Moda & Stil Giyinmeyi bilmeyen karşı cins sevgilin olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Giyinmeyi bilmeyen ve zevksiz biri senin sevgilin olabilir mi? Gelsin cevaplarr 🫣 Güncellemeler+1 yıl 🌸 Giyinmeyi bilmeyen karşı cins sevgilin olabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Temiz olmalı, bakımlı olmalı. Kıyafeti seçimine pek karışmam. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet olabilir neden olmasın.. giyime göre seçmiyorum ben aşka bakıyorum.. ayrıca bakımlı olması da yeterlidir 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Yani biraz tavsiye verirdim ama giyinisine göre yargılamam sonuçta onun kalbini sevmişimdir kıyafetini değil 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bilmeyen var bilmek istemeyen var. En önemli kriter arasında tutmam yinede. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ben boyleyım, degısmem kafasındaysa sıkıntı. Yoksa herkes zaten dort dortluk gıyınmıyor. 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Giyinmeyi bilmeyen hiç bir şeyi bilemez. 2 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben giyinme konusunda hiç iyi değilim ya 😂 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dış görünüşü etkilemiyorsa pas geçerim 😃 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Tek kusuru o olsun, birlikte öğreniriz.. 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Olabilir önemli olan temiz olması 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı. olur ben ona öğretirim. 0 2 Yorumla Sarıbilezik +1 yıl Sen ögretirsin sonra seni beğenmez Yorumla mergens +1 yıl beğenmesin be Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Giyinmeyi düzeltir zamanla 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öğretiriz anam 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur takmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Temiz olmalı, bakımlı olmalı. Kıyafeti seçimine pek karışmam.
Evet olabilir neden olmasın.. giyime göre seçmiyorum ben aşka bakıyorum.. ayrıca bakımlı olması da yeterlidir
Yani biraz tavsiye verirdim ama giyinisine göre yargılamam sonuçta onun kalbini sevmişimdir kıyafetini değil
Bilmeyen var bilmek istemeyen var. En önemli kriter arasında tutmam yinede.
Ben boyleyım, degısmem kafasındaysa sıkıntı. Yoksa herkes zaten dort dortluk gıyınmıyor.
Giyinmeyi bilmeyen hiç bir şeyi bilemez.
Olabilir 😄 biz giydiririz sorun yok
Ben giyinme konusunda hiç iyi değilim ya 😂
Dış görünüşü etkilemiyorsa pas geçerim 😃
Tek kusuru o olsun, birlikte öğreniriz..
Ya bir sevgilim vardı sürekli yanıma aynı kıyafetle geliyordu 😂
Olabilir ben giydiririm 😀
Olabilir önemli olan temiz olması
Ben oldum birinin sevgilisi
Giyinmekten kastın soyunmak mı
yakışıklıya ne giyse yakışır
olur ben ona öğretirim.
Sen ögretirsin sonra seni beğenmez
beğenmesin be
Giyinmeyi düzeltir zamanla
Olur ben giydiririm
Öğretiriz anam