Küpe taktığımda daha iyi durabilir şu an çok hoş durduğunu düşünmüyorum deliklerin biraz daha üstünden deldirsem eskiler nolcak kapanrmı bilmiyorum fikir verin napym?

Küpe taktığımda daha iyi durabilir şu an çok hoş durduğunu düşünmüyorum deliklerin biraz daha üstünden deldirsem eskiler nolcak kapanrmı bilmiyorum fikir verin napym?

Benim kulağımı bebekken deldirmiş annemler😄 10 yaşıma kadar hiç çıkarmadan küpe taktığımı hatırlıyorum. Onun dışında asla sürekli bir şekilde küpe takamadım, hem sevmiyorum hem de rahatsız ediyor. Altın olmadığı zamanlarda sürekli kaşıntı yapıyor mesela, sanırım alerjim var hala emin değilim.
Asıl konumuza dönecek olursak 🤦🏻♀️ Hala arada bir küpe takma perileri geldiğinde kulağımdaki küpe deliklerinin kapanmadığını farkediyorum yani aslında kapanacağını da düşünmüyorum. Bu benim fikrim daha önce araştırmadım belki kişiden kişiye değişiyor olabilir. Eğer şu anki görüntüsünden rahatsızsan -ki çok kötü değil, daha minimal küpeler yerine, boyutları büyük küpeler takmayı dene. Böylelikle görüntüsü daha az rahatsız eder seni.
İlk küpe deliğin aşağıda değil bu arada normal konumu😅 Sadece ikinci biraz aşağıda ama onu da dediğim gibi çözebilirsin. İlla yeniden deldireyim diyorsan ucuza kaçıp saçma sapan yerlere gitmemeni öneririm, hijyen açısından da memnuniyet açısından da sorunlarla karşılaşabilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir💖
Bende ortaokula kadar bebekliğimde takılan küpeyi taktım hiç çıkmamıştı:) sonra hocanın dikkatini çekti ckarmamı istedi ondan sonra yalancı küpe takmaya başladım bnde hicbi sorun yapmıyo alerjim yok gayet rahat takıyorum, dandik yerlere yaptrmam zaten.
Defalarca kez kulak deldirip sonra sıkıntıdan çıkardım ve kapanmasını sağladım. Bu arada cidden delikler aşağıda gözüküyor. Fakat korkma önce çıkar her iki küpeyi de ve kapanmasını bekle (bu arada bu süreç uzun sürebilir şayet deldirdikten sonra uzun süre küpe taktıysan) ama elinde sonunda kapanır. Tamamen kapanmadan yenisini deldirmeye kalkma, kalem rica et ve kendin işaretle delmelerini istedikleri bölgeyi.
Cevap
6Cevap
Birinci olan gayet iyi düzgün ikinci sıkıntılı ikinci deliği kapatmadan yenisini deldirme küpe takmazsan 3 4 ayda kapanır sonrs gider yenisini deldirirsin
Kapanırsa acaba tamamen
Kapanırmı acaba tamamen
Kapanır merak etme 1 yıla hiç bi şey belli olmaz Ben 4-5 kere farklı yerden deldirdim eser yok hiçbirinden şimdi :)))
Yani bakış açısı değil mi bu, kimisine göre de böyle güzeldir?
Kulağını görmem zorunda mıydım uaa
Daha iyi anlaşlsn diye
Halkalı ok de diğeri olmamıs
İkisindende memnun değilim
Umarım çözumu vardır
üsten deldir tekrar :d
İki farklı küpe kötü gözüküyor
İyi işte bir sıkıntı yok
evet kalmış
cikart delik kapansin yeni deldir
Halka olan iyi yerde
Kim yaptı bunu