Fikriniz nedir kızlar nişanlımın ablası beyaz elbise giymek istiyormuş sizce öyle uygun olur mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hiç masum değil, senin günün ve beyaz renk o gün sana özel bunu bile bile giyecek daha bismillah demeden çirkefliklere başlamış kolay gelsin sana.
Ama nişanda gelin her renk giyebilir diye düşünüyorum
Uygun veya değil
Onun kıyafetine karışma hakkın yok ne yazık ki.
Sadece gelin beyaz renk giyer bu yazılı olmayan bir kuraldır ve saygıdır. Kendi düğünü istediğini söyler, ablasının da bu kıza saygısızlık yapmaya hakkı yok.
Düğün değil nişan sonuçta istediği rengi giyinebilir. Görümcesine beyaz gitinemezsin demesi daha büyük bi saygısızlık
Tamam da kendisi benim elbiseden daha görunuslu istiyor bilerek, simdi hangimiz daha dikkat cekeriz sence? Görumce tabiki tamam istedigini giyisin ama biraz dusunmesi lazim gercekten
Bence sen çok takıntılı ve komplekslisin daha evlenmeden böyleysen bi ömür göreceksin o kadını nasıl tahammül edeceksin anlamadım.
Sende nişan kıyafetini sıradan düz bir şey alma sen dikkat çek.
Görümcemi kaç senedir görmiçem çanım ben başka ülkede oturuyorum 😊 kendini beğenen kendini öven bir kızdan bahsediyoruz dikkat çekmek için her şey yapar
Olmaz. Sinsiliğini fark edemedin mi ne safsın
Bilemedim abla kendisini rezil etsin madem beyaz giyinmek istiyorsa ne diyim
Evet aynen öyle
Ama safım evet sağol
Hayir düğünde sadece gelin beyaz kıyafet giyer ben abim evlenirken renkli ve cıvıl cıvıl bir gece elbisesi giydim
Dugun demiyorum isteme nisanda
Kendi rezil olur akrabalar tarafından kıskanç olarak bilinir
Kendisi bi karar verememiş ne giyeceğini 🙄
Ne isterse giysin nasılsa en güzel sen olucaksın o da kendinin patavatsızlığı olsun
Oyyy sagol askim🥹🩷
Resmini bile görmeden en güzeli olduğuna karar verdinmi teyze
Gelin her zaman güzel olur
Yaşımda yazıyir ayrıca baksan ne demen gerektiğini anlardın
Ben tipinden dolayı teyze dedim kusuruma bakma ve gelin her zaman güzel olur diye bir kavram ancak mal insanlardan duydum beyazlar içinde olacak yalnızca gelindir doğrusu bu teyzecim
Yorumunu alta yazabilirsin laf kalabalığı yapma
@gülayhsks bence de her gelin güzeldir sen insanlarla tanıştığın zaman onların dış görünüş ile mı arkadaş seçiyorsun?
Saçmalık. Cevap verme. Mesleğin var mı
Verdim bile
?
Cevap verdim bile görümceme
Tamam ne dedin
Görümcen meslek sahibi mı ve sen meslek sahibi misin
Söyledim sen bilirsin ve çalışiuot bende özel kreşte çalışıyorum yurtdışındayım
Hanginizin işi daha iyi hanginiz daha zenginsiniz
Bu ne alaka şimdi elbiseyle?
Zengin olsan götü yemez öyle demeye çekinirdi
Zengin değiliz sadece biraz onlardan durumumuz iyi ama ben gidip de 30bin TL elbise almam yani 3 bin’den aşağısından alırım
Konu kaç binlik elbise aldığın şalvarda giysen önemli değil önemli olan paranın olması. Keşke damadın kız kardeşine numaranı vermeseydin
Neden? Biz bir aileyiz annem gil ve onun ailesi sorar neden istemiyorum onunla konusmayi falan ve ister paramiz olsun ister olmasin benim gözum parada degil ben istedigimi giyerim ister 100 tl elbise olsun benim mutlulugum daha önemli yani cok sacma dusunuyorsun cidden
Anlamamışsın neyse. İlerde görcez seni
Göruçez derken ne manada Simdi sen ne demeye çalışıyorsun
Nerde beyaz elbise giymek istiyor
Nisamda allahtan nikahta degil yoksa ortalığı darma dağın ederdim kendisi böyle uzun parlak bi elbise bulmuş beyaz ondan bana diyor bunu giyçem
sen de deseydin ki beyaz rengini keşke bana bıraksaydın
Başka beyaz elbise bulmuş dedim mavisi daha hoş daha güzel uyar sana beyaz renk giyersen sanki nikah elbisesi gibi durur
Biliyor musun biz hep neyden kaybediyoruz kendimizi açık ve net bir şekilde ifade edememekten
Ben zaten direk diyemiyorum kendimi de dusunemiyorum böyle alismisim
Asla asla aslaaaa asla kabul etme
Offff 🫣😭
uygun olmaz
Neden?
bana göre olmaz yani ben istemem şahsen hele ablasıyla anlaşamiyorsam sıkıntı anlaşirsam pek sorun yaratmam belki giyeceği elbisenin abartı seysinede bağlı
Ablası 25 yaşında kendini övmeyi sever biz bazen konustuk mu lafı kendisine çeviriyor ben kendimden bişeyler anlatsam kısa yazıp kendisine çeviriyor yağ çekiyor bana resmen ve benim kozmetik ürünlerimi istiyor bende hepsini verdim napayim kullanmadıklarımı
ay hiç sevmem neyse boş ver hayatım büyük ihtimalle seni kisganiyor ondandır malum elinden kardeşini alıcaksın daha da kisganir 😂🤧
Lslskmsns aramızda tartışma oldu bu görümcem ile ama kendimi ona karşı masum saf gibi görünmek istemiyorum neyse ne ya giyisin beyaz elbiseyi artık kendisi bilir 😂
cekemiyorlarrrrrr senii boş ver gülüp geç büyüklük sende kalsın😂
Hahahah aynen çnm😂❤️
Olurr
ya ne alaka ne alaka
Ne ne alaka?
sen dışında beyaz elbise giyenler ne alaka yani
Iste soruyom uygun olur mu?
tabikide olmaz ve ablasının niyetini bilemem ama senin gününde sen gibi olmayı istemesinin sebebi ne bilemedim sende güzel bir dille istemediğini söyle lütfen
Ya ben söyle düşünüyorum kendi kendine rezil etmek istiyorsa etsin ben karışmıyorum