!!! BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM!!! : Ben de en az her erkek gibi cinsellik isterim kadın vucudu görmek isterim ama dînimiz aralarında nikah olmayan erkek ve kadının cinsel temesta (Zînâ) bulunmasını yasaklamıştır ve mini şortla dolaşırsan avret bölgen gözükür avret bir insanın avret bölgesini de sâdece eşi ve doktor (Tedavi amaçlı) görebilir şimdi eyer sen bir şort giyersen ve bir erkek sana bakarsa o erkeye 1 günah yazılır erkeye yazılan günahın aynısı da sana yazılır (Erkeyin günahı eksilmez) sen erkeyin günah işlemesine vesile olduğun için sana 1 günah daha yazılır 2 etti ve şort giyindiğin (avret bölgeni açtığın için) için de 1 günah yazılır toplam 3 günah etti yani bana soracak olursan bence şort giyme ama hür bir ülkedeyiz ben senin ne yapacağına karışamam yanlış anlama ayrıca bir insanın dindar olması onun cinsellik istemiyeceği anlamına gelmez her insan dindar olup olmasın cinsellik ister (Günümüzün deyimiyle Azar) sadece dindar olanlar cinsel ihtiyaçlarını helâl yoldan karşılamaya çalışır karşılar demiyorum karşılamaya çalışır dindar olmuyanlar için de hiç bir şey söylemedim başta dediğim gibi Bunlar Benim Düşüncelerim hür bir ülkede yaşıyoruz sizin ne yapıp yapmıyacağınıza karışamam sadece sizi uyarabilirim.
Eyer İslâm hakkında bilgi almak istiyorsanız "İharmıcızâde ilim yayma" adlı YouTube kanalına baksın 2-3 dakikalık kısa videolar var.🌹10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nerde giydin İzmir'de peki? Ayrıca ben yakışanın giymesi taraftarıyım.
26 Yorumla
Soran+1 yılBornovada giydim orda alsancağa geçtim. Bende mi bir sorun var acaba? altına topuklu giydim ondanmıki:)
Soran+1 yılşortum parlement mavisi altınada hasır gri ayakkabılar ve gri bir body giymiştim. Ne bileyim millet giyince bişey yok ben giyince aauuvvv. teallam :)
Soran+1 yılhaklısın:)
kadınlarda bir sınırın ötesine geçmek herzaman basitleştirir,bütün kıyafetlerde böyledir.aşırı mini etek,aşırı mini şort,aşırı dekolte,aşırı dolgu topuk ayakkabı,aşırı makjaj,o sınırın altında tutmalısınki herzaman şık olabil.tabii maksadın şık olmaksa eğer.
20 Yorumla
Geçen gün Alsancak'a bir gittim.Giydiklerimden utandım yeminle herkes cıbır cıbır :( :D
Yakışıyosa giysin tabii sıcaklarda pantolon da çekilmez.11 Yorumla
Soran+1 yılhahah bazen bende kendimi bakımsız embesil gibi hissediyorum o kızları görünce:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılGörünce tabikide hoş oluyor ;-)
Bornova, alsancak, çamdibi ve bizim Fakültede bile görünce insan bir yerden sonra alışıyor :-D :)) ;-)
Hatta şu an Yenifoça'dayım ve burada bile gördüm
kafami çevirip devam ettim yoluma ;-)
Sinir olunacak tek nokta bence şu
Eğer o kizdan hoşlandiysam ve dönüp ona bakmak istersem eğer
Kafamı çevirdiğimde arkasindan g... nün kenarından bile yukarıda kalan bir şort ile kimseyi görmek istemem ;-) ;-)
Ama maaalesef şuanki erkekler bu kadar abaza a. msalak olmuş ve kötü niyetli iken bu kızlar neye güvenerek o şekilde giyiniyorlar? ;-) ;-)00 YorumlaModa & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. gördüğüm zaman bön bön bakıyorum.etkileniyor, bazen ağlıyorum :/
326 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılühühühü
Soran+1 yılrica ederim :((((
Soran+1 yılsende üzülme :(
Soran+1 yılseni hep dışlıyorlar :(
- +1 yıl
muahahhahah sdkjjkdfsjkfdjskdfs
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
):
Soran+1 yılbak güldün ama sende :)
Soran+1 yıluçurma sen niye somurttun şimdi :(
Soran+1 yılsoru sorduğuma pişman ettiler ash :(
Soran+1 yılergen saldırısna uğradım :( hahah damar diyelim tamam
Soran+1 yıltamam :(
Soran+1 yılgüle güle :(
herkes istediğini giyer ama giydikten sonra kimsenin hakkı yok niye bakıyosun demeye
61 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle
Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. İzmir gavur ya giy bişey olmaz istanbul öyle değil tenhada sıkıştırıyorlar
26 Yorumla
Soran+1 yılayçaya katılıyorum.
