Bence fotoda gorunen tek şey fiziğin değil göğüslerin keşke boydan bir foto atsaymissin gerci vurgu göğüslerde olduguna göre encok beğendiğin yerin orasi ordsn puan toplamaya calisman normal ya da boy kilo ve ölçülerini yazsan yine bir yorum çıkardı
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben begendım ince bacaklı olupta napacan kadın dediinde hafif kilo olmalı bence güzelsin kendıne haksızlık etme
37 Yorumla- +1 yıl
ulen orda zayıf kız olsa kadın dediğin ince olmalı derdin
- +1 yıl
@barannq yok be okadar üç kağıtçı olamadık :D
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2214264-bana-10-uzerinden-kac-verirsiniz al orda bak yorumuma zayıf kıza ne demısım, ben balık etlı hoslanıyorum sana ne üç kagıtcı
+1 yılTatlım bence gözlerin yeter (orjinal demi o, lens filan değil) - (ama elbette biraz bacak , basen bölgesinden kilo verirsen harika olur. Gerçi elbiseli fotoğrafta kilon iyi duruyor ama taytlı olanda biraz genişçe)
02 Yorumla- +1 yıl
O halde acilen eski haline dön ;) çok tatlı duruyorsun.
+1 yılyavrum sen hiç öpücük atma hep gülümse, öpücük attığın profil fotoğrafında çok fazla travestilere benziyorsun. saçlarını üçe vurdursak faruk k olacaksın yeminle. fiziğin de türk standartlarında hoş bana kalırsa.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılMemeleriniz olmadan kilolarınızı gösteremiyor musunuz?
204 Yorumla- +1 yıl
Ben gidiyorum :D
Kız dediğin abazalarin iyi yorumlariyla ego tatmini yapan kaşar olmamali ;)
71 Yorumla
+1 yılBeğenmedim balık etli degil ama ka-sar kategorisinde 1 numara olabilirsin
52 Yorumla- +1 yıl
Herkese fikrini sormussun bende fikrimi söyledim :) o fotodakinin sen olduğunuda düşünmüyorum. Genelde insanlarda ya fizik olur ya da beyin. ama sende ikiside yok sanırım :) yolun açık olsun dicem ama önün açık sen her türlü bulursun yolunu haydi selametle :)
Kasarlar sergilesin abazalarda toplansn. Ne kadar meraklisnz oranizi buranizi acip gostermeye.. sonrada fizigim nasil kotu mu pehh tiksindim valla artik
44 Yorumla- +1 yıl
burada önemli olan seytana benzemek mi sende ar namus yok ucuza satıyorsun bizde buna tepki belli ediyoruz. ona bakarsam seninde bıyıkların var. balık değil balina etlisin vucudun çok yağlı. ayrıca onur gurur yok ka şar sın dikkat et de eritmesin burdakiler :)
Tebrikler amacına ulaştın. İyi xper kastın hadi yine iyisin. Beyler doluşun burada egosunu tatmin etmek isteyen biri var yardımcı olalım arkadaşa !
30 Yorumla
+1 yılAllah bizim gibileri sizin gibilerden korusun. Amin.
Umarım tatmin olmuşsundur bu kadar sapık yorumlarla...17 Yorumla- +1 yıl
Bu kutulu yorumları da anlamadım hala cep telefonundan yorum yaptığı için bilinmeyen simge mi oluyor? Ne bu kutular? @nofreud
- +1 yıl
Öğrenmiş olduk :)
- +1 yıl
@nofreud Yok ablacım ya ne kusuru estağfurullah..
+1 yılYapılısın, basenlerin var ve bacakların kalın. Pilatese başla, koş ve 5 kilo ver daha iyi olursun.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne ya? Fotoğraftaki kız benim samimi bir arkadaşım. Şimdi ona mesaj atıp soruyorum. Eğer ki o değilse -ki değil eminim!!!- başın hukuken çok fena belaya girecek haberin olsun!
01 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılKalçalar aldı başını gidiyor demişsin ama memelleri burnumuza dayamışsın, ne diyelim şimdi?
41 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeni yeni gördüm, fazlan yok, balık etli bile değilsin, kadın dediğin yuvarlak hatlı olur, iyisin ;)
Beğenmedim..
NFL'deki Amerikan futbolcusu erkeklerin fiziği de aynen böyle.10 Yorumla
+1 yılgeleceğin ciciş kızısın cınım.
https://i.hizliresim.com/J7YQvB.jpg10 Yorumlaelbiseli resimden güzel diğerinde begenmedım nıyeyse
02 Yorumla
+1 yılBu resimden hiçbirşey anlaşılmıyor, ne bacakların görünüyor, ne kalçan, ne hatların...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sen fiziğim nasıl demişsin iyi prim yapmıssın ama atladığın bişey var ki o resmine ağızları sulana sulana bakıyolar. Aferin sana aynen devam 👍
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmać farkli galiba böyle bir fotoda :) neyse iyisin canim merak etme ;)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMeme kismi isi bozmis acikcasi
Cevap sahibi+1 yılYüz kötü amac memelerle prim yapmak net!
Cevap sahibi+1 yılKi onlarinda senin olduğu mechul :)
+1 yılHic öyle takintili biriymissin gibi gelmiyo bana sedece egonu tatmin ediyorsun bence
22 Yorumla- +1 yıl
Sen oyle dusune bilirsin ama bir sakin kafayla durum değerlendirmesi yaparsan bir paylasim sitesine dekolten goruncek bir sekilde foto atarsan dogal olarak neyin peşinde diye bir soru olusuyo insanlarin kafasında
+1 yılFistik gibisin masallah kilolu diilsin. cok zayif iyi degil.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim keyfine bak. herseyi takma. her goruse saygimiz var.
Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı. Ince bel galiba kimse almasa seni ben alirim :-) balik seviom cunku
01 Yorumla
+1 yılO ince zayıfları beğenen var mı balıketli candır 😍😍
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
niye gizli kullanıcısın ki? ayrıca şu konuda uyariyim buraya fotoğraf atmayın arkadaşım. sakıncalı.
02 Yorumlaoyle diyonda kalçanı çekmemişsin. sanki soru bana biraz göğüslerim nasıl gibim e geldi.. evet muhteşemler.. birde özgür bırasksan onları?
01 Yorumlafiziğinden ziyade gögüs iyi gibi gerçi şişirmede olabilir göbek gözükmüyor boydan bitane yollarsan daha iyi bakarız benim için balık etli canıdır.
03 YorumlaGöğüsleri ilk başta bacak zannettim. Ne değişik elbise diyordum. Güzel güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok iyisin ya neyi takıntı yapıosun allasen fiziğin yüzün saçların gözlerin.. senn gibi eşim olsun daha ne diyim haha :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Takip edebilir miyim sizi?
ayakta boydan olaydı iyiydi. göğüsler iyi ama. geniş basende güzel
00 Yorumla10 numara ama bana vermezsin.
Edit:Gönlünü kast ettim fesatlığa gerek yok :)00 Yorumlasüpersin çok güzelsin ama kalça ve bacaklar biraz incelmeli nacizane görüşüm :D
06 Yorumlasen okula boylemı gıdıyorsun sonrada hocalara sapık diyorsunuzz :)))
02 Yorumla
+1 yılBikinili fotoğraf olmadan fiziğini anlamamız mümkün değil. Söyleyenler sallamış biraz. Onun için yorum yok
00 Yorumla
+1 yılBence gayet iyisin ama elbise çok kötü, yakışmamış sana.. Kilolu falan da değilsin. Boydan bir foto koyarsan daha iyi anlaşılır.
01 Yorumla- +1 yıl
Ikinci fotoda topuklu mu var?
merak ettim özgüvenin yerine geldi mi cevapları okuduktan sonra?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen beğendim fizikleride sen değilsin kesin başka biri
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhangisi bu twitter - instagram?
Cevap sahibi+1 yıltwitter var mı
Cevap sahibi+1 yılAma gerçekten fiziğin harika formunu koru
+1 yılbende balık et tercih ederim göğüslerin cok büyükmüş
00 Yorumlabence sorun yok fizigin güzel.. sıska olup ne yapcan ..
00 Yorumla
+1 yılfiziğinden önce göğüslerin ilk sırayı almış bence =) mükemmelsin.
04 Yorumla- +1 yıl
cevap yazmadın?
- +1 yıl
bacakların bıraz kalın gıbı. kalçaların iri ama. ele gelecek tipte.
- +1 yıl
yorumlara cevap verır mısın? saygısızlık edıyorusn
- +1 yıl
şimşek mc quınnnn =))))
+1 yılo degılde arabalı nevresımlerın cok uygun olmus sana :)
04 Yorumla- +1 yıl
öyledır canım :)
- +1 yıl
ıkıncı fotonu gorunce fıkır sahıbı oldum sımdı.
gıderın var ne demısler. yemegın salçalısı kadının kalçalısı :)
HeLe tipe yaa :)) fiziqini siiii
... mitliyim
( başka bıseymı zannettin :)))00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltombul tombul memelerden başka gördüğümüz bişi yok demi erkekler...
00 Yorumla
+1 yılyıne meme. koşun erkekler soruya
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirinci resimde az firikik vermişsin ikinci resim şahane :)
00 Yorumla
+1 yılKiz olduguna inanmiyorum ben :D
23 Yorumla- +1 yıl
Haha :D varya cok fena koymussun
- +1 yıl
Öyledir :D @AyazBedirhan
- +1 yıl
Helal sana :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyisin iyisin ama bu açında daha çok gögüslerin görünüyor
00 Yorumla
+1 yılfeykk %100 Bu kız kim söyle de takip edelim 😂
01 Yorumla
+1 yılİğrencsin bana göre fotoğrafından dolayı!.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica Ederim :)
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl olduğunu bilmiyormusun :/
10 Yorumla Bosalan ciksin beyler site kasiyo
40 Yorumla
+1 yılkalçan ve göğüslerin güzel
00 Yorumla
+1 yılOha! Abaza erkeklerin suçlusu sizsiniz.
00 YorumlaHadi iyidisin kiz.. prim yaptin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. maşallah guzel iyisin sen gıbı olsun
00 YorumlaOhaa bu resim fake!!!
00 YorumlaYok yok iyisin ben boylede severim seni :)
00 YorumlaBir feyk vakası daha
414 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim kelimede yanlışlık olabilir :))
- +1 yıl
Zoruna gitti sanırım? Asla olamayacagınız ama olmaya calistiginiz insanlarin fotoğraflarını buraya koyup beyni baska bir tarafında atan erkeklerden "süpersin, mükemmelsin" gibi yorumlar duymak nasıl? Bana asırı derecede gereksiz ve saçma geliyor da :) neyse balım adriana limanın falan da kafa kısmını kes koy benim vücudum diye belki 3 5 sazan bulursun
- +1 yıl
Helal sana aman bosver boyle kasarlarla ugrasılmaz
Şahsen abarti sevmiyorum :(
00 Yorumla
+1 yılCok kilolusun fizigin berbat
20 YorumlaMemelerden vücuda bakamadık ki.
01 Yorumla
+1 yılmaşallah maşallah allah nazardan saklasın...
10 Yorumla
+1 yılÇoookkk begendim :)) başka foto da at :)
00 Yorumla
+1 yılşu fizigini orup gögüslerini açanlardan tiksindim
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler