Moda & Stil KS'nin en şıkını seçiyorum! şık giyindiğini düşünüyor musun? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Şık giyindiğini ve modadan anladığını düşünüyor musun? Beğendiğiniz üyelerin cevabını beğenin, en fazla beğeni alan üye KS'nin en şıkı olsun 👠💃#EdaModaStil 👠👗✨ Güncellemeler+1 yıl Güncelllls KS'nin en şıkını seçiyorum! şık giyindiğini düşünüyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Boşuna moda stil fenomeni olmadk 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rahat giyinmek favorim 1 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kimse kimsenin ne giydiğini bilmiyor 😅 nasıl olacak bu iş bilmiyorum ama sitenin en şıkkı benim 😅😂 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet bilmiyor, öylesine dedim zaten 😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 o yüzden sitenin en şıkkı benim 😅😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam 🤣 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Alkışlayın beni 😅😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👏🏻 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kimsenin beni onaylamasina ihtiyacim yok bu hayatta ne yaparsam kendim istedigim icin yaparim 😀 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gerektiği zaman evet, gittiğim yere bağlı. Düğüne giderken damattan daha çok süsleniyorumdur :)) 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Spor giyinmeyi severim... Giyim tarzımda kendime güveniyorum 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Evet ben şık giyindiğimi düşünüyorum ve çevrem oldukça beğenir. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 892 cevap paylaştı. Mümkün olduğunca uyumlu şekilde giyinmeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 833 cevap paylaştı. Profilde var bence güzel 😂 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oyum sana : p Yorumla MrConfused +1 yıl Teveccühün 😂 Yorumla
ZirveKartali Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Senin kadar şık olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kesinlikle şık giyiniyorum 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok efenim bizim olayımız rahatlıktır 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum çok şıkım 😌 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Sec bakalım canim 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır karanlık adamlar gibiyim. 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Hımmm düşündürücü 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Bir tık anlarım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşünmüyorum broSU 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Evet💅🏻 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. düşünüyorum 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı. Seç bakalım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Boşuna moda stil fenomeni olmadk
Rahat giyinmek favorim
Kimse kimsenin ne giydiğini bilmiyor 😅 nasıl olacak bu iş bilmiyorum ama sitenin en şıkkı benim 😅😂
Evet bilmiyor, öylesine dedim zaten 😂
😅😂 o yüzden sitenin en şıkkı benim 😅😂
Tamam 🤣
Alkışlayın beni 😅😂
👏🏻
😏
Kimsenin beni onaylamasina ihtiyacim yok bu hayatta ne yaparsam kendim istedigim icin yaparim 😀
Gerektiği zaman evet, gittiğim yere bağlı. Düğüne giderken damattan daha çok süsleniyorumdur :))
Spor giyinmeyi severim... Giyim tarzımda kendime güveniyorum
Evet ben şık giyindiğimi düşünüyorum ve çevrem oldukça beğenir.
Mümkün olduğunca uyumlu şekilde giyinmeye çalışıyorum.
Profilde var bence güzel 😂
Oyum sana : p
Teveccühün 😂
Senin kadar şık olduğumu düşünüyorum
kesinlikle şık giyiniyorum
Yok efenim bizim olayımız rahatlıktır
Param olursa zevkim çok iyidir.
Daha beni görmedin
Evet düşünüyorum
Evet düşünüyorum çok şıkım 😌
O konuya önem veririm bak
Sec bakalım canim