Alışveriş & Hediyeler Hangi mont daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu Bu Bu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi mont daha güzel? Cevapla Mont Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Birincisi 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Deri mont severim ama şişmede sevemedim. İkinci bana daha çok hitap etti. 0 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bershkanın olan güzel 3. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bershka olduğunu nerden bildin Yorumla __Justimagineit +1 yıl Biliyorum bershkanin mankeni ksjsms Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 2. sini aldım ben. Aşırı güzel ve kaliteli. Zaten trendyolda da indirime girmiş baya. Kesinlikle al asla pişman olmazsin. Kalın yorgan gibi 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 587 cevap paylaştı. İlk olan çok iyiymiş 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. 2 ve 3 arasında kaldım 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. 2 ci güzelll 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Birincisi
Deri mont severim ama şişmede sevemedim. İkinci bana daha çok hitap etti.
Bershkanın olan güzel 3.
Bershka olduğunu nerden bildin
Biliyorum bershkanin mankeni ksjsms
2. sini aldım ben. Aşırı güzel ve kaliteli. Zaten trendyolda da indirime girmiş baya. Kesinlikle al asla pişman olmazsin. Kalın yorgan gibi
2cisi güzel oversize seviyorsan eger.
Tarzım değil ama 3 sanki daha iyi gibi
A şıkkı diyorum
İlk olan çok iyiymiş
2 ve 3 arasında kaldım
Tarza göre degişir bu
Hiçbiri ama diğerlerine göre ortadaki
Bu. Daha güzel.
Güzel değiller
3. Daha güzel..
Bence 3 çok güzel.
2 ci güzelll