Sefo: "Etek giymek çok rahat bir olay, neden kadınlara kaptırdık hiç bilmiyorum." demiş. Rahatlığını sevdi demek 😄 Erkekler etek giysin mi?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sefo: "Etek giymek çok rahat bir olay, neden kadınlara kaptırdık hiç bilmiyorum." demiş. Rahatlığını sevdi demek 😄 Erkekler etek giysin mi?

Ya bunlara bence para veriyorlar etek giysin diye eşcinsellik ve diğer şeyler yaygınlaşsın diye ünlü şahısları belli bi kalıba sokuyor o şahıslar. Ne diyeyim.. Para için her boku yapmak sanat olmamalı.
Etek giyen escinsel mi oluyo 🤣🤣 ne alaka bacım yaaa
@qonulyazici devamında ve diğer şeyler yazdım elli çeşit cinsel yönelim kategorisi oldu artık yetişemiyorum hızlarına her neyse zamanla anlarsın bacı boş ver, vizyon herkese verilen bir şey değil ne yazık ki.
O kıyafetle olsaydı erkekler pantolon giyen erkeklerden hoslanmazdi ya da pantolon giyen kadınlar da eşcinsel olurdu. Bunlar hep içinizdeki homofobik dürtülerin bahaneleri 🙂
@Darkaya pantolonun amacı ata rahat binmek cinsiyetle bağdaştırmak biraz anormal
İçin icat edildi yani
@everkeğii kapa çeneni la artık
o zaman Arap dünyasındaki adamlarda mı eşcinsel boydan entari giyiyorlar geçmişte padişahlarda mı eşcinseldi onlarda boydan entari giyiyorlardı
@benbircezveyim boydan olan o giyim başka ama bu bildiğin mini etek giymiş e yuh yani neyse cidden uzatmayacağım siz etekle dolaşın tamam mı en azndan kimin gt veren olup olmadığını anlarız
@benbircezveyim kusura bakmayın sinirlenince ağır konuşuyorum biraz ama herkes kendi görüşünü belirtiyor ben de kendi görüşümü belirttim neden bu kadar tepki aldı anlamıyorum?
eşcinsel demen tepki aldı bazı toplumların giyim tarzları değişik oluyor Birleşik Krallıkta İskoç erkekleri kelt denilen etekleri gyiyor
Kadınların eril erkeksi adam gibi adamları sevdiği palavrasının ispatı. Badboy etek de giyse tüm kadınlar ona yavşar. İyi adamlar en şık kıyafeti de giyse kadınlar ondan tiksinirler. Milyonuncu kez ispatlandı. Artık kimse kadınları savunmasın. Etek giydi diye kadınlar bu adama hayran olmayı mı bırakacak? Hadi bıraksınlar da görelim.
Rahat mı bilemem ama estetik durmayacağı kesin.
Oturmayı kalkmayı da pek bilmediğimiz göz önünde tutulunca manzara korkunç olacaktır. Rahatlık isteyen erkek şort giysin, etekten-elbiseden uzak dursun.
Yani ben etek giyen bir erkeği çekici bulmam ama olaya moda açısından bakacaksak şimdi her şey normal geliyor insanlara. Eğer bir erkek etek seviyorsa ve beğeniyorsa giysin. Elbet onu da çekici bulacak bir kadın vardır.
Cevap
83Cevap
Etek giyen kişi kendine erkek demesin
İb@neliğin lüzumu yok Sefo. Sen istiyorsan etekte giy , dantelli don veya jartiyerli seksi çorap ta...
Komik ama erkekler zaten etek giyiyor! :D
Bakınız: İskoç erkekleri kilt giyiyor, Araplar uzun elbise şeklinde (elbise de kadın giysisi hani).
Oje de sürüyorlar.
Bakınız: siyah oje süren rockçılar Ya da Harry Styles, Uraz Kaygılar gibi evrensel, ulusal adamlar da denedi. Yani dünya siz kadınları öldüren, şiddet uygulayan, kadınları kendi malı gibi gören yürüyen erkekliklerden daha adamlar... :)
Ayrıca adamın fotoğrafından İskoçya'da olduğunu da anlayamadan adama "para vermişler, eşcinselliği yayacak hülooğğğ" tarzında yazanlardan söz etmiyorum bile.
