Leopar etek
Zebra etek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Leopar desenli etek mi yoksa zebra desenli etek mi tercih edileceği kişisel zevklere ve kıyafet kombinasyonlarına bağlıdır. Her iki desen de oldukça çarpıcı ve moda olan desenlerdir, ancak hangisinin daha iyi olduğu tamamen bireysel tercihlere göre değişir.
Leopar deseni genellikle cesur ve dikkat çekici bir görünüm sağlar, sıcak tonları ve benekli deseniyle bilinir. Bu desen, daha dramatik ve iddialı bir görünüm arayanlar için ideal olabilir.
Zebra deseni ise siyah-beyaz kontrastıyla dikkat çeker ve daha modern ve sofistike bir hava yaratır. Bu desen, sade ve şık bir görünüm arayanlar için uygun olabilir.
Hangi desenin sizin için daha iyi olduğunu belirlemek için, giyim tarzınıza, vücut tipinize ve hangi desenin size daha iyi uyacağına karar vermeniz önemlidir. Ayrıca, deseni nasıl kombinleyeceğiniz ve hangi diğer parçalarla tamamlayacağınız da önemlidir. Son olarak, hangi deseni daha çok sevdiğiniz ve kendinizi daha rahat hissettiğiniz de kararınızı etkileyebilir.
Yapay zska gibi yorum yapma harbi gıcık oldum
Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu karar vermemde 😊👍
Cevap
54Cevap
Leopar etek
Komple siyah tercihim olurdu hatta deri etek hoş durur, ama seçenekler arasında kesinlikle Zebra.
çok seksi bir vücudun var ve her ikisi de yakışıyor bacaklarına ve kalça ama zebra göze hoş geliyor
Bana sorsan kesinlikle düz siyah etek derdim ama ikisi arasında bir tercih yapsaydım zebra desenli eteği seçerdim
Tabii ki de zebra desenli etek çünkü eteğin desenleri ve rengi fiziğini ve kombini taşıyabilme güzelliğini ön plana çıkarmıştır
Bence leoparlı güzel durmuş hem üst hem alt bir bütün olarak görünüyor, rengi falanda uyduğu için çok kaba durmuyor.
zebranın çizgileri aşağıya doğru olduğu çin daha bi ince mi göstermiş nedir o daha iyi o yüzden.
Safariye mi gidiyorsun abla, birisi zebra desenli diğeri leopar.
😂 ne deseni vereyim abime
Timsah derisi yok mu
Leopardan nefret ettim o derece beğenmedim. Başka seçenek yoksa zebra olsun bari ne diyeyim.
Düz güzel etek iyi giderdi illaki biri olacaksa ikincisi
Yoo o ne öyle kıvırcık marul gibi
Renk olarak da kumaş olarak da düz
Dar degil dalgalı ama düz kumaş
Düz düz 🤦🤦
Zebra etek diyip geçek 😂😂
Leopari neden begenmemisler yaa o daha guzel
İkisi de olmaz ama neyse sormuşsun madem, zebra desen alın da bir değişiklik olsun.
Bu nasıl bir güzellik.
Zebra için kurşun atılır ya bence güzel olmuş
Zebranın bel kısmı cok kotu duruyo leoparın pileleriyle falan üstün uyum saglamıs her sekilde leo
Abi at kılından kırbaç var mı zeynep abla soruyorda
Pek Bi fark yok gibi, hangisi astarsızsa onu seç 😅
bu etekler hic hos degil ya bence bilemedim daha duz bi etek modeli secebilirsin bence
kisacasi asiri demode duruyor etek nylon gibi , farklı etek secmelisin fiziginde guzel cunku
Beyenmedim etegin beli kombini bozuyo ayni renk olmali bluzla
Zebra birde içine bel köşesi giyersen belin ince durur ve daha güzel olur
Bel köşesi nedir balım
çizmene ve üstüne zebra etek daha çok uymuş
Yani oy sonucuna katılıyorum Zebra
ben pek anlamasamda 😁
Leopar etek daha sık ve ağır durmuş diğer eteğe göre
Bu etekler her kıza yakışmıyor bana da yakışmamıştı. Uzun ince belli kızlarda mükemmel duruyor
Zebrayi secenler kesinlikle erkolar dimi 😂
zebra etek kombine uyumuş daha çok
İkiside değil tabikide
İkisini de çıkart bence
Leopar her zaman beniöm için farklıdır
Hayvan desenlerine karsiyiz abi
Zebra güzel görünüyor
leopar iyidir iyi :)
leopar çok daha seksi
Modeli gözden geçir derim
leopar olgun bacaklara
Eski metresimin fiziğine benziyor
çok şıksın oylama yaptım
Zebra etek
Bu sitede sapıklar dolaşıyor dediler o yüzden adresini ver seni korumaya geleyim
Zebra güzel durmuş
#Hükümdar
zebralı kombin ama yine uyumlu gelmedi sanki
Renk uyumu açısından zebra
Bu ne kız basen var deniz simidi kadar 😛
Zebra
🐆 .
her türlü taşsın yavrum
Zebra daha iyi
Leopar
Dilber 2 bağcılar
Hiçbiri begenmedim bizimle degilsin