Kaşlarım yüzünden hayata küstüm?

merhaba baylar bayanlar ben 18 yaşındayım bir erkeğim. Küçükken yaptığım bir cahillik yüzünden kaşlarımın ortasını jiletle almıştım. Şimdi fazla çıkıyorlar. Çıktıkça alıyorum almaktan da şikayetçi değilim 3-4 yıldır alıyorum ama benim asıl şikayetçi olduğum şey gittim salak gibi açtım iyice arayı. Şu an iki kaşımın arası çok açık. Artık almayı bırakacağım ama aşırı beyaz tenliyim bu yüzden bırakırken de siyah kaşları milletin görmesini istemiyorum o yüzden ne zaman almayı bıraksam dayanamayıp geri alıyorum. Yanlar da çok dağınık ama yanlar umrumda değil. Tek sorun ortanın fazla açık olması. O da sorun değil almayıp kapatırım ama dediğim gibi aşırı beyaz biriyim ve kaşlar her çıktığında aşırı belli oluyor. Beyaz bir kağıda çizilmiş noktalar gibi düşünün. İnsanlarla konuşurken yüzyüze bakamıyorum. Otobüste sürekli insanların bakmasından bıktım. Lütfen yardım edin her gün kafama takılıyor. Dalga geçileceek bir şey değil, çocukkenki cahilliğimden oldu. O yüzden lütfen alaya almayın. Teşekkürler herkese. Çok beyazım almayayım desem çıkan yeni kaşlar diğer kaşlardan küçük ve uzak olduğu için belli oluyor. Alayım desem ara çok açık. Kaç kişi kaşlarını mı alıyorsun diye sordu. Lütfen artık bıktım. Almayacağım ama o zaman yeni çıkan kaşlar belli oluyor. Lütfen yardım edin cidden çok kafaya takıyorum her gün saatlerce :((((((

NOT: Almamaya başladığımda kapatıcı sürüyorum yeni kaşlar belli olmasın diye ama o da gram işe yaramıyor çünkü aşırı beyazım

Cevapları bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
EDİT: Arkadaşlar saçmalamayın erkeğim kalem kullanmak falan olmaz. Kuaför falan hiç olmaz. Çok çıkıyor olması sorun değil alırım sürekli. Aslında o kadar çok da çıkmıyor asıl sorun çok açık olması. Kimsenin haberi olmadan ortayı kapatmam lazım ne yapabilirim. Teşekkürler yine de her cevap için :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kuaföre gitmem mümkün değil evde halletmem lazım :((
Kaşlarım yüzünden hayata küstüm?