süper minilerden bahsediyorum bunlar gibi
i01.i.aliimg.com/.../...nce-Ripped-font-b-Hole.jpg
www.sanalkadin.net/.../...-Model%C4%B1-600x352.jpg
i01.i.aliimg.com/.../...nce-Ripped-font-b-Hole.jpg
www.sanalkadin.net/.../...-Model%C4%B1-600x352.jpg
sadece şunu diyorum. bunları giyen insan çektiği ilgi karşılığında bunu taşıyabilmeli ve bir yerlerini çekiştirmemeli. kimseye sapık muamelesi yapmamalı. çünkü zaten ilgi çekme amaçlı giyilmiş bir kıyafet olup ilgi çekince de sapık muamelesi yapmak doğru değil.
Beni ilgilendirmez kim giyerse giysin kötü laf demeye hakkım yok. Ama benim içim asla rahat etmez. Bir kız erkeklere rağmen vücudunu o kadar sergilerken nasıl utanmıyor hayret ediyorum. Yani ben giyemezdim ama giyenede kimse niye nasıl diyemez
bence insanların görüşleri illerdeki ortamlara göre değişiyo;)
mesela İzmir'de giyenler olunca kimse yadırgamıyor ama aynı kıyafeti Yozgat'ta giy çok farklı bakılıyor..
Bir izmirli olarak söylüyorum yaz aylarında genç kızlarından tutun da orta yaş kadınına kadar giyiyor :)
Merhaba
seks yapalım mi
ilk model çok seksi , diğer model çok hoş ve şık. bu model etekleri giyen bayanın fiziği kusursuz çekici olmalı. fiziğinin hakkı ile giyen bir bayan olmalı
Cevap
54Cevap
uzun yıllar Ukrayna da yaşadım kızların çoğu böyle giyiniyor hatta kız arkadaşımda giyiyordu be kafamı çevirip bakmıyordum bile başkasına ama Türkiye ye geldiğimde de gördüğümde hoş karşılamıyorum. Bizim örf adrt ve dinimize ters :))
Ortama göre değişir. Benim bulunduğum semtte giysem adım kaşara çıkar. Ama bunu İstanbul'un farklı kesiminde giysem gayet normal karşılanacak.
Mini short için güzel bacak ve popo lazım. Kimileri var kilolu olduğu halde giyiyor. Kötü duruyor. İzmir de her zaman görüyorum. Yakışana cidden çok güzel duruyor
gıyene gore degısır kımınde guzel sexı durur kımınde kotu durur genelde gıyenelrın hepsı gayet guzel oluyor benım eskı kız arkadımda gıyodu cok yaksııyodu ona
Mini şortlar beni her zaman tahrik ediyor ama asla arkasından kaşar filan diye laf etmem
Araba motorunun kaportasiz hali yani direk motor diye dusunuyorum
Bazılarına yakışıyor.. beğenıyoruz aılecek en fazla boyun ağrısı asdfg
vücud sağlamsa süper gözüyorsan giy valla (he valla taş oluyorsunuz )
şişmansan kıllıysan giyme (giyme uleyn )
çeşmede her erkek ve kız yarı çıplak gezer yazın bence normal bunların giyilmesi bile sıkıntı hatta yazın
Mini eteklilere bayılıyorum, hele birde göbekleri de aynı böyle gözüküyosa tadından yenmez oluyolar :D
Gayet normal izmirde...
Çok mersi:)
aynen :)
İlk resimdeki model kadar güzel taşıyabilecek olan kızlar giysinler yakışır
bu kadar kısa da giyilmemeli ondan sonra erkeklerin bakmasını engelleyemezler tepki göstermeye hakları olmaz
fiziği güzel güzel ve yakışan kızlar giysin tabi üst resimdeki şortlu hatunun fiziği çok güzelmiş mesela bir de bu ince bel olunca öldürüyor beni:)))
İzmir de yazın o şortlar çok meşhur zaten şu eteğe gelince dışarda çok gözüme çarpmadı ama girdiğim mekanlarda alttaki kız tarzı çok var
Bağcılar Sultanbeyli gibi çöp artığı mekanlar da giyilmez ama bir İzmir, Bodrum veya Antalya da gayet giyilebilinir kızlar için hoş.
üstteki şortçok güzel ama komple kot olsa daha şık olurdu
Kendi tercihleri bişey demek düşünmek bize düşmez onlar dusunmusler herseyi muhakkak ki giyiyorlar
Nefes alsn yeter ahahaha. d işin şakasi tabi herkez özgur bence ya istedigini giyebilir ama yakisan ve yakismayan kendi bilse daha guzel olr tabi
1. resimdeki ya da senin gibi fizik kalçası varsa bayılırım yataktan çıkarmam :) Hatta her yer yataktır bana :P
süperler süper ıkıde harıka oluyor yakısıyor ızlere
Hepsine yakışmıyor o bahsettiğin kıyafetleri taşıyabilene yakışıyor
ortama , duruma göre değişir.. bu miniciklerle otobüse binilmez ama sevgilinin kucağına oturulur
Ayrica mini kot sort daha guzellll
Sana da cok yakisir
Evet maalesef... yakisana muthis olunca heyecanlanmamiz normal :)
Yalniz kot sortun icinede fujya kulot nasil olur
Renk boyle ama daha spor kesim dantelsiz
Keske benim icin giysen :)
Uzerinede beyaz badi
Ve buyuk hasir sapka
Evet...:)
Benim icin giy hepsi hediyem olsun :)
Birde o sekilde yagmurdA islansan yaz yagmuru tabii )
Erkek nasil olmali
ateşle oynuyorlar farkında değiller :) junior hemen hareketlenmeye geçiyor :D hazır kıta :D
giyinmesinden yana değilim çünkü ister istemez biz erkekler bakıyoruz.
çok hoş durmasa da insanların kendi seçimleri.
bakanların farkındamısın peki?
onların kız olmadığını düşünürüm
giyinmediğini düşünüyorum :D
İkiside çok tatlıymış!
Ikiside yakışır :) mini Şort daha seksi olur 😊
Varsa fizik güveniyorsa giyer ben bilmez gerisini
özgüven patlaması olduğunu düşünüyorum
Etek değilde şort giyiyorum, kimene?
Güzele ne yakısmaz. D
fizigi guzel olana mini etek yakısıyor..
Bu kadarını gormedım hiç !!!
:D:D:D dalga geçiyorum sadece :p
bir bayana yakışmayan şeyler
Giydiği yere gore düşüncelerim değişir..
cesur ve kendıyle barısık dıe dusunurum
yakısıyorsa hıcbır sorun yok
Böyle bir şortum var denize giderken giyıyorum
bence çok çekiciler :)
Valla yörelere göre fark var ben Beğeniyorum
Yanıyor alev alev diye düşünüyorum
Erkekler penis yalamak istiyorum
Baya yollu master olmus:)
Çok Yakışıyor Bence kızlara
hiç bir şey ne giyerse giysin
Sen dersin mini etek ben derim hani etek !!
Yollu <3 diyom
Güzele Yakısıyor
:DDDDD:D
bayılıyorum
verici tipler :D
seksi duruyor
Bakarım affetmem
Çok yakışmış...
Showw teşir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar