Moda & Stil Kızlar külot da dantelli mı tercih ediyorsunuz dantelsiz düz olanları mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncellemem Güncellemeler+1 yıl Gnc Kızlar külot da dantelli mı tercih ediyorsunuz dantelsiz düz olanları mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düz modelleri 3 211 Yorumla Soran +1 yıl Neden düz tercih ediyorsun dantelli rahatsız mı ediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz daha rahat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dayan_yalnızlığım siyah renk Yorumla Soran +1 yıl Model olarak var mı düzlerse tercih yoksa standart mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pentiden alıyorum Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyor musun üzerinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeniyorum Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman aldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 ay oldu galiba Yorumla Soran +1 yıl Tanga modelini sevmiyorum musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Rahat değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben rahat edemiyorum alışamadım Yorumla Soran +1 yıl Çoğu kadın öyle diyor araya kaçıyor diyor Yorumla Soran +1 yıl İçi gösteren dantelliler etkileyici oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar görsel Yorumla Soran +1 yıl Rahatlık olarak kesinlikle düz olanları çok rahat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dayan_yalnızlığım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Şu an ne renk var üzerinde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mor Yorumla Soran +1 yıl Koyu renkleri seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyu renk favorim Yorumla Soran +1 yıl Dudakları belli oluyor mu giyince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen Yorumla Soran +1 yıl Niye bazen modelinden mı değişiyor yapısından mı o anlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beden, kumaş kalınlığı gibi Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gidiyor mu görünmesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır neyse ki sadece belli olması çamaşırdan üstüne kıyafet giyince görünmüyor Yorumla Soran +1 yıl Etek mi pantolon mu giyiyorsun üzerineÇoğu kadında çamaşırdan da belli olmuyor onu nedenine sence yapısından mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem etek hem pantolon giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Uzun etek mi kısa mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulunduğum yere göre Yorumla Soran +1 yıl Küçük yer de midin ondan dolayı mı Yorumla Soran +1 yıl Göğüsler nasıl küçük büyükn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan değil üniversiteye giderken uzun etek, pantolon cafeye, yemeğe giderken kısa etek Yorumla Soran +1 yıl Vücudun güzel o zaman beğeniyorsun Açık mı kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık Yorumla Soran +1 yıl Mini sever misin Yorumla Soran +1 yıl Pentiye baktım mor kulotlara güzel ve seksi duruyor beğendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mini zaman zaman giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Süper mı normal mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal Yorumla Soran +1 yıl Etkilediğini düşünüyor musun karşıyı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen fark ediyorum etklilenenleri Yorumla Soran +1 yıl Ne hissediyorsun o anda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartılı bir davranış yoksa hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Tahrik olarak mı etkileniyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır beğenilmek hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Bilerek tahrik ettigin oluyoru hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilerek sadece sevgilim için yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyorsun ayrıca ona Yorumla Soran +1 yıl Gece ne giyersin var mı seksi geceligin yoksa külot atlet mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğuk havalarda pijama sıcak havalarda şort takım giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Penti mi şort takımı Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim var Yorumla Soran +1 yıl Nerdesin su anda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşımdayım Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız Yorumla Soran +1 yıl Beraber mı kalıyorsunuz bugünlüku birlikte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beraber kalmıyoruz bugün için geldim kızlar günü yapıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Ne var parti mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parti gibi Yorumla Soran +1 yıl Neler var ortamdan bahset azıcık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver ortamı 4 kız eğleniyoruz işte Yorumla Soran +1 yıl Ne var ne içiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş ver işte Yorumla Soran +1 yıl Alkollü mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil Yorumla Soran +1 yıl Dans mı ediyorsunuzNe tür bir