Etek veya kısa elbiseler girdiğimde arkadaşlarım bana basenlerim olduğunu veya bacaklarımın çok kalın olduğunu söylüyorlar bu yüzden hep geniş şeyler giyiyorum sizce çok kötü duruyor mu basenlerim.
Bence arkadaşlarım bu konuda beni yak kıskanıyorlar ya da gerçekten senden hasretmiyorlar çünkü fiziğin ve bedenini gayet Derli toplu ve düzgün ve kıyafetiyle çok güzel ve zarif bir şekilde taşıyorsun Bu şekilde bir ortama girdiğin zaman bütün gözler senin üzerinde olacaktır Ve bunu öngören arkadaşların doğal olarak seni bu şekilde yanlarına kabul etmeyeceklerdir
bazen insanlar yanidna bu kadar zarif ve ince birisini görmek üstüme çünkü bütün ilgi ve gözler sende olursa kişi kendini değersiz hisseder eminim yemekte samimi olmayan kişiler bile ilgisini göstermiştir sana..🤔😊
Bacakların güzel de basenin yok. Basen daha başka bir şey sanırım basenin ne olduğunu bilmiyorsunuz sen ve arkadaşların. Ayrıca olsaydı da basen kötü bir şey değil ki hangi erkek arkadaşım olsa hep basenlerimi beğendiğini söylemiştir.
Arkadaşların körmü basenin de yok fiziğinde çok aşağı düzeyde birüz spor yap kilo al vücudunu şekillendir hem basen de olsun hafiften basen de güzel duruyor
Bence takılma çünkü kıskanan insanların beğenmemek ifadeleri ile negatif etki yaratarak psikoloji ve özgüven düşürme çabaları oluyor. Kıskanan insanların ucuz stratejileri. Eminim ki kızlar ve yakın arkadaşların bunları söylüyorlardır, çünkü çekemeyen insanlar çetesi yakın çevreden doğuyor. Bence oldukça güzel bir fiziğin var ve basenin de yok, olması gerektiği kadar tatlı ve kavisli bir görünümün var. Kıskandırmanın tadını çıkar derim.