Moda & Stil Annem kisa dedi sizce de kısa mi biraz daha mi uzunu iyi ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl tatil yerleri icin dusunmustum ama vazgectim daha uzununu alicam tesekkurler Annem kisa dedi sizce de kısa mi biraz daha mi uzunu iyi ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben kısa demem normal ama Türkiyede olduğunu düşünürsek kısa o nedenle 2-3 parmak daha uzun olabilir 1 1 Yorumla Barmecide +1 yıl tatil yerinde olabilir Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sen rahat edebildiğin sürece hiç bir etek yeterince kısa değildir.😂😉 0 0 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl KS erkeklerine göre çok uzun biraz daha kısaltmak gerek haha 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Bizim için hoşnbir görüntü ama annemde kendince haklı 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl o ne kız eteğin hâli çabuk düzgün birşeyler giy çileden çıkarma insanı 0 11 Yorumla Soran +1 yıl tamam dayi sakin ol Yorumla infernoHeRo +1 yıl dayı değil abi çabuk çıkar şunu görmeyeyim bir daha Yorumla Soran +1 yıl timam abicim de sana noliyor ya alla allaal Yorumla infernoHeRo +1 yıl abaza erkeklerin bakışlarına maruz bırakamam seni cevap verme dediğimi yap Yorumla Soran +1 yıl tomom abicim cikardik ztn sakin ol cildirma sösmls Yorumla infernoHeRo +1 yıl tamam şımarma 🤨 güzel kızçe Yorumla Qwxcq +1 yıl Korkuyorum fjdhdjdf Yorumla infernoHeRo +1 yıl @Qwxcq neden niçin nasıl Yorumla Soran +1 yıl @Qwxcq noldu sösmsk Yorumla Qwxcq +1 yıl Dayı çıkar diyince dbsns tipine baktım sbsbsn korkunç geldi Yorumla infernoHeRo +1 yıl @Qwxcq çok mu korkunçluydi Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Bazen anneleri de dinlemek doğru bir karar olabilir 0 0 Yorumla
Mulatinyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl annenimi dinlicen bizi mi dinlicen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sordum kisa mi diye bi tabiki anami dinliyecem ösmdslsl Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl dıkkat cekmeyı severmısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla FlortozErkek +1 yıl cunku dıkkat ceker bu Yorumla Soran +1 yıl vazgeçtim ztn evet sapk çok Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Tatil için boyu ideal 0 0 Yorumla
kendineMühendis096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok kısa hemde hiç giymeden aynı olur bence. 0 0 Yorumla
yllnnzzgncbri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yok o kadar da kısa değil prenses bence 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yok ya biraz daha kısaltabiliriz yani 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Annen dediyse doğrudur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence çok kısa eğilsen kıçın gözükecek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha dize doğru mu olmali o zaman yani biraz daha uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet daha uzun olmalı. Bundan rahatsız değil misin Yorumla Soran +1 yıl tatil yerlerinde giymek için ama vazgectim biraz daha uzun bulursam onlardan alirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğilirsen arkan gözükecek. Ve emin bu şekilde olmssı mayoyla olmaktan daha tahrik eder. Bence hiç gerek yok uzun al Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Aynen kısa 1 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 458 cevap paylaştı. Guzel fizigin var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl tesekkürlr Yorumla Soran +1 yıl Bavaklarim ince mi duruyor sizce iyi mi Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl Bence cok guzel harika gorunuyor. Birslr sormak istrmAma gizlisn takp etsen Yorumla Soran +1 yıl himm yok teşekkürler Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl Peki Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl Sadece bir soru Yorumla Soran +1 yıl Of burdan sor Yorumla
