Saç Bakım Uzun mu daha hoş kısa mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saçlarım çok fazla uzadı ama kestirmeye de kıyamıyorum sizce kötü mü duruyor kestirirsem direkt küt kestireceğim sizce uzun mu daha iyi kısa mı? Uzun mu daha hoş kısa mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kısa saç herkese yakışmaz, eğer sana yakışıyorsa ve yüz hattına uygunsa, omzunda kestirip farklılık yapabilirsin. 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kısa çok hoşuma gidiyor. Hem kısa güzel olmayan yüzlere yakışmıyor. Kısa saçlı kişi benim için seçilmiş kişi 😀 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Biraz da kısa devam edelim nasıl olsa kökü sende ve uzar. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum ama çok kararsızım ve seneye ablamın düğünü vs var Yorumla eltigre +1 yıl Çok kararsızsan kestirdikten sonra pişman olacaksın, mahfoldu diyeceksin. Yorumla Soran +1 yıl Öyle söyleme 😣😂 Yorumla eltigre +1 yıl Öyle oluyor yani şahit olduklarımda. Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle olacakmış gibi hissediyorum ama düğünden sonra kestiresem iyi olur gibi zamanlaması Yorumla eltigre +1 yıl Sen pinpiriklisin, ucundan aldır yeter fazla kısaltma kaldıramazsın. 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂çok iyi tespit gerçekten öyleyim Yorumla eltigre +1 yıl Karar verildi o zaman. Konu kilit Yorumla Soran +1 yıl Yesss Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence hoş durmuyor bu hali, düğün için beklesem mi filan yazmışsın. Düğün için kestir asıl, güzel bi modeli olsun 0 0 Yorumla
AlbertAşktayn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Baya iyi hatunsun uzun daha güzel ama küt saçıda cok seviyorum sana hepsi gidio cevap veremiyrm :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim kararsızım bende Yorumla AlbertAşktayn +1 yıl Saç sonucta geri uzar mantıgı ile kararını ver dene Yorumla Soran +1 yıl Seneye ablamın düğünü var ondan sonra mı kestiresem diye düşünüyorum Yorumla AlbertAşktayn +1 yıl Bence 1 senede uzamicagi için seneye kestir içine sıkıntı olmasın sonra bana göre durum bunu gerektiriyor karar senin tabiki Yorumla Soran +1 yıl Bencede bana da öyle daha mantıklı geliyor Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Uzuun 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden peli Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Burda aciklayamam. Uzun kalsin ellesme iste Yorumla Soran +1 yıl Neden ama işte Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Anlasana doggy oozisyonu Yorumla Soran +1 yıl Bunu mu düşünüyorsunuz gerçekten Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Dahasi oooo cok vr Yorumla Soran +1 yıl Bazıları saçlara bakarak hayal falan kuruyor gerçekten böyle misiniz Yorumla Soran +1 yıl Uzun kısa erkekler için ne fark eder saçma yani Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Detayina kadar girdik gece yuh ya Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Nerdesin seen sacin tam nerede Yorumla
SonÇomarBükücüsü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnsan ölmeden her şeyfen tatmalı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok doğru ama kararsızım işte Yorumla SonÇomarBükücüsü +1 yıl Denemekten zarar gelmez. Saç bu, illa uzar. Yorumla
Tehlikeli77 Takip Et Xper 6 Yaş: 111 +1 yıl 1 mesaj atta sana bi sır vercem engellersn korkma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
karizmayabak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Uzun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha mı iyi görünüyor Yorumla karizmayabak +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kısa saç herkese yakışmaz, eğer sana yakışıyorsa ve yüz hattına uygunsa, omzunda kestirip farklılık yapabilirsin.
Kısa çok hoşuma gidiyor. Hem kısa güzel olmayan yüzlere yakışmıyor. Kısa saçlı kişi benim için seçilmiş kişi 😀
Biraz da kısa devam edelim nasıl olsa kökü sende ve uzar.
Bende öyle düşünüyorum ama çok kararsızım ve seneye ablamın düğünü vs var
Çok kararsızsan kestirdikten sonra pişman olacaksın, mahfoldu diyeceksin.
Öyle söyleme 😣😂
Öyle oluyor yani şahit olduklarımda.
Bende öyle olacakmış gibi hissediyorum ama düğünden sonra kestiresem iyi olur gibi zamanlaması
Sen pinpiriklisin, ucundan aldır yeter fazla kısaltma kaldıramazsın. 😂
😂çok iyi tespit gerçekten öyleyim
Karar verildi o zaman. Konu kilit
Yesss
Bence hoş durmuyor bu hali, düğün için beklesem mi filan yazmışsın. Düğün için kestir asıl, güzel bi modeli olsun
Baya iyi hatunsun uzun daha güzel ama küt saçıda cok seviyorum sana hepsi gidio cevap veremiyrm :D
Teşekkür ederim kararsızım bende
Saç sonucta geri uzar mantıgı ile kararını ver dene
Seneye ablamın düğünü var ondan sonra mı kestiresem diye düşünüyorum
Bence 1 senede uzamicagi için seneye kestir içine sıkıntı olmasın sonra bana göre durum bunu gerektiriyor karar senin tabiki
Bencede bana da öyle daha mantıklı geliyor
Uzuun
Neden peli
Peki
Burda aciklayamam. Uzun kalsin ellesme iste
Neden ama işte
Anlasana doggy oozisyonu
Bunu mu düşünüyorsunuz gerçekten
Dahasi oooo cok vr
Bazıları saçlara bakarak hayal falan kuruyor gerçekten böyle misiniz
Uzun kısa erkekler için ne fark eder saçma yani
Detayina kadar girdik gece yuh ya
Nerdesin seen sacin tam nerede
İnsan ölmeden her şeyfen tatmalı.
Çok doğru ama kararsızım işte
Denemekten zarar gelmez. Saç bu, illa uzar.
1 mesaj atta sana bi sır vercem engellersn korkma
Nasıl
Omuzun bi tik altina kadar kestinmi yetwr
Uzun
Daha mı iyi görünüyor
Evet
Çok hoş duruyor kestirme
Uzun kalsın