Modamız birden mont alan oldumu buna benzer hep alışveriş yaparım ama hiç böyle bişey almadım derisinde soyulma falan oluyormu alanlar varsa alttaki model çok hoş ama siyahi yok üsttekinin kürkü daha fazla gibi duruyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Modamız birden mont alan oldumu buna benzer hep alışveriş yaparım ama hiç böyle bişey almadım derisinde soyulma falan oluyormu alanlar varsa alttaki model çok hoş ama siyahi yok üsttekinin kürkü daha fazla gibi duruyor

Alttakinin siyahı olsa güzel olurdu ama yoksa beğendiyseniz alttakini alın derim. Hemen soyulacağını sanmıyorum çok zaman geçtikten sonra soyulursa soyulur, rahatlıkla giyebilirsiniz kombinlere yakışacaktır.
Yok siyahı gelirmi bilmiyorum birisi aldım kalitesiz çıktı dedi altta bende buradan kıyafet alıyorum hep memnunum ama böyle deri mont almamıştım hiç bilemedim iadesi sıkıntı oluyor böyle şeylerin
O kişiye öyle denk gelmiş olabilir bakarsınız size iyisi gelir. Ben de bir bakayım bulursam bu yorumun altında linkini paylaşırım
Cevap
6Cevap
Burdan almıştım daha öncesinde ama aşırı kalitesiz çıktı iadesi de çok sıkıntılı bin pişman oldum
Ben hep alışveriş yaparım memnunum ama dediğim gibi böyle ceket falan almamıştım hiç düşündüm derisi soyulurmu acaba diye en iyisi almiyim boş ver
Sen bilirsin
Bence siyah daha güzel ve her şeyle kombinlemek olur
Alttakinin siyahıda güzel olur ama yok
Renk olarak zaten siyah ama model olarak demiştim
Acaba derisi soyulurmu hemen
ikiside kötü canı im
Siyah olan sana cuk oturur yakişir
kahve olan
Alttaki
Kahve olan
açık renk olan
İlki