parti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dans, dedikodu, 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kimler hakkında dedi kodu yapılıyor Yorumla Soran +1 yıl Dans karşılıklı mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuldan bazı kişiler hakkında konuşuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Keyifli mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyifli Yorumla Soran +1 yıl ekibin giym tarzı nasıl ne var üzerinizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pijama Yorumla Soran +1 yıl 😂 uykunuz gelmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya zaten kız kızayız gece elbisesi mi giyelim 🤪 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂daha rahat bir şey olması lazım değil miydi kız kizayken 🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl Kız kıza daha rahat olabilirsiniz demek istedim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hava soğuk Yorumla Soran +1 yıl Evde sıcaktır 🔥 Yorumla Soran +1 yıl Az derine dalalom mi Yorumla Soran +1 yıl Uykular haram oldu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykun mu gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Evet uyuyamadım ama senden önce uyandım 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykucu değilsin sanırım ben yeni uyandım diyebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ankara Sen Yorumla Soran +1 yıl Çok uyku sevmemSen gibi değilim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kız kıza mı uyudunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben Sakarya'da öğrenciyim sen Ankara'da ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Serbest meslek kendi işim var Bölüm ne Aslen nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölüm İnsan Kaynakları Yönetimi aslen Yalovalıyım senin kendi işin ne Yorumla Soran +1 yıl Ticaret yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ticaret ne üzerine Yorumla Soran +1 yıl Emlak😅 Yorumla Soran +1 yıl Parti mi var yine 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parti yok kendi evimdeyim Yorumla Soran +1 yıl Yalnız mı yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bugün hangi renk giydin yine mor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnızım 1+1 ev Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün beyaz Yorumla Soran +1 yıl Kira ne kadarMordan sonra beeyaz mı sevriyorsunTakım olarak mı değiştiriyorsun sürekli farklı renk de oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takım giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaç renk var dolabında Yorumla Soran +1 yıl Okula gitmeyi unutma 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bugün dersler çok galiba görünmedin hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem dersler vardı hem sevgilimle takıldık Yorumla Soran +1 yıl İyi olmuş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana mı baktın bugün Yorumla Soran +1 yıl Evet baktım yoktun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyecektin Yorumla Soran +1 yıl Özel bir şey değildi genel 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla Soran +1 yıl Bugün hangi renk giydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok meraklısın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah giydim Yorumla Soran +1 yıl Evet çok merak ediyorumSiyah en çok yakışan seksi renk bence Yorumla Soran +1 yıl Sorma dersen sormam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor ya sormak istiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Soruyorum da bazen iplemiyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep burada bulunamam her şeye cevap veremem Yorumla Soran +1 yıl Mecbur değilsin tabi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) :) Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız arkadaşın var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok iki senedir yalnızım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 sene beğenmiyor musun kimseyi Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum da denebilir aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bıktın mı Yorumla Soran +1 yıl Evet yorucu olmaya başladı böyle kolay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 28 yaş Yorumla Soran +1 yıl Kayboldun yine Yorumla Soran +1 yıl 👋🥱. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudum dün gece Yorumla Soran +1 yıl iyi yapmışsın Yorumla Soran +1 yıl Bugün ne giydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bot, siyah pantolon, mavi kazak Yorumla Soran +1 yıl Şık ve tatlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) :) :) Yorumla Soran +1 yıl İçine ne giydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah birtakım Yorumla Soran +1 yıl Yine düz mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az dantel detayları vardı çok değil Yorumla Soran +1 yıl Ön tarafında mı kenarında da var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön tarafı Yorumla Soran +1 yıl İçi belli olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır transparan değil Yorumla Soran +1 yıl Normal olanlardan yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal model Yorumla Soran +1 yıl Sütyen nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı tarz Yorumla Soran +1 yıl Takım olarak giydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takım giydim Yorumla Soran +1 yıl Seksi olur takım olunca sevilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takım güzel oluyor görünüm Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin görüyordurTanga nasıl seviyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim görüyor :) tanga sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sevişirken mı görüyor normal giyerken mıNiye sevmiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal görüyor Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyordur Kaç çeşit çamaşırın var çok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saymadım Yorumla Soran +1 yıl Çok o zaman değişik giyiyorsun sürekli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişik giyiyorum neredeyse her gün değiştiriyorum temiz giyiniyorum Yorumla Soran +1 yıl Bakımlı kız kendine önem veren kız böyle olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temiz olmak lazım kokar insan Yorumla Soran +1 yıl Evet hele orası kokan çekilmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yer kokar Yorumla Soran +1 yıl Evet ama orası farklı kokuyor diğer yerler gibi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genital bölge çok kokması normal temiz durmak lazım Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru diyorsun sadece camasir değil kıl olarak da aynı olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Yarın ne giyeceksin hazır mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hazır değil yarın bakarım Yorumla Soran +1 yıl Yine sorarım belki 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kalmış Yorumla Soran +1 yıl Ben cevaplarım diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakarız artık Yorumla Soran +1 yıl O da sana kalmış tâbi Yorumla Soran +1 yıl Bitti mi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biten ne Yorumla Soran +1 yıl Konuşma olarak sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok oyalandım burada Yorumla Soran +1 yıl Peki bende seni oyalamak istemem Yorumla Soran +1 yıl Naber Yorumla Soran +1 yıl Ne giydin bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naber Yorumla Soran +1 yıl İyidir senden naber Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyidir merak etmişsin yine :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah giydim bugün Yorumla Soran +1 yıl Etmiyeyim mı merak😅 Yorumla Soran +1 yıl Siyah sevdiğim renk güzelModeli nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kalmış o da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikişsiz Yorumla Soran +1 yıl Belli mi dudakları Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermedin 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Bugün ne giydin değişim var mi Yorumla Soran +1 yıl Nabersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper senden naber Yorumla Soran +1 yıl Benimde süper hoş geldin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoş bulduk Yorumla Soran +1 yıl Bugün nasıl giydin Yorumla Soran +1 yıl Bugün ne giydin 🤗. Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 465 cevap paylaştı. 😀😀😀 okuma modundayum Şu an 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Elini çek oradan 🤪😂 Yorumla Soran +1 yıl Sakin ol knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düz modelleri
Neden düz tercih ediyorsun dantelli rahatsız mı ediyor
Düz daha rahat
@dayan_yalnızlığım siyah renk
Model olarak var mı düzlerse tercih yoksa standart mi
Pentiden alıyorum
Beğeniyor musun üzerinde
Beğeniyorum
En son ne zaman aldın
1 ay oldu galiba
Tanga modelini sevmiyorum musun
Sevmiyorum
Rahat değil mi
Ben rahat edemiyorum alışamadım
Çoğu kadın öyle diyor araya kaçıyor diyor
İçi gösteren dantelliler etkileyici oluyor
Onlar görsel
Rahatlık olarak kesinlikle düz olanları çok rahat
@dayan_yalnızlığım 😃
Şu an ne renk var üzerinde 😂
Mor
Koyu renkleri seviyorsun
Koyu renk favorim
Dudakları belli oluyor mu giyince
Bazen
Niye bazen modelinden mı değişiyor yapısından mı o anlık
Beden, kumaş kalınlığı gibi
Hoşuna gidiyor mu görünmesi
Hayır neyse ki sadece belli olması çamaşırdan üstüne kıyafet giyince görünmüyor
Etek mi pantolon mu giyiyorsun üzerine
Çoğu kadında çamaşırdan da belli olmuyor onu nedenine sence yapısından mı
Hem etek hem pantolon giyiyorum
Uzun etek mi kısa mı
Bulunduğum yere göre
Küçük yer de midin ondan dolayı mı
Göğüsler nasıl küçük büyükn
Ondan değil üniversiteye giderken uzun etek, pantolon cafeye, yemeğe giderken kısa etek
Vücudun güzel o zaman beğeniyorsun
Açık mı kapalı mısın
Açık
Mini sever misin
Pentiye baktım mor kulotlara güzel ve seksi duruyor beğendim
Mini zaman zaman giyiyorum
Süper mı normal mi
Normal
Etkilediğini düşünüyor musun karşıyı
Bazen fark ediyorum etklilenenleri
Ne hissediyorsun o anda
Abartılı bir davranış yoksa hoşuma gidiyor