Bizim müslümanların sorunu bu işte boş şeylerle uğraşıyorsunuz o yüzden gelişemioruz zaten namus bekçiliği yapacağına git iki tane bilim kitabı oku bişeler öğren. Memlekete faydanız olsun. 1500 senedir bıkmadınız bunları tartışmaktan. Bu kadının kendi tercihidir seni ilgilendirmez arkadaş sanane. Yaradanında kafa kapatma olarak kesin bir hükmü yoktur Kuranda bunuda araştırarak öğrendim mesela tavsiye ederim cahillikten kurtulursunuz biraz. Yaw nasıl zihniyetleriniz var sizin. Araplar 400 sene abdest suyunu tartıştı şimdide bunlar tartışılıyor. Yaw SİZE NE kardeşim SİZE NE!!! Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar düşün milletin yakasından !!!
Ve mü’min kadınlara söyle, bakışlarını indirsinler (haramdan sakınsınlar) ve ırzlarını korusunlar. Zahir olan kısımlar (görünen el, yüz ve ayaklar) hariç, ziynetlerini açmasınlar. Ve başörtülerini yakalarının üzerine koysunlar (örtsünler). Ve ziynetlerini, kocaları veya babaları veya kocalarının babaları veya oğulları veya kocalarının oğulları veya erkek kardeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kız kardeşlerinin oğulları veya kadınlar veya ellerinin altında sahip oldukları (cariyeler) veya erkeklerden, kadına ihtiyaç duymayan hizmetliler veya kadının avret yerlerinin farkına varmayan çocuklar hariç, açmasınlar. Ve gizledikleri ziynetleri bilinsin diye ayaklarını vurmasınlar. Ey mü’minler, hepiniz Allah’a tövbe edin! Umulur ki, böylece felâha eresiniz.(Nur31)
Olmamalı bana göre, özgür bir ülkeyiz. Olacağız değilsek de, bunun için çabalıyoruz. Amerika gibi olabilmeliyiz. Çıplak dahi gezsen sana tecavüz etmeyecek insanlar! Bu seviyeye ulaşmamız lâzım. Mesele kıyafet değil. Kapalılara da tecavüz ediliyor. Sorun zihniyette.
Kişideki takva inanç maneviyat meselesi benim derecem ile seninki bir olmaz ben maneviyata önem veririm takva önemlidir inanç itikatsa kişinin tercihine göre değildir açmayı tercih etmek inanç zayıflığıdır maneviyatı zayıftır o insanın
Kim nasil giyerse giysin ama once adam olsun... Tesettürlü olanda veriyor olmayanda namus ve guzellik insanin kalbindedir yureginde. Dinen kendine guveni tam olan varsa o tesetturu taksin aksi takdirde anlami kalmiyor
beni göz zinasına sokmaya hakkınız yok 10 tanesine bakmıyorum ya kafam yarılıyor agaca çarpıyorum ya da biriniz gelip omuz atıyor ne hakkınız var beni göz zinasına sokmaya?=
hanginize bakmiyim o kadar çoksunuz ki o kadar abazasınız ki kendi aranızdaki rekabetten dolayı gelip dürtüyorsunuz omuz atııyorsunu '' havalara bak havalara kendini bşey sanıyor'' diyosunuz yaşamayalım mı ölelim mi biz? mecbur işe gitmek için yürüyorum mecbur otobüse biniorum ne yapacam ben
maksat kapanıp oruspuluk yapmak değil zaten. örtü iffetinizi korumaz. ama örtünerek iffetinizi korursunuz. örtünen kişiyi yapmak istediklerinden korumaz. örtünen kişiyi yapılmak istenilenlerden korur.
Prensip olarak tesettürlü kızlarla iliski yaşamıyorum çünkü ne oldukları belli değil kapalı kutu, biriyle seks icin iliski yaşamam ama bedenini gormedigim biriyle ilişkimi ilerletmem
parfümde alkol olduğu için namaz ve abdeste mani ikincisi ise bir kadının kokusunu yanından geçen bir erkek alıyorsa o kadın büyük abdest alması lazım. Kitaplarda yazıyor bu bilgi bulabilirsin.
bir zaat sohbet ederken dinleyicilerden biri çıkmış sen bize bişeyler anlatıyorsun ama bunun kuranda yeri var mı demiş sohbet anlatan kişi de (sadece fazlarını ) iki rekaat sabah 4 rekaat öğle 4 rekaar ikindi 3 rekaat akşam 4 rekaat yatsı namazını kılmayı sen bizden bizde Peygamber Efendimizden öğrenmedik mi demiş. ( kuranda sadece namaz kılın oruç tutun gibi sayı belirmeden ifade ediliyor)
@MoonCheri Hanfendi, onlar bilmezler peygamberin güzel kokulara karşı ilgisi olduğunu ve bunu öğütlediğini. Onlar sadece peygamberden yüzlerce yıl sonra hadis diye uydurulan sözleri, sakalı, fistanı bilir. Peygamberin ahlakına saygı duymazlar ama sakalı, hırkayı hatta dışkıyı kutsal yaparlar. Türbanı Vatikan dine sokmuştur bunuda bilmezler. https://www.youtube.com/watch?v=dk0CTIQbw5U
En İyi Cevaplar