Amerikalı moda tasarımcısı ve kendi ismini verdiği markanın kurucusu, baş stilist Tommy Hilfiger: "Kadınlarda bol kesim pantolon korkunç duruyor" dedi.
Ben bol kesim pantolon giyiyorum ve kadınlara da yakıştırıyorum. Siz nasıl buluyorsunuz?

Amerikalı moda tasarımcısı ve kendi ismini verdiği markanın kurucusu, baş stilist Tommy Hilfiger: "Kadınlarda bol kesim pantolon korkunç duruyor" dedi.
Ben bol kesim pantolon giyiyorum ve kadınlara da yakıştırıyorum. Siz nasıl buluyorsunuz?

kadınların nasıl giyineceğine kadar bir erkek karışıyor arkadaş ya. ya salın artık şu kadınları. bol pantolon korkunç duruyormuş vay anasını ya şimdi sen söyledin diye giymem ben o pantolonu. bol kesim pantolon kadar kadının fiziğini hoş gösteren bir parça yok. ben hep basenleri geniş beli ince bir kadın oldum. basenlerim ve vücudum orantılı olsa dar kot giymeyi de severdim ancak fiziğime en çok yakışan bu geniş kesim pantolonlar. bel ekstra zayıf duruyor ve basenleri müthiş toparlıyor. üstüne de crop giyince şahane bi görüntü çıkıyor. üstüne ne giyilse yakışıyor kısacası. ama dar pantolonla ara boy kıyafetler hep sıkıntı. zayıf insanlarda şık duruyor ama benim gibi basenleri kalın olan kadınlara yakışmıyor bence. kadınlar kendi fiziklerinin gayet farkındalar nasıl giyineceklerini de biliyorlar. sırf modacı diye bir erkeğin fikrini alacak halim yok
Erkeklerde popolar yapisan pantolonu giymesin bir zahmet
@everkeğii eşim dışında bir erkeğin giyimi ilgilendirmiyor valla beni isterseniz hiç giyinmeyin banane:D
Kadının fiziğine göre dar kesim ve bol kesimin yakışma durumu farklılık gösteriyor diye düşünüyorum. Mesela bana ispanyol paça pantolonları daha çok yakıştırırlar. Bacakları uzun olanda bence de güzel duruyor. Tek sorun şurada ki uzun bir kadın her zaman ispanyol paça pantolonu her yerde bulamıyor, kısa geliyor. Ayrıca palazzo pantolon da çok severim ve doğru kombin yapınca yakışıyor. Palazzo bence uzun olmayana da yakışıyor.
Cevap
26Cevap
Bakış açısına ve kişinin zevkine göre değişir gadası
Bol iyi durmuyor bence de
Bazıları hoş.. Mom jean tarzını beğeniyorum da aşırı bolları sevmiyorum
Her model ya da her kombinle değil yakıştırmayı bilirsen boyun uzunsa güzel durur ne istiyorlar kadınlar hep dar giysin dimi bunu aşılamak önemli 😏
Bol kesim erkeğe de kadına da güzel gidiyor. Vücut tipine rengi de uyumlu olursa tadından yenmez.
Bana çok hoş geliyor kadınların bol kıyafetleri. Bol kesim pantolon. Üzerine bol gelen hırka.. Sempatik buluyorum
Neyini korkunç buluyormuş, rahat etmek herkesin hakkı, yapış yapış bir pantolunu giymekten nefret ederim şahsen, bir kere dar pantolon rahatsız eder
Aynaya bakarken o cümleyi kurdu sanırım 😂😂 Bol kesim gayet cool duruyor tamam şimdi amarigalı ya en doğrusunu o biliyordur aynen 😂😂
Kendime pantolonda yakıştırmıyorum. Sürekli dar giymeye alışık olduğumdan. Lakin nadirde olsa tulumlarımda tercih ederim.
Gayette şık duruyor 165 üstü kadınlarda bence bunlarda iyice teşhir ede ede dolansın istiyorlar insanları hoş fark kalmadı ama.
Hiç bol kesim kıyafet giyemiyorum kendime de yakıştırmıyorum
Güzel duruyor bu yaşlı bunak modadan mi anliyor
Bu ancak nerde dar nerde g0t aciklar onu begenir
Zevksiz olmak böyle bir şey dar pantolon giyseydik daha mı iyiydi düdük gibi.
Aşırı bol olanları evet ama belli bı kaliptakiler yakisio
Ben yakistiriyorum neden boyle bir aciklama yapma geregi duymuski
Güzel bence seçenek olması güzeldir. Kendi fikrini söylemiş.
tommy abi iyisin hoşsunda senin tasarimlarınında suyu cikti bea
boş stilist diye okudum :D daha da yanıt vermem
Tercih meselesi, çuval gibi olmadığı müddetçe korkunç görünmüyor.
Yaaa bu adam ne anlar yaşlanmış bunun gözü görmüyordurr 😂😂😂
Korkunç duruyor etek giysinler bence de Tommy Dedem :D
Kadinlar erkeğin dar giymesine karışırsa , erkeklerde kadinlarin bol giymesini korkunc bulur
Bir kere palazzo , bom giyince bir daha dar skinny giyilmiyor bu amcaya katılmıyorum b ok yesin
Siz erkeklerde de skinny jean kötü duruyor onu ne yapacağız
Üzerine crop giyince güzel oluyor
Ulen @Edameda06 ne zaman kapattı hesabı hayret.
Modadan anlamıyor ki amerikada en beğenilmeyen modacı buymuş...
Tommy Hilfiger karısıyla ilgilensin. Elin karilariyla değil. Marka isminden soğumak için geçerli bir sebep buldum. Teşekkür ederim.
Bu adamın dediği aşırı derecede bol pantolon
Normak bol kesim değil
Güzel bence.70's-80's modası gibi
Tommy amcanın satışı azaldı herhalde
Çok konuşmasın o dayı
Kes Tommy gayet güzel
Susup otursun yerinde
Kadina pantolon yakismiyo bi kre
Ben seviyorum, boş yapmasın 🥰
Sana konuş diyen oldu mu tommy
Ne diyon tomii git işine . Ben bol seviyorum
Dogru demiş tommy amcam :d
giymem sevmem adam haklı
Ne kadar bol olduğuna göre değişir.
Tommy'e katılıyorum. 😂
Hayir üst dar, alt bol olunca harika duruyor.
Ay hayır ben çok seviyorum
utanmasa zaten ciplak gezdirecek bunlarin modasi
Hilfiger çok doğru demiş, adam adam.
Ona fikrini soran oldu mu acaba 😏
Güzel bence
Güzel bence
Göreceli durum
Evet yakışıyor.
Iyyy varoş gibi taytla mi dolaşalım
ben bol kesim giyicem ihtiyar
Dogru
Çok Berbat