Aassddm Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yok çok kisa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tatil yerleri için de mi çok kisa altina şort gibi bir şey de giysem olmaz heralde Yorumla Aassddm +1 yıl Kısa az bişey daha kısası olsa kalcan görünecek Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Evet kisa 0 4 Yorumla Ogrtmgrvlsi +1 yıl Tatil bolgesi icin iyi Yorumla Soran +1 yıl Yok uzun alicam annemiz izin vermiyorr Yorumla Ogrtmgrvlsi +1 yıl Neden yas kac ki annen izin vermedi Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bacakların bomba ama 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nesi bomba ya normal bacak tövbe tövbe södjsk erkek misin sen yoksa 🤣 Cevap sahibi +1 yıl yok be valla hem de güzel bir kızım ya :) ama beğendim napiyim söylemiyim mi Soran +1 yıl 🤣🤣anladim tatli kiz ne bilim garip geldi teşekkürler bi an kiz hesabi açan şu Abaza arkeklerden sandim da sorun yok o zaman🥰😽😽😽 Cevap sahibi +1 yıl doya doya bakabilirim o zaman bacakalarına :)
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biraz indir aşağı ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl boyu bu kadar etek hosuma gitmisti ama almicam ztn giyemem Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence de kısa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ben kısa demem normal ama Türkiyede olduğunu düşünürsek kısa o nedenle 2-3 parmak daha uzun olabilir
tatil yerinde olabilir
Sen rahat edebildiğin sürece hiç bir etek yeterince kısa değildir.😂😉
KS erkeklerine göre çok uzun biraz daha kısaltmak gerek haha
Bizim için hoşnbir görüntü ama annemde kendince haklı
o ne kız eteğin hâli çabuk düzgün birşeyler giy çileden çıkarma insanı
tamam dayi sakin ol
dayı değil abi çabuk çıkar şunu görmeyeyim bir daha
timam abicim de sana noliyor ya alla allaal
abaza erkeklerin bakışlarına maruz bırakamam seni cevap verme dediğimi yap
tomom abicim cikardik ztn sakin ol cildirma sösmls
tamam şımarma 🤨 güzel kızçe
Korkuyorum fjdhdjdf
@Qwxcq neden niçin nasıl
@Qwxcq noldu sösmsk
Dayı çıkar diyince dbsns tipine baktım sbsbsn korkunç geldi
@Qwxcq çok mu korkunçluydi
Yazın tatilde giyeceksen normal turistler bikiniyle geziyor
Bazen anneleri de dinlemek doğru bir karar olabilir
Otururken sorun olmazsa bence güzel kısalığı
kısa bence :) anneni dinle.
annenimi dinlicen bizi mi dinlicen
Sordum kisa mi diye bi tabiki anami dinliyecem ösmdslsl
dıkkat cekmeyı severmısın
ne alaka
cunku dıkkat ceker bu
vazgeçtim ztn evet sapk çok
Gayet makul neresi kısa
Tatil için boyu ideal
Çok kısa hemde hiç giymeden aynı olur bence.
Beyaz çıtır bacaklar en sevdiğim
Yok o kadar da kısa değil prenses bence
Yok ya biraz daha kısaltabiliriz yani
Annen dediyse doğrudur.
Bence çok kısa eğilsen kıçın gözükecek
Biraz daha dize doğru mu olmali o zaman yani biraz daha uzun
Evet daha uzun olmalı. Bundan rahatsız değil misin
tatil yerlerinde giymek için ama vazgectim biraz daha uzun bulursam onlardan alirim
Eğilirsen arkan gözükecek. Ve emin bu şekilde olmssı mayoyla olmaktan daha tahrik eder. Bence hiç gerek yok uzun al
Aynen kısa
Kısa annen haklı
Kısa
Guzel fizigin var
tesekkürlr
Bavaklarim ince mi duruyor sizce iyi mi
Bence cok guzel harika gorunuyor. Birslr sormak istrm
Ama gizlisn takp etsen
himm yok teşekkürler
Peki
Sadece bir soru
Of burdan sor
Yok çok kisa
tatil yerleri için de mi çok kisa altina şort gibi bir şey de giysem olmaz heralde
Kısa az bişey daha kısası olsa kalcan görünecek
Evet kisa
Tatil bolgesi icin iyi
Yok uzun alicam annemiz izin vermiyorr
Neden yas kac ki annen izin vermedi
20
5 cm daha uzun olsa yeterli
İyi iyi
uzun bence :D
Biraz daha uzuni
Rahatsan giy millet bakar sensen
Uzun bence bu
Evet sence
Etek başka nasıl olabilir?
Bence normal
Kısa
oturmazsan sıkıntı yok
Kıme göre kısa olduğu değişir
bacakların bomba ama
Nesi bomba ya normal bacak tövbe tövbe södjsk erkek misin sen yoksa 🤣
yok be valla hem de güzel bir kızım ya :) ama beğendim napiyim söylemiyim mi
🤣🤣anladim tatli kiz ne bilim garip geldi teşekkürler bi an kiz hesabi açan şu Abaza arkeklerden sandim da sorun yok o zaman🥰😽😽😽
doya doya bakabilirim o zaman bacakalarına :)
Biraz indir aşağı ya
boyu bu kadar etek hosuma gitmisti ama almicam ztn giyemem
Tatil için harika
Gayet iyi
Bacakların çok hoş
Kısa bebek
bence de kısa
Çok hoş kısadeğil
Hayir
içinde ne var ki
Kısa biraz
Değill