Kapalılık bu mu sizce? Açık giyinmek mi kapalı giyinmek mi aklım karıştı yardımcı olun lütfen
1.bp.blogspot.com/.../11.jpg
1.bp.blogspot.com/.../11.jpg
Soru yanlış bu foto için hangisi güzel değil hangisi daha yanlış demen lazım.
benim inancıma göre açık giyinmek yanlış evet ama başı kapatıp da böyle giyinmek resmen inancımın aşağılanması demek. İki kelimeyle iğrenç ötesi. Allah ıslah etsin.
Böyleleri yüzünden zaten kapanmayı kötü gören insanların eline koz geçiyor. Böyle kapanacağıma hiç kapanmiyim diyorlar. Haklılar. Ama lütfen arkadaşlar kapanmak bu değil buna kapanmak demeyin...
Kardeşim artık bu tarz istisnalar kaideyi bozmaya başladı farkındaysan ne yapsak ta anlatamıyoruz bu zevkinin esiri olmuşlara
Ben gayet iyi biliyorum tesettürün ne olduğunu bir yorumum da bahsettim zaten ama kime anlatacan kim uyacak herkes bir yol tuturmuş gidiyor iki yer içinde insan lazım sonuçta isteyen istediği yere gitmek için çalışır
üstü mekke altı tekke bu ne arkadaş adam gibi örtünmedikten sonra bunları görünce aklıma bir peynir çeşidi geliyor
Kaşar demek ne demek kanka hangisi doğru giyinmiş
burada doğru giyinen yok ama açık olan en azından ne olduğunu biliyorsun tamam açık dar giymiş dersin ama kapalı olanın ne zaman n yapacağını bilemezsin örtünmeyi idrak etmek gerek başını örtmeyle örtünmek olmaz
Nerde istisnai durum varsa arar bulursunuz şu sıralar moda oldu diye kapanan var kınıyorum öylelerini kapalı görmek istiyorsan örnek aldığım hatta imrendiğim kisilerin linkini atarım sana arkadaşım ve inan ağzın açık kalır demek etini göstermeden güzel olabilenler var dersin :)
Beklerim o linki her zaman senden ama şunu bilki saç kapatmayla kapalı olunmuyor kapalı demek bütün vücut hatlarını belli etmeyecek bol elbise giyinmek saçlarıda topuz yapmamak eller bileklere kadar ve yüz çehresi hariç her yeri kapatmaktır kapalı olmak
Aynen katılıyorum haklısın dediğim kişilerde öyle kapanarak ornek alinan kişiler. Dinimizce kadınlara birçok yasaklar ve güzel tanımlar konmuş fakat kimisi en kolayını yapamamış ahlakını ve iffetini koruyamamış.
Kesinlikle haklısın
açıktan bir farkı yok açıktan daha beter bir durumu yok eeee siz neyi sorun ediyorsunuz ortalık böyle dolu işte kapalılarda açıklara ıyuyor
Saç kapatmayla kapalı olunmuyor dediğin gibi açık sorun ettiğim yok herkesin kendi sorunu çünkü :))
daha ne hiç sorun etmedin soru bile sordun ama dimi
mini etekli birine laf edilse o istediğini yapmakta özgür dersiniz
Cevap
3Cevap
Müslümanlık nereye gidiyor acaba dedirten bir fotoğraf.
Hristiyanlar yahudiler kendi kitaplarında istedikleri gibi değişiklik yapmışlar ama bu yüzden onların kitapları kabul ediliyor şu an ama Müslümanlar çoğu da kendilerince kural koyuyorlar artık diğer dinlerden ne farkımız kalıyor ki yazık bütün kapalıların adını kirletiyorlar böyle yaparak
Bazıları kapalılığı saç kapatma sanıyor
Ee heralde bîşey hakkında yanlış bilgin olursa öyle olur genelde kulaktan dolma bilgileri olanlar yapıyor bunu
Ya kız güzel olabilir , ne var bunda. Onun bunun orasına burasına bakacağınıza kendi işinize bakın. Aptal insanlar vaktini insanları incelemekle geçirir zaten.
:)))
Bu tarz olanlar 'Süslüman' Olup dinimizde yer almamaktadırlar. Lütfen bu kişilere itibar etmeyiniz.
Bu süslümanlara güzel benzetme olmuş
Bencede!!
yanlıs kapananları gosterırken bıde yanlıs acılanlarıda gosterseydın o zmn cevap verırdım
:)))
Ben burada açık derim başını kapamışsın fark ne dapdar pantolon böylelerine çok kızıyorum işte
Kızıyorsun da hangisi doğru onu öğreneyim aklım karıştı
Doğru olanı söyleyemem ne demek anlamadım müslüman cesaretli olur susan dilsiz şeytandır eğer biliyorsan
Tamam o zaman anlaştık
bu resme bakınca Kapalı olan daha guzel ama bu bır ıstısna
İstisnalar artık kaideyi bozmaya başladı çevrene bakarsan
cogalamaları guzel , hep aynı model hep aynı model olmazkı.
Kapalıların da farklı bır Cekıcılıklerı var. bunu sadece gostermesını/Sergılemesını bılen var bırde bılmeyen var. Bence Ters gozle ayıplıyarak bakmamak lazım. Kadın Dedıgın yerıne göre Dısılıgını Gostermelı.
İşte o dediğin süslüman oluyor müslüman olmuyor kardeşim
Tamamda Sız bu muslumanlık meselesını Cok abarttıgınızın Farkında degılmısınız?
Her mahallede Her Sokakta her Evde Bır RAHIBE Bıraz fazla degılmı Dostum?
Yanı Dıne Saygımız tabıkıde var. Ama olayın dozajını abartmamak gerekıyor.
1.5 mıllıar muslumanın Icerısınde DOGMELISIDE Olsun KUpelısıde Olsun , Efendı olan Senın Istedıgın Ideal Musluman da olsun. Yanı Çeşitlilik/Farklılık Olsun.
Herkesı Aynı Renge Aynı Sekle Aynı şemale sokarsak. Daha Cok Ograsırız bız bu meselelerle.
HEr renk olsun yanı. Bıraz Esnek ol dayı. Herkes Aynı Olursa Inankı bu Dunya Cekılmez.
Begenmedıgımız BATI Dunyasına bır bak.
Her renk Var. her Farklılık var.
Biz adamları Begenmıyoruz. GAVURLAR / SAPIKLAR/ DINSIZLER / NAMUSSUZLAR Dıyoruz ama.
Adamla 300 senedır Dunyayı yonetıyor.
Bunuda Her Renge Her Görüse Acık olmalarına Borclular.
Yanı Bızde Bıraz Kafamızdakı O TAŞ KALIPLARI Esnetmemız gerekıyor.
Gelecegımız, ve saglıgımız ve Kazanmamız acısından bu sartt.
Kimseyi zorladığım yok isteyen istediği taraf için çalışır neticede cennette hak cehennemde hak ama Allahın emrini bilmek bildirmekte hak isteyen uyar isteyen uymaz sonucuna kendi katlanır bana ne faydası nede zararı var değilmi kardeşim
Oradaki bayan ''BAŞI ÖRTÜLÜ''. Yani teknik olarak ''kapalı'' değil.
Biz kapalı bayanlara 'başı örtülü' değil 'başörtülü' diyoruz.
böyle kapalı olmaz ki
ne bu pantolonda kalçası tamamen belli açık olsa daha iyi
Hangisi doğru
bu fotoda dogru olan yok ama
açık
Saç kapatmayla kapalı olunmuyor dediğin gibi açık bence de
Bende kocaman bir +1 aldın helal
Herkes istedigni giyer
Öyle de hangisi doğru aklım karıştı
Bu pek kapalı olmamış.
Kapalılığı saç kapatma sanıyor bazıları
altı kaval üstü şeşhane