Moda & Stil Kızlar, mini etek ve tayt giymek isteyip de aile baskısı ve çevre baskısı yüzünden giyemeyen içinde kalan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gncl Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlar, mini etek ve tayt giymek isteyip de aile baskısı ve çevre baskısı yüzünden giyemeyen içinde kalan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bekarken ailem izin vermiyordu giyemiyordum evlendikten sonra giymeye başladım içimde kalmıştı :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eşin izin veriyor yani hür şekilde 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen Yorumla Soran +1 yıl Harika bu Yorumla Soran +1 yıl Şu an ne var mesela üzerinde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben, o yüzden evlenince sadece eşimin göreceği şekilde giyerim 0 65 Yorumla Soran +1 yıl Evde yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yeterli olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye olmasın Yorumla Soran +1 yıl İcinde giyme isteği varsa sadece evde olması kisitli6oluyir zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşimi çıldırtmak daha zevkli olur Yorumla Soran +1 yıl Çıldırır mi sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıldırtırım😀 Yorumla Soran +1 yıl Neler yaparsın mesela 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kışkırtıcı şeyler kfkg Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi şeyler işte 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemem Yorumla Soran +1 yıl Niye söyle ne olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli Yorumla Soran +1 yıl İkimizde gizliyiz soyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim açılma ihtimalim var ama kdjf Yorumla Soran +1 yıl Evde yapacaksın sonuçta ne yapacaksan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık kıyafetler giyerim işte Yorumla Soran +1 yıl Ne giyersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gotik tarzı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Eşin kiskirmaz buna 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişey giymiyim ozaman😂 Yorumla Soran +1 yıl Evde giymesen olur 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Crop ve kısa şortla gezerim evde ozaman🙄veya mini etek Yorumla Soran +1 yıl Mini giyersen çamaşır giyme mesela sütyen de takma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde zaten sütyen takmıyorum çamaşır giymeliyim ama ıslanıyorum sonuçta 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Baya tahrik edersin hem ıslak hem ateşli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu akşam işten gelince halleriz djjf Yorumla Soran +1 yıl Onemli olan gündüz ne yapacağın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gündüz işte olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Gündüz işte olmaz sen ne yapacaksın o işteyken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O evdeyken onu azdıracak şeyler yaparım evde değilken iç çamaşırı giyerim sütyen hariç Yorumla Soran +1 yıl Aklını alırım diyorsun eve gelmedenTanga adamı delirtir mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet şu an siyah var üzerimde mesela Yorumla Soran +1 yıl Seksi ve etkikyeici renk Görünce insanın canı çeker Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim bile çekiyor erkekleri düşünemiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kendini beğenmen en güzeli 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vücudumu beğeniyorum tabiki hafif çatlak izleri olsa da🙄 Yorumla Soran +1 yıl Olsun o kadarlık olur önemli olan fiziğini beğenmek karıştlyi etkilemek ateşli yapmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet her türlü etkileyeceğime inanıyorum fkkg Yorumla Soran +1 yıl Göğüsler kaç beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 80C. Yorumla Soran +1 yıl İdealuçları nasıl belli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet belli ama ucunun etrafındaki halka çok büyük değil Yorumla Soran +1 yıl Önemli değil o erkek için oksandigi zaman daha çok belirgin olması yeterlidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucu tam pembe değil ama pembeye yakın. sence güzel mi yoksa koyu mu seviyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Ben çok koyu sevmiyorum azıcık pembeye yakın olması ucunun sert ve diri olması dolgun elime gelmesi güzel tahrik eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Vajina nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rengi mi Yorumla Soran +1 yıl Evet rengi veya şekli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rengi dış tarafı beyaz ama iç dudaklar biraz karardı maalesef. şekli ise nasıl anlatsam😂etli biraz dudaklar sarkık değil bakireyim zaten Yorumla Soran +1 yıl Görsel olarak hayal etmeye çalışıyorum googleye sordum 😂 lazerden dolayı mı karardı. Etli severim sarkık olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır iç dudakta kıl olmaz zaten Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyor musun Yorumla Soran +1 yıl Gittin mi 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeniyorum Yorumla Soran +1 yıl Dudakları belli oluyor mu tayt ya da camasırindan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet oluyor Yorumla Soran +1 yıl İlgileniyor musun onunla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ne sıklıkta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sabah yaptım en son mesela Yorumla Soran +1 yıl İyiymişNasıl yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Naptın Yorumla
Koyluguzeli_90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet var 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne düşünüyorsunuz peki Yorumla Koyluguzeli_90 +1 yıl Bisey dusunmuyorum evde sadece Yorumla Soran +1 yıl Evde rahat mısın Yorumla Koyluguzeli_90 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ne giyersin Yorumla Koyluguzeli_90 +1 yıl Ev halinde giyilen seyle Yorumla Soran +1 yıl Mesela pijama mo Yorumla Koyluguzeli_90 +1 yıl Pijama sort etek vs Yorumla Soran +1 yıl Sütyen takar mısın evde Yorumla Koyluguzeli_90 +1 yıl Aksamlari takmam Yorumla Soran +1 yıl Şort giyince çamaşır Yorumla
Kızlar Ne Diyor
bekarken ailem izin vermiyordu giyemiyordum evlendikten sonra giymeye başladım içimde kalmıştı :D
Eşin izin veriyor yani hür şekilde 🤗
aynen
Harika bu
Şu an ne var mesela üzerinde
Ben, o yüzden evlenince sadece eşimin göreceği şekilde giyerim
Evde yani
Evet
Yeterli olur mu
Niye olmasın
İcinde giyme isteği varsa sadece evde olması kisitli6oluyir zaten
Eşimi çıldırtmak daha zevkli olur
Çıldırır mi sence
Çıldırtırım😀
Neler yaparsın mesela 😂
Kışkırtıcı şeyler kfkg
Ne gibi şeyler işte 😅
Söylemem
Niye söyle ne olacak
Gizli
İkimizde gizliyiz soyle
Benim açılma ihtimalim var ama kdjf
Evde yapacaksın sonuçta ne yapacaksan
Açık kıyafetler giyerim işte
Ne giyersin
Gotik tarzı 😂
Eşin kiskirmaz buna 😅
Bişey giymiyim ozaman😂
Evde giymesen olur 😅
Crop ve kısa şortla gezerim evde ozaman🙄veya mini etek
Mini giyersen çamaşır giyme mesela sütyen de takma
Evde zaten sütyen takmıyorum çamaşır giymeliyim ama ıslanıyorum sonuçta 🙄
Baya tahrik edersin hem ıslak hem ateşli
Onu akşam işten gelince halleriz djjf
Onemli olan gündüz ne yapacağın
Gündüz işte olmaz mı
Gündüz işte olmaz sen ne yapacaksın o işteyken
O evdeyken onu azdıracak şeyler yaparım evde değilken iç çamaşırı giyerim sütyen hariç
Aklını alırım diyorsun eve gelmeden
Tanga adamı delirtir mesela
Evet şu an siyah var üzerimde mesela
Seksi ve etkikyeici renk
Görünce insanın canı çeker
Benim bile çekiyor erkekleri düşünemiyorum 😂
Kendini beğenmen en güzeli 😂
Vücudumu beğeniyorum tabiki hafif çatlak izleri olsa da🙄
Olsun o kadarlık olur önemli olan fiziğini beğenmek karıştlyi etkilemek ateşli yapmak
Evet her türlü etkileyeceğime inanıyorum fkkg
Göğüsler kaç beden
80C.
İdeal
uçları nasıl belli mi
Evet belli ama ucunun etrafındaki halka çok büyük değil
Önemli değil o erkek için oksandigi zaman daha çok belirgin olması yeterlidir
Ucu tam pembe değil ama pembeye yakın. sence güzel mi yoksa koyu mu seviyorsun sen
Ben çok koyu sevmiyorum azıcık pembeye yakın olması ucunun sert ve diri olması dolgun elime gelmesi güzel tahrik eder
Aynen
Vajina nasıl
Rengi mi
Evet rengi veya şekli
Rengi dış tarafı beyaz ama iç dudaklar biraz karardı maalesef. şekli ise nasıl anlatsam😂etli biraz dudaklar sarkık değil bakireyim zaten
Görsel olarak hayal etmeye çalışıyorum googleye sordum 😂 lazerden dolayı mı karardı. Etli severim sarkık olmasın
Hayır iç dudakta kıl olmaz zaten
Beğeniyor musun
Gittin mi 8
Beğeniyorum
Dudakları belli oluyor mu tayt ya da camasırindan
Evet oluyor
İlgileniyor musun onunla
Tabiki
Nasıl ne sıklıkta
Bu sabah yaptım en son mesela
İyiymiş
Nasıl yapıyorsun