- +1 yıl
keşke hepimiz gavurlar kadar medeni olsakda bu kadar abazan olmasa memlekette ...
Soran+1 yılsinir oldum dünden beri ya bi foto koydum yok 1 kilo makyaj yapmışsın bilmem ne. onlara neyse. burda "bi kızla nasıl konuşabilirim" diye soru soran adamlar gelip bana yorum yapıyo :D
ben olumlu düşünüyorum da sana neden baktılar acaba allah allah :S
27 Yorumla
Soran+1 yılne bilem. Topuklu giydim ondandır belkide
Soran+1 yılbabet sevmiyorum:( bakcam artık ama basit kız olarak bakmıyorsunuz dimi ya?
Soran+1 yılbacaklarını sergiliyor falan? erkek beyni işte bende onu soruyorum
Soran+1 yılpeki teşekkür :)
+1 yılşahsen izmire geldim ve herşeyi yerinde gördüm. bence taşıyabilene gayet hoş ve yakışıyo ayrıca seksi olması da diğer bir cezbedici nokta, hatta en önemlisi, izmire tekrar gelmek dileğiyle sevgiler
10 Yorumlabakan gözlerden rahatsı olmayacaksan bi de yakışmış giy tabi manavdan soyulmuş portakal alırmısın
213 Yorumla
Soran+1 yılerik istiyom
Soran+1 yıltabiki
Soran+1 yıltühh :(
Soran+1 yılgit işte ya senin değilmi :))
Soran+1 yılerik senin eriğin değilmi git iste komşudan
Soran+1 yıl:(
+1 yılgiysinler banane.benim ülkemin kızları özgürdür.canları ne istiyorsa onu giyerler.
50 Yorumlasıcak mini kot sort giymiş ne var ki genç kız yani..herkes kendinden sorumludur...
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılDar ve kalıplara uymamış olursa kişiyi rezil eder... Ama kendileri bilir...
10 Yorumla Mini Kot Şort giymiş diyoruz.. Onun haricinde genel-geçer bir şey düşünmüyoruz..
10 Yorumla
+1 yılNe yalan söyliyeyim mini kot şortlar kızlara acayip yakışıyor tabi vücudu ve bacakları güzelse vücudu ve bacakları güzel olmayan kızlar mini kot şort falan giymesin lütfen kötü duruyor. Ama vücudu güzel bacaklarıda pürüzsüz se giysinler ama harbiden 10 numara duruyor o tarz kızlara kot şort resmen harika yani
00 Yorumla
+1 yılSen herkese benzemek zorunda değilsin :DKlişe ama herkes kendini köprüden aşağı atınca sende mi atıcan yahuu?:D
31 Yorumla
+1 yıltam iyi güzel beğeniyoruz da mesela benim aklımdan bu kız bunu giymiş erkeklerin bön bön bakmasından hoşlanıyor demek ki diye de geçmiyor değil.neden pantalon değil de ,etek vs değil de minicik bir şort? neden yani? havalar da o kadar ısınmadı henüz.ayrıca izmir de olsa ,türkiye yani burası insan ne kadar rahat edebilir sokakta.sonuç olarak giyin arkadaşlar gözümüz gönlümüz açılıyor sonucuna ulaşıyorum ben
47 Yorumla
Soran+1 yıl"Erkeklerin bön bön bakmasından hoşlanıyor demekki" cümlesiyle Örümcek beyin olduğu anlaşılıyor zaten
- +1 yıl
merak etme senin kadar örümcek beyinli değilim.sen neden giyiyorsun peki el kadar şortu?yüzündeki bilmem kaç kilo boya kimin için?
Soran+1 yılsanane olum sanane ya
- +1 yıl
içindeki köylü kızı ortaya çıktı işte.uslüba bak sen.yaşın kaç senin bakiyim
Soran+1 yılniye köylü kızı olmak kötümü* açık giyenlere laf ediyosun köylü kızlarına laf ediyosun kimsin la sen? ne sanıyosun kendini Osman
- +1 yıl
sen kimsin acaba hayriye.izmirlisin diye kendini çok modern sanıyosun heralde.sen merak etme senden çok daha modern bir insanım.senin kültür seviyen yetmez benle aşık atmaya.
+1 yılNormal olanı mini olsaydı önce minisini icad ederlerdi... kısacası bakarlar .