Pantolonu kadinlar ilk giydiginde de bu kadar sacma bulunmuştur muhtemelen.. giysinler en azinda oturma kalkmayi öğrenirler bahaneyle
Bence böyle
Oha yüzde 72evet demiş yakında erkelrde etek goruseniz hiç şaşmayın zaten erkeler son zanlarda karı gibi tirip atmayada başladı topla tüfekle gelseniz bana giydiremsinizn ben erkeğim be erkek kelimseni bilen var mı neyse
Mini etek giymeyende ne bilim, kendine erkkeğim demesin KXKDSJBSNSJSJSJN
Şu rezilliğe Ahlaksızlığa bak Etek giyen erkek top dur zaten net giymemeli ne biçim toplum olduk be
Haha giysinler jddj aklıma şey geldi jdjd kabadayılık taslayıp sokak ortasında etekle gezdircem seni diye muhabbet vardı haha
Beğeniyorsa giysin. Kıyafetler illa bu cinsin diye bir şey söylenmedi ki.
Süregelen bu şekilde olmuş sadece.
Erkek dediğin erkek gibi giyinmeyi görüyorum şimdi günümüzde moderen adı altında her renk tarz giyenenler var burdan söylüyorum hiç yakışmıyor erkek adam adam gibi giyinir
Zaten bizde etek giymeyi bıraktık pantolon daha rahat
Siz giyin etegi😂
Erkeklerin etek giymesini eşcinsellikle atfetmeleri komik. İskoçya taraflarında bu yıllardır giyiliyor. Demek ki eteğin cinsiyeti yokmuş.
Giysin, artık şu erkek şöyle giymeli kadın şöyle giymeli tarzı ilkel düşünceyi terk etsek çok çağ atlayacağız da neyse
Kendisine yakıştırmış ve giyinmeyi tercih etmişse saygı duyarım.
Kim ne istiyorsa onu giysin, nasıl rahat ediyorsa öyle gezsin.
Etek giyen erkeğe baş örtüsü benden hediye. 😅😅
Bu z kuşağının ünlü yaptıklarından bir tane adam çıkmaz mı mk
İşin tuhaf tarafı, neden etek yakıştı şimdi 🤷🏻♀️😂
İskoçyalılar giyiyor. Ama bizim toplumumuzda ki erkeklerin giyeceğini sanmıyorum. Millet anında gay ilan eder.
Ben yorumum da erkekler kesinlikle etek giyemez. Demedim. Öyle anlaşılmış olabilirim. Normal karşılıyorum. Toplum olarak tanımadığımız bireylerin giyimine çokça karıştığımızdan , buna cesaret edebilecek kişilerin realizm açısından azınlık bir kesimden ibaret olduğunu dile getirdim. Giyeni de zaten ya darp ediyorlar , ya da LGBT destekçisi olduğunu söyleyip dışlıyorlar. Erkek çocuklar ve Kız çocuklar arkadaş olamaz , beraber oyun oynayamaz. Neden? Çünkü günah. Zihniyetinde olan bir toplumda maalesef bunu yapan kişi ya dışlanır, ya da saldırıya maruz kalır.
Rica ederim. Ancak ben kendimi o kadar da olgun bir kişi olarak nitelendiriyorum. Bundaki en temel sebebin egoist bir insan olup , dünyevileşme korkum olduğunu düşünüyorum. Kişiyi değil , argümanı sorgularsaydık muasır , çağdaş medeniyetler seviyesinde bir devlet olurduk.
*nitelendirmiyorum
Çünkü kendine sürekli "ben böyleyim, ben şöyleyim" diyen insanlar egolarını tatmin ede ede iyice durmadan üretim yapan bir fabrika gibi tüm övgü dolu sözleri mütemadiyen sıralıyor. Ben de bu yüzden kendimle alakalı sorulara kendi bakış açım ile cevap vermem istendiğinde objektif bir bakış açısı ile olaya yaklaşamayacağım için bunu reddediyorum. Çünkü insan tabiatında kendini övmenin var olduğunu biliyorum. Bu yüzden cevap verdiğim de istemli de olsa istemsiz de olsa kendimi ne yazık ki öveceğim.
Yanlış anladığım için kusura bakmayınız. İyi okumalar dilerim o halde 📖📖📖
Kavga edip , küfür edip laf kalabalığı yapmanın lüzumu yok. Zaten hepimizin kötü anılar biriktirdiği bu hayatta bir tane daha eklemem çok aptalca olurdu. İyi akşamlar dilerim 🌌🌌🌌
Kadınlar pantolon giydiğine göre , bizim de etek giymemizde ne mahsur olacak 😏 aaa topa bak derler sadece
İyice saçmaladılar, metroseksuel erkek derken oje moje etek giyer oldular. Hepsi lgbt desteklemek amaçlı başka bir amacı yok.
Etek cok itici. Fakat bu kulturel aliskanliklarimizdan geliyor. Rahatlik konusuna gelince muhtemelen adam hakli. Bazen sort bile bunaltiyor.
Valla kimse bana zorla bir şey giydirmeye çalışmadığı sürece ilgilenmiyorum. İsterse başını da örtsün bana ne :D
Erkeğe pantolon ve şort haricinde hiçbir şey yakışmıyor. Sevdiğim erkeğin etek giymesini kabul etmezdim, resmen ayrılmaya kadar giderdi o iş.
etek giyip de niye yabancı ülkede foto paylaşıyor ilginç gel türkiye de giy canım kardeşim benim cesaretini kutlayalım
Giysinler ojede sürsünler protez tırnaklarını yaptırsınlar biz zaten daha eriliz artık
Etek topuklu ayakkabı küpe hepsini ilk erkek gitmiştir sonra kadına kaptiatılmıştır
İskoç muyuz biz ya ne eteği agdaya da gelsinler bari
Ünlü olan yoldan çıkıyor arkadaş zaten şort giyiyorsunuz eteğe ne gerek var
Bir kere kaptırmışlar insanların fikrini değiştirmek zor
Paçalı don mu giymiş ki altına.. üçgen donsa pişik olur.. uyaralım..
Şalvarda rahat onu giysin. Çok meraklı demek ki kadın kıyafeti giymeye.
Sefo sen erkek değilsin dostum Keriman bile senden daha delikanlı
adama etek oyle bir oturmuski hiç yadırgamadım fashjkfslaş
Kadın kıyafetlerini bi salsak mı yav, mis gibi erkek kıyafetlerimiz var.
Sefo.
Türkiye burası. Etek giyene karı derler. Affetmezler.
Kadına venzeyen erkeğe , erkeğe benzeyen kadına lanet edilmiştir. Kahrolsun LGBT
Hatıra olarak İskoçya'dan kilt getirmişti bi tanıdığım. Onu çıkarırım 😂😂
Bende pantolonu erkeklere nasıl kaptırdık diyordum😄
Yeterince itici değilim diyerek bir de bunu mu söylemiş😒
Sefo g. t. nü s. k. t. rdigi için millet s. k. rs. n istiyo
Etek giyen erkek olmaz. Biz onlara başka bir şey diyoruz.
Sefo Edis Kerimcan durmaz Enes Batur Semicenk, Türkiyenin en gereksiz, en lüzumsuz isimleridir. Ne idüğü belli olmayanlar grubu
İskoç erkekleri iyi sahip çıkmış eteğe kaptırmamışlar:P Bence de giyilebilir.
İsteyen giysin ben karışmam ama mini giymemelerini tavsiye ederim.. 😌😂
La Sefo etek giyip -18 erkek kitleni topa çevirmeye çalışma, ortalık ibiş kaynıyor
tövbe estağfurullah oruçlu halde ağzımı bozacak şimdi :D
ilerde erkekler etek giymeye de başlar diyordum bu da oldu. giymesinler çok kötü
Ah o eteğin boyu yakısmıs mı hiç kombine etek daha kısa olsaymıs iyi olurmuş böyle aynı ortaokuldaki uzun etek giyen kızlar gibi olmus
@crazzy42 mini
Yazık oldu bunu da kaybettik neyle gündem olacağını şaşırdı
Yanlız ne gülerim ama çok saçma saçma işler ya kız kız gibi giyinsin erkekte erkek gibi bu ne böyle
Kizlar da pantolon giymesin o zaman
Sen ne yaşıyorsun acaba erkeklere mi yakışıyor kötü duruyor ayrıca giyip giymediğimi nereden biliyorsun?
Aynen ya
Alttan esecek böyle püfür püfür 😃
Etek giyen erkek Arda Güler Real Madrid'e gitmedimi niye üstünde Emirates yazıyor diyen erkektir.
Gözlerim kanasin istemiyorum. Adam gibi pantolonunuzla çikin lutfen. Hayatimda yeterince travma var.
Bir çılgınlık yapıp onun yerine şalvar giyebilir daha erkeksi ve rahat
Kendini prenses hissetmek isteyen giysin dfgmhjgnbfvdc
Naber lan Sefo bacı :D
Erkekler popolar acmadan duramazlar diye pantolon icat edildi. Etek giyseler birbirlerine sokarlar mk.
Ben bunu yillar önce yazıp paylaştım simdi ünlü olanlar yeniden canlandiriyor
Erkeklerin giydiği kara Şalvar var o dağa iyi buna göre en azından rüzgar çıktığında eteyi tutmak zorunda kalmayız 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?