırf ilk buluşma diye olmadığın birisine dönüşmek manasız. Ayrıca bu ters de tepebilir belki karşındaki insan bu ne kadar süslü püslü bunun kokoşluğuyla baş edemem diye düşünebilir. Her şeyden önce samimiyet önemli
Baloya düğüne gitmiyosun, ama sabah yataktan kalkıp tuvalete gittiğin pijamanlada gitmezsin yaa
Bakımlı olman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Söylediğinin aksine daha kendin gibi olursan daha güzel olacaktır her şey.
Kesinlikle karşında kine saygı göstermelisin nezaket davranışıdir
Özenli olmak şart özenmiyorsan önemsemiyorsun o kişiyi
İlk izlenim herzaman önemlidir karşındakini de önemsemiş gösterir önemlidir
kapak fotoğrafında koyduğun kadının giyimi hoş o şekilde giyinip gidebilirsin
Ona deger verdigini gösterir. Bence etkilemekte lazım karsındakini
Çok özel bişey olmamalı tabiki ama eşofman flm da giyme bi zahmet fşdmld klasik iyi
Canın nasıl istiyorsa öyle git belki çok süslü sevmiyordur
Temiz pak giyinmek.
Temiz kokmak.
Kişisel temizliğe önem vermek yeterli bence
Çok takıp takıştırmak önemli değil bence önemli olan sadelikte zerafati yakalayabilmek.
Olduğun gibi olmalısın. Sonrasında sevdiğin insan için süslenebilirsin, istersen elbette.
Hayır aksine gösterişsiz şık ama sade giyinmek gerekir
Hep kot pantolon siyah ya da beyaz gömlek giyerim spor ayakkabı ile tamamlarım. Bu yaştan sonra kimseye kendimi de beğendirmem, isine helen devam eder
Evet öyle bence çünkü ilk gün unutulmuyor bence ne varsa o ilk günde var valla etkilenme falan sonra artık göz alışıyor o yüzden ben ekstra özenli olmaya dikkat ediyorum
önceki halini bilmeyen ilk gördüğünde senin normalin olarak görecek, bunu kadınlar hiç düşünemiyor
Bence kişilik meselis bazıları herzaman hazırlanır bazıları ise sadece özel günlerde bu kadar özenili bir şekilde hazırlanır sana tavsiyem senin kişiliğün neyse ona göre hazırlan ve eğe ilk görüşmede sevgili olmak niyetindeysen hazılanmana ekstra bir özen göster ama abartmayın nolur
Bence ozel olmali ya ozellikle yazlik yerlerde cok hosuma gidiyo. Begendigin biriyse guzel cicekli bi elbise boyle kirmizi falan civil civil. Yaza uygun bi makyaj. Yani takiya gerek bile yok saclarin da normal daginik olcak tam yazlik boyle mukemmel. Kisin da duruma gore kazak etek ya da pantolon. Ama ne olursa olsun cok dekolte vermemek lazim ozellikle cok gogus dekoltesi vermemek lazim
Normal halinle olması gerek şatvatlı giyinmeye gerek yok ama kişisel temizliği gösteren konulara daha hassas olunmalı dişler tırnaklar
Zaten kimse ilk buluşmaya giderken özensiz giyinmez, yakışanı giyer. Ama benim görüşüm gösterişsiz (yani fazla dikkat çekici olmayan) sade bir giyim tarzı her zaman için +1 puan önde tamamlar kişiyi.
Kafeye falan gidiyosaniz mesela normalde nasi cikiosan oyle giyin.
Bence sade ve şık olmak daha iyi. Ben de taki tuku sevmem hic. Makyaj da yapmam.
Ekstra özenli olmak ilk buluşma da biraz göze hoş gelmeyebilir
Ne zorunlulugi ya? Istersen b o k gibi giyin
Zorunda değilsiniz ama önem verdiğiniz göstermek adına özel giyineceksiniz
Özel giyinmek zorunda değiliz. Ama özensek fena olmaz onun için bir şeyler yaptığımızı görmesi gerekiyor
Özel değil de düzenli giyinmek zorundasınız herşeyden önce kendine saygın yoksa karşındaki kişiden de bekleyemezsin
Ben herzaman kendime dikkat eden biriyim. İlk buluşmada da özenirim. Ekstra süslü olmak kişinin tercihi.
Erkekler bir eşofmanla geliyor saçını tarayıp çıkıyor. Kadınların neden öyle bir zorunluluğu olsun ki çok saçma
Günlük hayatta nasilsam aynisiyla giderim belki bir iki aksesuar ya da makyaj farklı olur o da azicik
Hayır olduğun gibi gidebilirsin senin tercihin ama bazen kadın heyecanlı olur özenmek ister sende olmayabilir gayet normal
Değilsin pijamalarinla git nede olsa asker arkadaşın
Çok saçma yersiz cevap. Ben özenli olmak şart dedim.
Şoyle bir kombin uygundur
gerekmez. sadece bakımlı olmak ve karşıdakine saygı duyduğumuzu gösterecek kadar özenli olmak yeterli
İlk izlenimler çok önemli derli toplu, temiz bakımlı olmak avantaj sağlar
Yani be bi gömlek bi pantolonla gitmiştim 🙂 İnsan özenmeli ilk defa buluşacağı insana
kendin gibi olman yeterli. sırf ilk diye istemediğin tarzın olamayan şeyleri giyip takma
Hayir bu kadinlarin kendine zorla vurdugu bir paranga freee olcan
Rahat olup kendin olman önemli. Erkekler kadınlar kadar bu kadar detaya bakmaz. Güler yüzlü mutlu olman enerjine bakar.
Özen duyulsa daha iyi olur bu karşındaki insana ve kendine vermiş oldugun değeri gösterir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?