Ne var yalanmı söyliyim bakacaklarını sende biliyorsun ve giyiyorsun bakıtan memnun bakan memnun gibi bişey bu konu :D10 YorumlaYakışanlarda seksi ve havalı olduğunu düşünüyorum
bi giyin bakiyim sonra söylerim :P10 Yorumlaamanın izmirde boyle yapıyorlarsa vay dıger ıllerın halıne ama sen saplara dek gelmıssın :D:D ızmır candır bu konuda giymeye devam :))
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kıyafetler bazı kadınlarda aşırı duruyor.. Abartı duruyor..
10 Yorumla
+1 yıltehlikeye açık bir durum. ondan sonra taciz ettiler yada allah korusun tecavüz ettiler diye karakolun yolunu tutarsınız. (lafım sana değil) senin hemcinslerine.
47 Yorumla
Soran+1 yılneyse bişey demiyorum.
- +1 yıl
geri kafalılıkla ne alakası var. sapkın aylatahrik edecek kadar giyinin ondan sonra erkeklere geri kafalı deyin. ne güzel valla.
Soran+1 yılBir akraban tecavüze uğramaz umarım;)
- +1 yıl
Umarım annen tecavüze uğrar annen sonuçta :D
Kendin nasıl istersen. İzmirin insanları çağdaştır diye bilirim
10 Yorumla
+1 yılKendinizi kutuplamayi birakin artik. elbiselerle aranizda ne gecti alip veremediğiniz ne?
00 Yorumlaizmirde yaşasam ben de giyerdim valla benimde hoşuma gidiyo kısa şortlar izmir rahat biyer nede olsa
10 Yorumla
+1 yıltoplum henüz hazır değil :/
40 YorumlaGiyene göre değişir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbebişim?
İzmir için gayet normal giyinilebilir sorun yok yakışıyorsa giyeceksin :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi. Bu yüzden sevgilimin giymesini istemezdim.
00 Yorumla kalın bacaklılar giymesin lütfen
30 Yorumla
+1 yılben bile bakıyom erkekler haliyle bakar D:d:D :D :D
00 YorumlaKendine yakıstırıyorsan giy izmirde bikere okadar abartılı bakmazlar
00 Yorumlaİzmirde o kadarda tuhaf karşılanmaz sana normal derim ama sevgilim giyerse iş değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıpkırmıızı ruj,bir karış topuklu ayakkabı giymişse çok olumlu izlenimler bırakmazdın.
00 Yorumla
+1 yılhiç birsey düşünmme yeri ve zamanında giyerse tabi
20 Yorumlabenim hiç hoşuma gitmez çok açık bence
20 Yorumla
+1 yılbiz de bön bön bakıyoruz:)
20 YorumlaMersin'de yasoyorum kizlarin tamami sort giyiyor. yakişiyor.
Ama türkiye cinsel acligin afrikasidir00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben de giyerim bazen, hoş duruyor kanımca^^
10 Yorumlaama dar olmalı o zaman güzel :)
10 Yorumla
+1 yılgüzel şeyler düşünüyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseverek giyiyorum. bakanlara sen de bön bön bak, o zaman utanıp kafalarını çeviriyolar.
00 Yorumlarahatsız olmasanız giyin
20 YorumlaKot şort kızları en seksi gösteren kıyafet bence.
20 Yorumla
+1 yılbacaklari güzelse giyinsinler.
20 YorumlaÇok açık ve bana göre itici
10 YorumlaKimine guzel oluyor ama kalca onemli
00 Yorumla
+1 yılbegeniyorum ama dar giymem yakışmıyor
10 Yorumlaheee bu hakkaten kız derim
10 Yorumla
+1 yılBacaklarına güvendigini.
20 Yorumlaiiyi şeyler düşünmüyorum .
10 YorumlaModa & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. türk kızları teşhircilik için giyiyolar %99.
12 Yorumla- +1 yıl
Anan teşhirci
Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı. Şık ve güzel
10 Yorumlabön bön düşünebilirim :D hiç görmedim
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıcak be giyin ne olucak
00 Yorumla off derim
izmirin bu güzeliğine bayılıyordum00 Yorumlaben nefrret ile bakıyorum .. hafif kız gibi oluyor
10 Yorumla
+1 yılçok seksi çok beğeniyorum bayılıyorum ben ya :D
00 YorumlaCok tatli duruyor bence yakisiyor bazilarina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok hoşuma gider giyenler iyi düşünüyorum
20 YorumlaModa & Stil konusunda 478 cevap paylaştı. sevmiyorum ben..
20 Yorumla
+1 yılIstedigini giy bir şey dusunmem
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne